La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Koji hype oko ovog mbappea boze sacuvaj
Ali eto opet nema Francuza u top3.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa zar nisi vidio trk protiv Argentine ? Nakon tog trka su ga proglasili većim talentom od Messija i Ronalda.MElloo je napisao/la:Koji hype oko ovog mbappea boze sacuvaj
Sve po zasluzi.leorey je napisao/la:Sljedece godine ako Rejal uzme LP, Varane uzima BalunTonySosa je napisao/la:Perina je ovo galaksija. Kakav Mliječni Put, koje pizde materine.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Defanzivac nikad nece uzeti. Varane je imao savrsenu godinu - LP i SP, igrao odlicno. Vjerovatno i najbolji stoper svijeta. Uz to se potrefilo to da je Ronaldo imao najgoru sezonu u zadnjih 12-13 godina, Messi imao odlicnu ali fejlo LP i SP sto glasaci jedino i gledaju. Messi je u glasanju zavrsio peti samo jer ima ime, ne jer je imao perfektnu sezonu u Primeri.
Modric je bio jako nekonstantan ali opet, po kriterijima glasaca, velike utakmice u LP gdje je on po obicaju bio odlican, SP gdje je bio najbolji igrac.
Zasluzno je i po meni da je bilo ko od ovih igraca uzeo, bilo bi zasluzeno. Osim Mbappea. Mada po njegovom primjeru vidis da je za ovu nagradu SP sve.
Modric je bio jako nekonstantan ali opet, po kriterijima glasaca, velike utakmice u LP gdje je on po obicaju bio odlican, SP gdje je bio najbolji igrac.
Zasluzno je i po meni da je bilo ko od ovih igraca uzeo, bilo bi zasluzeno. Osim Mbappea. Mada po njegovom primjeru vidis da je za ovu nagradu SP sve.
joj babuke, nisu te vrijedniMessi votes for Modric, a player that plays for his team's rival and scored against his team in the WC..
Messi votes for Mbappe who didn't include him as the top 3 to win #TheBest and also knocked him out of the WC..
Messi votes for Ronaldo, his main rival..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Za sarmu sam siguran da nijeLillard je napisao/la:jesu živi sarma i ribery
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
L-Train je napisao/la:Za sarmu sam siguran da nijeLillard je napisao/la:jesu živi sarma i ribery
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Meni je najveca enigma sto se toliko Salah forsira? Rekao bi covijek dao 100golova pa ajd ne mozes ga zaobici. Njegov ucinak na SP onda nisu razmatrali? Osvojio svega 0.
Ove nagrade bi ja dao pravila bodovanja i to bi bilo najpostenije(osvojio LP-10bodova, SP 15, liga 10bod+bodovi od glasovanja trenera,kapitena+statistika individualna). Nekako bi se sam po sebi izdvojio pobijednik i nebi bilo toliko polemika.
Ove nagrade bi ja dao pravila bodovanja i to bi bilo najpostenije(osvojio LP-10bodova, SP 15, liga 10bod+bodovi od glasovanja trenera,kapitena+statistika individualna). Nekako bi se sam po sebi izdvojio pobijednik i nebi bilo toliko polemika.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Sabah hajrulah Derdijoče.
Odoh pišati pa na spavanje.
Odoh pišati pa na spavanje.
Remember, remember the 5th of November.
Blejzer10 je napisao/la:U je.benom Zrinjskom frajer igrao. Koliko god je FIFA postala smijurija s ovim nagradama, opet kapa do poda majstore, nije lako odavde uspjet

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
njemu svaka čast.. ali upao je tu samo jer su Messi i Ronaldo odigrali za njih prosječne sezone.. ali opet bolje od ostalih igrača.. Xavi i Iniesta nisu osvojili, jer su ova dvojica bili monstrumi
Yebo ih raspored kakve utakmice stavi isti dan tj isti termin. A ono sinoć bezveze.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ko dir'o?Derdiyok je napisao/la:Kawhi, šta su ovi tvoji preskočili terapiju
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Au kakva asistencija Šećirinog 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anonymousHD
- Kontakt:
Mali Oscar pravi show
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.