Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Rokoko87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Rokoko87 » 25 sep 2018, 20:27

tuzlak1987 je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Kako se na ovom vidi da ga je udario u stomak, a na onom ne vidi da ga je udario u glavu? Budite realni.
Pa ako ga je i udario u glavu to je zato što mu je velka glava, nije bilo namjere,.
Ma kako god mi sigurno nismo neka ekipa koja je poznata da krade, ako se desi u nasu korist jedno je sigurno, a to je da je sudija sam od sebe pogrijesio.

A vama puno srece u narednom periodu, prvo da nadjete normalnog trenera, da se ostavite derneka i Zenicke djece u prvih 11. I sigurno bi bilo bolje.
Nemojte puno sutra da Došlo šilji, samo malo?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 25 sep 2018, 20:27

MortemHz je napisao/la:Sretno sutra braćo Tuzlaci!
Trebat ce im lude srece al bod izvuc NECE!
23

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 sep 2018, 20:36

tuzlak1987 je napisao/la:
Ma kako god mi sigurno nismo neka ekipa koja je poznata da krade, ako se desi u nasu korist jedno je sigurno, a to je da je sudija sam od sebe pogrijesio.

A vama puno srece u narednom periodu, prvo da nadjete normalnog trenera, da se ostavite derneka i Zenicke djece u prvih 11. I sigurno bi bilo bolje.
Ma dobro, zezamo se malo, bilo prošlo, idemo dalje,.

Ma ne može se Orneku toliko nešto zamjerit, možda jedino za onu tragediju u Širokom a ostale Čelikove utakmice su bile manje,više u egalu sa protivnikom,.Čelik je recimo od Krupe i Širokog primio devet golova a u preostalih osam utakmica primio je samo tri gola što opet pokazuje da ta igra ima neki kvalitet,.

Sretno i vama, da na godinu na Tušnju bude novi teren a istok da ostavite za neka bolja vremena,.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 sep 2018, 20:47

Rokoko87 je napisao/la:Sloboda ima ime i to nek vam je jasno, bojim se sutrašnjeg meča ne zbog Nalića i igrača, nego zbog aposobnosti Mujkana da sudijama naruči kantu punu pića.
Vi Brajlovića ugostitelja, mi Menproma mesara, haj' da vidimo ko će veću glavuču iznjet :kafa:

Zeničanima ćemo kosti ostavit. Nek poglabaju i to između ostalog.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 sep 2018, 20:49

betonification je napisao/la:U istoj toj "akciji" je prethodno ofsajdu mogo isto tako bit i penal za Slobodu, pa nije. Al to nije poenta, poenta je da se najvise na sudije zali navijac kluba koji je dvije sezone zaredom opsto u ligi na nacin koji bi i za Stevena Spilebegra bio velik zalogaj da docara publici.
Ostali smo na regularan način i prošle i ove godine i prestanite svi više kenjat. Prošle godine nismo u proljetnom dijelu imali poraza, a ove smo ispunili uvjet kojeg Borac nije i šta sad?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 25 sep 2018, 20:56

MortemHz je napisao/la:Sretno sutra braćo Tuzlaci!
:urnebes: :urnebes: :clap: :clap:
Imamo šansi,ne sudi Grbić niti Petrović :rol:
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 sep 2018, 20:59

Rokoko87 je napisao/la: Nemojte puno sutra da Došlo šilji, samo malo?
Doslo uz doslje 1/1.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 25 sep 2018, 21:01

JonSnow je napisao/la:
betonification je napisao/la:U istoj toj "akciji" je prethodno ofsajdu mogo isto tako bit i penal za Slobodu, pa nije. Al to nije poenta, poenta je da se najvise na sudije zali navijac kluba koji je dvije sezone zaredom opsto u ligi na nacin koji bi i za Stevena Spilebegra bio velik zalogaj da docara publici.
Ostali smo na regularan način i prošle i ove godine i prestanite svi više kenjat. Prošle godine nismo u proljetnom dijelu imali poraza, a ove smo ispunili uvjet kojeg Borac nije i šta sad?
Kakve ba uvjete o cemu pricas?Pa evo prvi moj Zeljo bio duzan i bogu i narodu prije 10-tak godina sto nas nisu izbacili.Vi isto duzni zadnjih nekolko godina sto niste izbaceni?Sloboda,Zrinjski,Sarajvo prije tana itd...Pusti se te price da ste ostali na regularan nacin.
23

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 25 sep 2018, 21:03

JonSnow je napisao/la:
Gdje ima vatre ima i dima :lol:

https://sportsport.ba/fudbal/fk-borac-n ... tiv/290986

slika
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 sep 2018, 21:10

Možda ima i vatre i dima, ali Čelik bez obzira na sve nema za kifle, a kamoli za kupovinu premijerligaškog statusa vrijednog 700 hiljada KM.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 25 sep 2018, 21:26

Spustio dzaja na 300 milja :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 sep 2018, 21:28

Beton je napisao/la:Možda ima i vatre i dima, ali Čelik bez obzira na sve nema za kifle, a kamoli za kupovinu premijerligaškog statusa vrijednog 700 hiljada KM.
Davno se znala prica oko Borca, da je Celik uplatio, da li svih 700 000 KM, to nikad necemo znati.
Mozda zato i jest donekle pipa zavrnuta, pa tek sad je krenulo nesto malo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 sep 2018, 21:38

prisonbreak je napisao/la:
Beton je napisao/la:Možda ima i vatre i dima, ali Čelik bez obzira na sve nema za kifle, a kamoli za kupovinu premijerligaškog statusa vrijednog 700 hiljada KM.
Davno se znala prica oko Borca, da je Celik uplatio, da li svih 700 000 KM, to nikad necemo znati.
Pa onda niste normalni. Mogli ste sezonu provesti u 1. federalnoj i za 350 hiljada se vratiti u PL.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 sep 2018, 21:41

Beton je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
Pa onda niste normalni. Mogli ste sezonu provesti u 1. federalnoj i za 350 hiljada se vratiti u PL.
Ma treba sigurno vise, a gubis godinu, a mozda nam i jest bilo najbolje u prvu :D

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 sep 2018, 21:43

prisonbreak je napisao/la: Ma treba sigurno vise, a gubis godinu, a mozda nam i jest bilo najbolje u prvu :D
Znam da mi je jaran koji se vrtio oko Bosna Seme rekao da im je za opstanak potrebno oko 200 milja, da dovedeš neke prosječne igrače, poplaćaš sudije, kotizaciju i ostale gluposti. Dakle sa duplo više bi mogao duplo više i napraviti. Čisto sumnjam da iko osim Veleža trenutno, a upitno je i za Velež ima budžet veći od te cifre.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 sep 2018, 21:46

GOAT je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:
Kakve ba uvjete o cemu pricas?Pa evo prvi moj Zeljo bio duzan i bogu i narodu prije 10-tak godina sto nas nisu izbacili.Vi isto duzni zadnjih nekolko godina sto niste izbaceni?Sloboda,Zrinjski,Sarajvo prije tana itd...Pusti se te price da ste ostali na regularan nacin.
Šefe ajde prvo pogledaj koji su bili uvjeti opstanka. Jasno je navedeno kome se šta treba isplatiti da bi se dobila licenca, Turčin je isplatio Borac nije i doviđenja.
sviunapad1010 je napisao/la:
Gdje ima vatre ima i dima :lol:

https://sportsport.ba/fudbal/fk-borac-n ... tiv/290986

slika
Ti me ne citiraj, s balavcima se ne raspravljam.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 sep 2018, 21:47

Beton je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la: Ma treba sigurno vise, a gubis godinu, a mozda nam i jest bilo najbolje u prvu :D
Znam da mi je jaran koji se vrtio oko Bosna Seme rekao da im je za opstanak potrebno oko 200 milja, da dovedeš neke prosječne igrače, poplaćaš sudije, kotizaciju i ostale gluposti. Dakle sa duplo više bi mogao duplo više i napraviti. Čisto sumnjam da iko osim Veleža trenutno, a upitno je i za Velež ima budžet veći od te cifre.
Prosle godine na kraju Tosk je trazio do 20.000 Slogi i Olimpiku da se prodaju utakmice, tako da tih zadnjih par kola na sudije, na namjestanje ti ode 50.000 minimalno, ako planiras da udjes naravno. Daleko je to od toga da se samo pare trose na plate, kotizaciju, delegate i slicno, puno su tu veci troskovi ako hoces da udjes.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 25 sep 2018, 21:48

Beton je napisao/la:
Pametan potez Čelika. Nije lako vratiti se odmah u PL iz cvajte ne znam da je ikome to pošlo za rukom odmah se vratiti. Evo Velež se pati par sezona. Skroz yebena liga i puno stimanja, a i kvalitetnih ekipa koje neće u PL i uzimaju pare od ovih koji hoće tipa Orasje, Kakanj, Gracanica.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 25 sep 2018, 21:50

@jonsnow pravo si šega kao i ovaj sto ti je na Havataru.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 sep 2018, 21:56

sviunapad1010 je napisao/la:
Beton je napisao/la:
Pametan potez Čelika. Nije lako vratiti se odmah u PL iz cvajte ne znam da je ikome to pošlo za rukom odmah se vratiti. Evo Velež se pati par sezona. Skroz yebena liga i puno stimanja, a i kvalitetnih ekipa koje neće u PL i uzimaju pare od ovih koji hoće tipa Orasje, Kakanj, Gracanica.
Ma vidjet cemo koliko je pametan, mozda je bilo bolje dvije sezone u prvoj, i da se klub stanilizuje, da se uredi, pa onda krenuti dalje.

Sad moras vracati silu dugova, plus velike obaveze prema igracima. Nije to mal novac, pa uzmi prelistaj portal od nove godine sigurno blizu 200.000 samo na dugovanja igraca, plus ostale firme, pa prema UIO, ima tu svega.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.