jesul ufatili kojeg pametnog koji tvrdi da je bit gay ok..
koja gamad
ovo je stvarno bruka i sramota sto se pustaju ovakve parade..gore su mi vlasti..ako samo tako se moze uci u EU da Bog da nikad mi neusli.
BRUKA I SRAMOTA !!!!!!
Moderator/ica: insider
Sto bi ih zaustavljao, ja sam liberalan, ko god hoce nek hoda, protestvuje, stavlja ga gdje god ko hoce, samo nek nema nasilja i da mene nedira. A meni je gore kad vidim da jednog momka gazi nogama 15 ljudi, nego kad neki drugi momak hoda sa onom duginom zastavom. Posto sam hvala Bogu heteroseksualac, neosjecam se ugrozenim od strane homoseksulaca, a jedno 10% onih ce.tnika koji protestvuju su pe.deri, ali nece da priznaju. To ti je psihologija!Zagor je napisao/la:drH @ samo mi reci kako bi drugačije zaustavio ove parade, preko medija ? malo sutra , vidiš da 90 % medija podržava ovakve parade, i kako ćeš drugačije reagovati, objasni mi ?
internet huligani su mi najjači. Bolje bi ti bilo curu (il momka) pod ruku i lagano u kino pa tamo gledaj Van damma kako se tuče (ako tvoj grad uopće ima kino).tik-tak je napisao/la:kako bi volio da doju u moj grad da ih ubijem ko stoku
jesmo opasnitik-tak je napisao/la:kako bi volio da doju u moj grad da ih ubijem ko stoku
Moj nema kinodubrava je napisao/la:internet huligani su mi najjači. Bolje bi ti bilo curu (il momka) pod ruku i lagano u kino pa tamo gledaj Van damma kako se tuče (ako tvoj grad uopće ima kino).tik-tak je napisao/la:kako bi volio da doju u moj grad da ih ubijem ko stoku
Barem imamo fino pozoriste..drH je napisao/la:
Moj nema kino![]()
![]()
Nažalost, znam da je takodrH je napisao/la:
Moj nema kino![]()
![]()
Nemas tu nikakvih pojaseva, ali je razdvojeno prema godistimasikirica je napisao/la:Trenira li ko ovdje kickboxing i kakav je to sport?
Imaju li tu rangovi kao u karate(pojasevi)?
Ko bi vlasnik doma mladih,Maid Panonika,ako se ne varam ?Voćko je napisao/la:Nije ni u Tuzli donedavno bilo pa je otvoreno kino Kaleidoskop valjda je to Javna Ustanova a prije toga je bilo kino ART privatno al zatvorili bilo poskupo ovo je duplo jeftinije
On je vlasnik Kluba Palma a Dom Mladih pripada opštiniharry_90 je napisao/la:Ko bi vlasnik doma mladih,Maid Panonika,ako se ne varam ?Voćko je napisao/la:Nije ni u Tuzli donedavno bilo pa je otvoreno kino Kaleidoskop valjda je to Javna Ustanova a prije toga je bilo kino ART privatno al zatvorili bilo poskupo ovo je duplo jeftinije
Ma dobro,njemu je Jasko dao i da upravlja dom mladih,a sad dao domu mladih kino Kaleidoskop,sve je to povezanoVoćko je napisao/la:On je vlasnik Kluba Palma a Dom Mladih pripada opštiniharry_90 je napisao/la:Ko bi vlasnik doma mladih,Maid Panonika,ako se ne varam ?Voćko je napisao/la:Nije ni u Tuzli donedavno bilo pa je otvoreno kino Kaleidoskop valjda je to Javna Ustanova a prije toga je bilo kino ART privatno al zatvorili bilo poskupo ovo je duplo jeftinije