kupljen 1 milionPortillo je napisao/la:Szalai zabio golazo u Madjarskoj repki. Jeli on na posudbi ili ga je Majnc kupio?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
makar smo zaradili za Ronaldovu mjesečnu platu 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Nail for Real
- Kontakt:
sta ti je politika kluba 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Glavom iz trka od stativu sa 15 metara
E da je sada jedan takav robusan napadac Realu... "Pero bueno" sto bi reko Lessi, sta se moze. Zidanes y Pavones.

E da je sada jedan takav robusan napadac Realu... "Pero bueno" sto bi reko Lessi, sta se moze. Zidanes y Pavones.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Bas je nasao kome ce zabiti u pm
yest vala Bayern....da se razumijemo nemislim da je kvaliteta za Real a dali če postatiBrnjoo je napisao/la:Bas je nasao kome ce zabiti u pm

daj covjece i corava koka jednom zrno ubode... mainz je kao hoffenheim, szalai je kao ibisevic
Bayernu je dao nedavno, a sinoc San Marinu 

- Nail for Real
- Kontakt:
Jose Mourinho ima potpuno povjerenje u Lassanu Diarru i ne dopušta ni pomišljanje na njegovu prodaju.
Jedan od igrača koji je stekao velik autoritet kod Josea Mourinha je Francuz Lassana Diarra. Mediji su tvrdili kako je njegov odlazak iz Real Madrida vrlo blizu zbog male minutaže, no izvori bliski Real Madridu potvrdili su za Marcu kako je Mourinho lično razgovarao sa čelnicima kluba kojima je poručio kako Lassana Diarra nije na prodaju, i to pri samom početku sezone. Izvor nije otkrio u kakvim je odnosima Mourinho trenutno sa drugim Diarrom, odnosno Mahamadouom kojeg se takođđer povezuje s odlaskom.
Diarru je navodno tražio Manchester United, o čemu se i dosta pisalo ovog ljeta, no Portugalac ga nije htio staviti na transfer listu smatrajući kako je vrlo dobar igrač. Čak štoviše, Mourinho još uvijek nije uvjeren da je Khedira bolja solucija od Lassa, pa ćemo u narednih nekoliko utakmica gledati rotaciju ta dva igrača na poziciji defanzivnog veznjaka. Lassu je sva ta priča davno dosadila, pa nije htio ni govoriti o mogućem odlasku ali ni o ostanku u Real Madridu.
Usput, Ramos i Xabi bi trebalo da budu spremni za naredni mec, dok je Ozil pod znakom pitanja.
Jedan od igrača koji je stekao velik autoritet kod Josea Mourinha je Francuz Lassana Diarra. Mediji su tvrdili kako je njegov odlazak iz Real Madrida vrlo blizu zbog male minutaže, no izvori bliski Real Madridu potvrdili su za Marcu kako je Mourinho lično razgovarao sa čelnicima kluba kojima je poručio kako Lassana Diarra nije na prodaju, i to pri samom početku sezone. Izvor nije otkrio u kakvim je odnosima Mourinho trenutno sa drugim Diarrom, odnosno Mahamadouom kojeg se takođđer povezuje s odlaskom.
Diarru je navodno tražio Manchester United, o čemu se i dosta pisalo ovog ljeta, no Portugalac ga nije htio staviti na transfer listu smatrajući kako je vrlo dobar igrač. Čak štoviše, Mourinho još uvijek nije uvjeren da je Khedira bolja solucija od Lassa, pa ćemo u narednih nekoliko utakmica gledati rotaciju ta dva igrača na poziciji defanzivnog veznjaka. Lassu je sva ta priča davno dosadila, pa nije htio ni govoriti o mogućem odlasku ali ni o ostanku u Real Madridu.
Usput, Ramos i Xabi bi trebalo da budu spremni za naredni mec, dok je Ozil pod znakom pitanja.
Ma imamo najbolje def.veznjake na svijetu Lass,Khedira,Xabi i Momo kud dalje
Ja bi volio da svi ostanu,ali u ovom trenutku Momo izgleda kao da bi mogao ići

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Ma imamo najbolje def.veznjake na svijetu Lass,Khedira,Xabi i Momo kud dalje![]()

Ako aludiras na odlazak Fernanda Gaga, to bi se moglo desiti. Steta, on i Mahamadou Diarra su jedni od najboljih igraca na svojoj poziciji, ali stvar je u mentalitetu kluba. Sto poznatiji i vrijedniji to bolji, a ne gleda se na ono sto daju za klub.
Momo Diarra je toliko godina u Realu i nikad nas nije napustio a samo se jednom uspio nametnuti treneru Reala, iako je uvijek dokazivao da moze, da zna i da treba igrati u Realu.
Steta je samo tih igraca sto dolaze u Real, jer bi npr. sigurno bolje prosli da su u nekim drugim klubovima. Gago je fantastican igrac, bolji od Samija Khedira, bas kao i Momo Diarra, ali odgovor lezi u ovoj mojoj boldanoj izjavi
Momo Diarra je toliko godina u Realu i nikad nas nije napustio a samo se jednom uspio nametnuti treneru Reala, iako je uvijek dokazivao da moze, da zna i da treba igrati u Realu.
Steta je samo tih igraca sto dolaze u Real, jer bi npr. sigurno bolje prosli da su u nekim drugim klubovima. Gago je fantastican igrac, bolji od Samija Khedira, bas kao i Momo Diarra, ali odgovor lezi u ovoj mojoj boldanoj izjavi
Momo je bio uz Ruuda najbolji igrač u šampionskoj sezoni 2006/07 a i godinu poslije bio je nezamjenjiv....ali na početku 2008/09 je imao tešku povredu zbog koje nije odigrao ni minuta u toj sezoni...a u prošloj kad smo igrali sa 1 zadnjim veznim nije mogao pored Xabia...a nakon te pauze ni pored Lass...več ima 30 i sklon je povredama on je svao dao...dok ovaj igračina koga čekamo i čekamo iz godine u godine nazaduje....kod Šustera je bio standardan ali Pelegrini ga je unazadio bar 5 godina...a ove povrede mu neidu u prilog a mislim da i nije kvalitet za Real jer takvih kao on ima malih milon....Maskerano-Gago-Calelo tu su po kvalitetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Trener Real Madrida Jose Mourinho smatra da bi Zinedine Zidane bio mnogo korisniji za "kraljevski klub" u ulozi njegovog savjetnika, a ne predsjednika Florentina Pereza.
Portugalski stručnjak misli da bi Zidaneovo iskustvo i znanje bili od velikog značaja za njega i ekipu, iako je upoznat sa stavom Francuza da ne želi da se bavi trenerskim poslom.
"Volio bih da Zidane više vremena bude uz mene, nego s predsjednikom Perezom. Ne vjerujem da želi da bude trener, ali uprkos tome volio bih da mi se pridruži", rekao je Mourinho.
Ovo nebi bilo lose rjesenje, Zidane nema trenerskog iskustva ali ima veliko igracko i itekako bi pomogao ekipi.
Portugalski stručnjak misli da bi Zidaneovo iskustvo i znanje bili od velikog značaja za njega i ekipu, iako je upoznat sa stavom Francuza da ne želi da se bavi trenerskim poslom.
"Volio bih da Zidane više vremena bude uz mene, nego s predsjednikom Perezom. Ne vjerujem da želi da bude trener, ali uprkos tome volio bih da mi se pridruži", rekao je Mourinho.
Ovo nebi bilo lose rjesenje, Zidane nema trenerskog iskustva ali ima veliko igracko i itekako bi pomogao ekipi.
sve si više šuška o dolasku Fernanda Lorenta u Real na zimu...pošto imamo samo 2 napadača od kojih se teško možemo pouzdati na Benzemu potreban je napadač...a Mou je rekao da če jedan doči a Lorente je trenutno prvi pik...
Bask ima 25 godina i 195 cm jedan robusan napadač kojeg Real od Ruuda nije imao...zabio je 6 golova u 11 nastupa za furiju...postoji klauzulu u njegovom ugovoru vrijedna 36 miliona....skupo jest ali ako ga Real bude želio Bilbao zbog klauzule neče moči praviti probleme....ja lično sam uvjeren da če Lorente 100X doči...danas je i sam izjavio da mu je čast što ga povezuju sa Realom...
Bask ima 25 godina i 195 cm jedan robusan napadač kojeg Real od Ruuda nije imao...zabio je 6 golova u 11 nastupa za furiju...postoji klauzulu u njegovom ugovoru vrijedna 36 miliona....skupo jest ali ako ga Real bude želio Bilbao zbog klauzule neče moči praviti probleme....ja lično sam uvjeren da če Lorente 100X doči...danas je i sam izjavio da mu je čast što ga povezuju sa Realom...
Nakon toliko godina napokon ce u klub doci igrac za kojeg sam bas volio da dodje.
Fernando Llorente - 25 godina, 6,7 odigra na vrhunskom nivou - taman za legende. Ne mogu docekati dan kada ce ovaj skoro dva metra visoki Navarrez obuc dres Real Madrida. uhh jesam se uzivio
Fernando Llorente - 25 godina, 6,7 odigra na vrhunskom nivou - taman za legende. Ne mogu docekati dan kada ce ovaj skoro dva metra visoki Navarrez obuc dres Real Madrida. uhh jesam se uzivio

Extra bi bilo, samo da ubacuje u gol što mu se namjesti, nama dosta 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Cekaj ti, treba prvo dogovoriti transfer ispod 25 miliona eura, jer nema sanse da Real daje 36 miliona eura za njega.Portillo je napisao/la:Nakon toliko godina napokon ce u klub doci igrac za kojeg sam bas volio da dodje.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ali nece njega Baskijci dati ispod 36, to je problem. U ovoj situaciji najbolje je kupit ga na ljeto, prodace se koji igrac i taman za njega mozemo platit' ( mozemo i sad, da ne bude zabune
)

Ma nije stvar mozemo li ili ne mozemo, za dobrog igraca uvijek mora biti novca, samo je problem sto Llorente ne vrijedi tolike novce.
Jer kad covjek u jednoj sezoni ne postigne ni 15 golova u Primeri a prvi je napadac Athletic Bilbaa, onda se moramo svi zapitati da li ga treba platiti i 25 a ne 36...Doduse, ove sezone je krenuo malo bolje. Prosle sezone je odigrao dosta vise utakmica od Higuaina a zabio duplo manje golova.
Ove sezone su tu negdje, mada je tek startalo.
On jest Spanjolac, i ja sam ga prizeljkivao, ali sam ga prizeljkivao sa nadom da ce Pipita i Cristiano Ronaldo razbijati ove sezone, a da cemo Benza prodati, no nema naznaka da ce se to dogoditi. I ako se ne dogodi, onda cemo imati tri napadaca, jednog u prvom sastavu, i dvojicu vrlo kvalitetnih na klupi. Shebati im sezonu i poslati ih negdje u neki klub pa ce osvojiti Ligu Prvaka..
Jer kad covjek u jednoj sezoni ne postigne ni 15 golova u Primeri a prvi je napadac Athletic Bilbaa, onda se moramo svi zapitati da li ga treba platiti i 25 a ne 36...Doduse, ove sezone je krenuo malo bolje. Prosle sezone je odigrao dosta vise utakmica od Higuaina a zabio duplo manje golova.
Ove sezone su tu negdje, mada je tek startalo.
On jest Spanjolac, i ja sam ga prizeljkivao, ali sam ga prizeljkivao sa nadom da ce Pipita i Cristiano Ronaldo razbijati ove sezone, a da cemo Benza prodati, no nema naznaka da ce se to dogoditi. I ako se ne dogodi, onda cemo imati tri napadaca, jednog u prvom sastavu, i dvojicu vrlo kvalitetnih na klupi. Shebati im sezonu i poslati ih negdje u neki klub pa ce osvojiti Ligu Prvaka..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.