FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 25 sep 2018, 18:37

DenchiNL je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:I ovo meščini riba neka. Neka, mašAllah. :kafa:
Žao mi Vede, dobar momak.
Ne mogu da je nađem na instagramu, a na FB imaju 2, obje su ribice , pa sad koja je :mrgreen:

Neka žena, igraci nam piče ko ludi po terenu. :mrgreen:
ejlase
Ziv i zdrav mi bio.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 sep 2018, 18:50

Benkara21 je napisao/la:Ima li ko karte da dijeli za Široki, za tribine ko onomad, studentski život je ka*ina :puke:
Javi se jarane . Izvini @benko21 . Hebiga godine .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 sep 2018, 18:50

Jos da nam je neka zenska da snima za yt kanal kao sto Zvezda ima onu ljepoticu. A to bi mogla ova hladno raditi. A
Sabrine mi moje!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 sep 2018, 18:50

sonpenn je napisao/la:Vedad Šurković, dosadašnji oficir za odnose sa javnošću u FK Sarajevo (ili jednostavnije – PR), više nije uposlenik kluba sa Koševa.

Na tom mjestu njega će, barem zasad, zamijeniti Šejla Jamaković, koja se danas predstavila novinarima na press-konferenciji upriličenoj povodom sutrašnje utakmice protiv Širokog Brijega na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Nije poznato zbog čega je došlo do razlaza FK Sarajevo i Šurkovića, koji je inače i vrstan TV komentator
Ova Sabrina sve ckepi dovede u klub :wtf: Kako je krenulo postat cemo klub lezbosa :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 25 sep 2018, 18:53

Čim to ganja loptu, bježite od toga.

U mene jaran ima loša iskustva i danas dan ga zezaju da ga je ispalila zbog trebe. :urnebes:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 sep 2018, 19:11

Alić koji igra na poziciji zadnjeg veznog i krase ga izuzetne fizičke predisozicije, ali i više nego dobra tehnika, svoju će karijeru nastaviti u Sparti iz Praga. Alić će nastupati za U19 i U21 ekipu češkog tima. - Presretan sam što se sve završilo na ovakav način. Svakako da je odlazak u Spartu stepenica više u mojoj karijeri, ali je puno važnije da ću imati još bolje uslove za dodatni napredak. Zahvalio bih se prije svega svima koji su mi omogućili da potpišem za Spartu. Sada je na meni da se dokažem i da svojim radom zaslužim da dobijem priliku u prvom timu, rekao nam je Alić, koji nam se javio poslije treninga sa svojom novom ekipom. Alić je bio standardan član prvo kadetske, a potom i juniorske ekipe FK Sarajevo. - Zahvalio bih se svim trenerima sa kojim sam sarađivao u Akademiji FK Sarajevo. Svi su oni zaslužni što sam danas ovdje, a ja sam se uvijek trudio da im vratim njihovo povjerenje igrama na terenu. Svojim saigračima želim puno sreće u nastavku sezone i da pokažu i dokažu da su najbolji u BiH bez premca, rekao je iz Češke Alić.
ovo je šteta prava, momak je hladno mogao upasti kao zadnji vezni, ako bi neko od Rahmana/Adukora/stanojevića otišao, 1m90 18 godina stoper i zadnji vezni nešto ala Mujakić, ali jbg...vidili ga na CEE kupu kad smo igrali...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 25 sep 2018, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 sep 2018, 19:13

A šta je sa njima i sa djevojkama?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

derrim
Kontakt:

Post Postao/la derrim » 25 sep 2018, 19:30

robertkosar je napisao/la:
sonpenn je napisao/la:Vedad Šurković, dosadašnji oficir za odnose sa javnošću u FK Sarajevo (ili jednostavnije – PR), više nije uposlenik kluba sa Koševa.

Na tom mjestu njega će, barem zasad, zamijeniti Šejla Jamaković, koja se danas predstavila novinarima na press-konferenciji upriličenoj povodom sutrašnje utakmice protiv Širokog Brijega na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Nije poznato zbog čega je došlo do razlaza FK Sarajevo i Šurkovića, koji je inače i vrstan TV komentator
Ova Sabrina sve ckepi dovede u klub :wtf: Kako je krenulo postat cemo klub lezbosa :mrgreen:
Postacemo bordo bordel

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 sep 2018, 19:42

Benkara21 je napisao/la:Ima li ko karte da dijeli za Široki, za tribine ko onomad, studentski život je ka*ina :puke:
PP buraz.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 sep 2018, 19:43

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 sep 2018, 19:50

BelminM23 je napisao/la:Čim to ganja loptu, bježite od toga.

U mene jaran ima loša iskustva i danas dan ga zezaju da ga je ispalila zbog trebe. :urnebes:
:D ko bi imo srca od Đokovićke bježat :urnebes:
slika

a i golmanka kad se sredi double D's :o :shock: :ljepota: :D :tokralju:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 sep 2018, 19:55

Kada imate negdje otići onda imate dom. Kada imate nekoga da volite, onda imate porodicu. Kada imate oboje onda ste uspjeli. Kada imate jedan cilj, jedan put i samo jedan dom onda imate i ljubav dovoljno jaku i veliku da ruši sve pred sobom. A ljubav? Ljubav je onaj prvi šal u bordo-bijeloj boji što ga ljubomorno čuvam već preko 20 godina, ljubav je ona zastavica s tvojim grbom u dnevnom boravku što je starija od mene. Ljubav je i Papetova sličica na starom plakaru, ljubav je kolekcija ulaznica na kojima uvijek piše FK Sarajevo, ljubav je gol u gostima, ljubav je kad stari u svako doba dana i noći izbifla: Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Jozić, Hadžibegić, Janjoš, Jakovljević, Vukičević, Musemić, Merdanović, Pašić. Ljubav je i kada dedo to sluša, pa s jednakim žarom u očima samo nastavi poeziju: Sirćo, Fazlagić, Muzurović, Jesenković, Bajić, Prljača, Prodanović, Šiljkut, Musemić, Blažević, Antić.

Ljubav je i kad zijanimo pa se za hastalom puno ne priča. Ljubav je kad neće u gol, pa te ponese Hordi huk, a protivniku se "svežu" noge. Ljubav je kad se "odvaja" od užine, džeparca, plate, penzije, kafe, ručka da bi uvijek bili mi gdje god da igraš ti. Ljubav su sve nacrtane koreografije, svaka podignuta parola, svaki podijeljeni sendvič na povratku s gostovanja. Ljubav je kad zabiješ gol, a ja se grlim sa neznacima, što se zovu porodica. Bordo porodica. A porodica je važna, porodica je temelj, a naša raste iz dana u dan. Živimo u vremenu kad se ljubav ne mjeri razbijenim tranzistorima zato što je Hase pogodio prečku u devedesetoj, zastavom što se šila danima pred derbi, suzama zbog promašenog penala u polufinalu Kupa Maršala, srećom od svemira većom kad igraš u transu, a protivnik nema nikakvu šansu...

Danas su izmislili društvene mreže, lajkove i pratioce, danas je sve broj, ljubav se mjeri u novčanicama. Ali ne daš se ti, još uvijek si onaj isti fudbalski romantik što svojoj vjernoj publici piše drame i sretne i tužne, još uvijek nas sve veže ista ljubav, ona što mjere nema. Još uvijek si isti onaj Mangup, nosiš ime grada, ime kluba, predstavljaš nas i državu Bosnu i Hercegovinu onako kako samo ti znaš. Časno i dostojanstveno. I trebamo ti mi, baš kao što ti trebaš nama. Jer šta je nedjeljna kafa bez priče o onoj šansi što je izvuče protivnički golman iz devet "banki", šta je odlazak na more kad ga ne "štimaš" između dvije evropske tekme, šta je gol u gostima ako ga nisi zabio ti? Šta bi bili ljubav, tuga i sreća da nema tebe?

Rasteš iz dana u dan, a s tobom raste i tvoja porodica. I vole te širom Bosne i Hercegovine, vole te i širom Evrope, širom svijeta. Ima nas mnogo, mnogo onih kojima srce zaigra kada mislimo na tebe. Mnogo onih kojima grb kuca umjesto srca u grudima. Puno više od onih 8.000 koliko zvanično članova imaš.

Zato ti trebamo mi, da srce stavimo na papir i pokažemo koliko nas zaista ima. A važno je, važno zbog ovih što broje lajkove, da im pokažemo koliko si nam bitan i koliko nam je stalo. Da za tvoj sljedeći rođendan na papir skupimo 10.000 bordo srca koje će kucati kao jedno. A eto ga, blizu je oktobar, dan kada si se rodio ti i svojim rođenjem ispisao i brojna prijateljstva, ljubavi i sreće. Sjetite se svih onih s kojima vas je spojio velikan iz Titove i zahvalite se tako što ćete postati dio najveće sportske porodice u Bosni i Hercegovini

A na stadionu što nosi ime tvog najvećeg sina Asima Ferhatovića ljubav se i dalje mjeri zastavama, šalovima, grlom i dlanovima. Poziv vam ne treba, utkan je u vaš DNK. Kada lopta krene s centra, a orkestar sa tribine što nosi Vedranovo ime zagrmi za tvoje boje, sva se srca u jedno spoje. I zato ustani bordo nacijo, tvoj velikan te treba.
SVI NA SJEVER!

slika

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 25 sep 2018, 20:00

Vidim... Nepobjedljiv si, Kazu za nas nema mjesta, kazu da smo mala skupina placenika. Osjecam neki ponos sada kada znam da nije bilo uzaludnih kisnuti godina, gubiti titule pa i kupove. Umjeli smo da se gušimo u neuspjesima,stidljivo bi dozivali pobjede ti na terenu a mi na tribini... Od dana kada smo koračali ka početku, Novom početku,sada si ti na vrhu. Ovo ti pise covjek koji neizmjerno sretan zbog toga. Ja cu na Široki iz lištice,da ti dokazujem kako ljubav cine sitnice. Ponovo si Div, ustvari to to nikad nisi prestao da budes,samo si na trenutak zastao, kao sto na trenutak umijes da bljesneš,zasijaš. Od tebe nikada nisam mogao odustati, tebe sam zavolio kada je nekolcina od tebe odlazila, a ja ti se iznova vracao. Tako ce i biti sutra Ponosno cu te gledati i Slaviti te... Nemoj lajkati ovaj status budi i ti ponosno uz Sarajevo, stani rame uz rame sa svojim bratom. uzdigni ruke pusti glas, nek se cuje sjever nas!.
#svi_na_KOSEVO.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 sep 2018, 20:09

Sutra abd, ocekujem pobjedu. Nadam se da ce realizacija biti dobra, jer stvorimo dovoljno prilika za golove. Mada ne treba srljati bezglavo. Prvo poluvrijeme igrati jako i agresivno ali ne srljati. Onda ako se ne postigne gol ,drugo poluvrijeme jurisati.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 sep 2018, 20:14

Nikad mi nece biti jasan antagonizam izmedju pojedinih navijaca FKS. Vrijedjanje,psovke, prijetnje Boze me sacuvaj.Kad god sam nekog upoznao i kaze da je bordo, meni odma gotivan. Ako ima drugacije misljenje o treneru i pojedinim igracima nije razlog da se vrijedjamo , psujemo ili ne dao Bog fizicki obracunavamo.Uprave pogotovo ove zadnjih godina su druga prica. Ima nas koji nismo na izvoru informacija i onda je dobro da nam neko otvori oci. Ovo do danas mi izgleda lijepo .Volio bih da imamo malo vise medjusobnog razumjevanja , mozda sam naivan i star ,ali eto to mi na srcu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 sep 2018, 20:30

Siroki ostao i bez Dine Corica za sutra.Dakle odbrana im je bas desetkovana.Golman,stoper,desni bek.Moramo ovo iskoristiti :pray:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 sep 2018, 20:31

miky_hz je napisao/la:Siroki ostao i bez Dine Corica za sutra.Dakle odbrana im je bas desetkovana.Golman,stoper,desni bek.Moramo ovo iskoristiti :pray:
Ne igra ni Dejo

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 sep 2018, 20:44

Pisu neki nemojte se ufuravati , mozemo ispasti smijesni. Pa sta da sad sutim.E necu.Hebote ne znam hocu li sutra ustati , mladji od mene presele.Euforija nam znala doci glave , e sada to nije isto .Imamo vise od jedne titule . Imamo Akademiju i to nam niko ne moze osporiti.Meni su ovi Akademci sto igraju i oni koji ce doci aBd vise od 5 nekih titula sa Benkom,Jajalom i Delacem(respect njima),ali ovu titulu bi doveo u ravan sa onim iz SFRJ .Hocu ba da likujem i da sam sretan i da to podjelim sa navijacima FKS.
Trenutna situcija No.1 nam dozvoljava i jedan kiks , jer to mozemo nadoknaditi u medjusobnom susretu sa direktnim konkurentom. Pobjedimo komsije , pobjedimo ili remiziramo sa Laznim i eto nas opet No.1.
Fudbal je najvaznija sporedna stvar na svijetu. Nije zivotno pitanje. Navijanje je nekad sreca , a nekad tuga.E sad ja kontam da je sreca i pozvao bih sve koji se osjecaju kao ja da sutra budu na Kosevu u 17 i 30 . Mi smo trenutno No.1 u BiH , a sta ce biti sutra ? Ako Bog da ostat cemo No.1

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 sep 2018, 21:06

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Siroki ostao i bez Dine Corica za sutra.Dakle odbrana im je bas desetkovana.Golman,stoper,desni bek.Moramo ovo iskoristiti :pray:
Ne igra ni Dejo
Koji Dejo?
Znaci Bilobrk, Matic, Cabraja, Coric i?
Odlicno, samo pobjeda!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 sep 2018, 21:07

Dejo je Čabraja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot] i 26 gostiju.