Safet Sušić - Pape

hordas_Bec
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hordas_Bec » 10 okt 2010, 18:16

pa i maradona je se jedva kvalifikovo za SP, a jos je radio sa mnogo mnogo boljim igracima nego PAPE .. i tamo su ocekivanja puno veca.. ali javnost i navijaci nisu kao u nas odma nakon 3 kola digli ruke od repke .. malo strpljenja momci, ova pauza nam sada dobro dolazi .. IDEMO NA EP .. daj malo da dignemo atmosferu u pm :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2010, 18:18

BIHfan je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ocigledno je da su neki forumasi slijepi,al haj sta cu im ja,al da nam je normalan savez davno bi on dobio otkaz,al haj savezov igrac,pa ga drze..
Ko je savezov igrac????
Ciro kojeg vi zelite nazad i kojem se kunete je bio Savezov igrac!
Da Ciro nije dosao dosad bi imali zdrav savez i uradilo bi se nesto od naseg fudbala. Ciro nije uopste imao neke sjajne rezultate, po meni su cak jadni. Pobjedio je jednu Belgiju samo koja se raspala i evo ove kvalifikacije su napravili smjenu generacija. Protiv Turske da nije bilo Salihovica i slobodnjaka (koje je daleko najace oruzje naseg tima) Ciro bi bio vec u grobu od strane nasih navijaca. A najace mi je kad kazu sa Cirom smo imali igru. :lol: Kakvu igru Bog te? Ja sam ovdje po forumu stalno citao kritike prema Cirinoj formaciji i njegovoj vrsti igre. A kao sag na tortu da se dokaze da je trenerska (ne)znalica je baraz, gdje nije dopustio pojedinim igracima da se ociste od zutih kartona jer je htjeo ''Veliku'' pobjedu protiv Spanaca koja nije imala nikakvog znacaja. Dzaba ja ovo sve pisem, hebem glupog Bosnju.
Nek ce ovaj sta napravit..meni je ovo dovoljno sto sam vidio..7 meceva nije nista pokazao..cuj Belgija se raspala,ma da kako da ne,ziv i zdrav budi ti meni,izgleda nemozes podnijet uspjeh repke pod Cirinom palicom,jer kako vidim ti rezultati ti smetaju,kada je citava nacija zivjela za tekme repke,minute se brojale do meca,meni je to dovoljno da vidim uspjeh momaka i Cire.. tako da psst.. sad se moram zadovoljit sa ovim giga mega strucnjakom koji prvo kaze da ce se borit za EP,pa poslije prica kako mi za to nemamo repku,kako prica da mi Francusku nemozemo uzeti,odmah je se predao ckapi jedna.. Kako u jednom trenutku hvali Mravca,onda tog Mravca nema 2 meca,grije klupu,gdje jedan Pandza koji trenutno igra u zivotnoj formi,nema mjesta u prvih 11,gdje nema Jahica,neka igra Medunjanin,gdje nema Muslimovica,za kojeg takticar tvrdi da nije spreman,a odigra protiv Arisa 70 minuta i citav mec sa Dinamom,gdje igraci ne shvataju njegovu famoznu taktiku,najbolje se vidjelo u mecu sa Francuskom,gdje Miske mu govori,al tele ne obraca paznju.. Sada nemozemo uzeti Katara i Albaniju,a derali prosle kvalifikacije Estoniju ( koja uzme Srbija 1:3),Armeniju (koja uzme Slovacku kuci 3:1) itd.. Mi smo pod Cirinom palicom barem pokazali da mozemo,gdje nas je europa pratila,imali gotov najvise datih golova u kvalifikacijama.. Kakav to selektor pravi izmjenu u 90 minuti,vadi Dzeku,ubacuje Ibricica :lol: to samo moze kod ovog takticara.. Dzaba ja ovo pisem,hebem ti glupog Bosanca koji nista ne konta,i ne zeli da upali mozak da vidi da nam ne ide.. Poslije ce biti kasno za kajanje ;)

EDIT: I nema nista smjesnije kada neko uporedjuje rezultate Cire i ovog lika,kaze mi iz 3 meca sa ovim likom imamo 4 boda,a sa Cirom samo 3 hahahha... pa da teze je pobjedit Luksemburg nego Spaniju,i Albancima uzet bod nego borit se protiv Turske... bravo genijalci,divim se vasim pisanjem :lol: vise smo sansi napravili u Portugalu nego sa ovim na klupi.. Lijepo je se sjetit meceva sa Estonijom,Belgijom,Armenijom,Slovenijom,Turskom i Spanijom (gdje nismo se predali) itdd... Zivite u bajkama da ce ovaj nesto napravit... Katar,Albanija :lol: divno,da se najezis,ipak su to velesile koje Susic nije mogao dobit.. Hebem ti takvog selektora koji bjezi sa pressice zbog pitanja koje njemu ne odgovara,bravo Pap(k)e majstore :D Bjezi,bjezi !!!
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 10 okt 2010, 18:27, ukupno mijenjano 2 puta.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 okt 2010, 18:19

Sexmachineboy je napisao/la:
BIHfan je napisao/la: Ko je savezov igrac????
Da Ciro nije dosao dosad bi imali zdrav savez i uradilo bi se nesto od naseg fudbala. Ciro nije uopste imao neke sjajne rezultate, po meni su cak jadni. Pobjedio je jednu Belgiju samo koja se raspala i evo ove kvalifikacije su napravili smjenu generacija. Protiv Turske da nije bilo Salihovica i slobodnjaka (koje je daleko najace oruzje naseg tima) Ciro bi bio vec u grobu od strane nasih navijaca. A najace mi je kad kazu sa Cirom smo imali igru. :lol: Kakvu igru Bog te? Ja sam ovdje po forumu stalno citao kritike prema Cirinoj formaciji i njegovoj vrsti igre. A kao sag na tortu da se dokaze da je trenerska (ne)znalica je baraz, gdje nije dopustio pojedinim igracima da se ociste od zutih kartona jer je htjeo ''Veliku'' pobjedu protiv Spanaca koja nije imala nikakvog znacaja. Dzaba ja ovo sve pisem, hebem glupog Bosnju.
potpis ;)
Da nije bilo cire...
..sad bi pjanica gledali kako igra u francuskoj reprezentaciji, begovic za kanadu, rahimica nebi nikad ni upoznali!
Da nije bilo cire, sad bi mi vise slavili ovaj remi protiv albanije nego oni sami!
Da nije bilo cire, tek bi nam tada susic mogao soliti pamet!
A ovako, ciro je postavio visoku granicu i zakleo se da ce reprezentacija ako je on bude vodio igrati na evropskom prvenstvu bez ikakve sumnje!
A eto neka vama vas pape kaze kako mi nismo brazil, argentina i da je cast sto igramo kvalifikacije, veli, vazno je ucestvovat..ciro bi im hebo brazlsku mater i trazio pet komada u mrezi albanaca!
Toliko od mene ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Klare

Post Postao/la Klare » 10 okt 2010, 18:24

E ovako:@Shaban, @Velez, @RiNO, @sexmachineboy, @BiHfan :arrow: pojma vi nemate šta pričate.
BIHfan je napisao/la:
Ko je savezov igrac????
Da Ciro nije dosao dosad bi imali zdrav savez i uradilo bi se nesto od naseg fudbala. Ciro nije uopste imao neke sjajne rezultate, po meni su cak jadni. Pobjedio je jednu Belgiju samo koja se raspala i evo ove kvalifikacije su napravili smjenu generacija. Protiv Turske da nije bilo Salihovica i slobodnjaka (koje je daleko najace oruzje naseg tima) Ciro bi bio vec u grobu od strane nasih navijaca. A najace mi je kad kazu sa Cirom smo imali igru. Kakvu igru Bog te? Ja sam ovdje po forumu stalno citao kritike prema Cirinoj formaciji i njegovoj vrsti igre. A kao sag na tortu da se dokaze da je trenerska (ne)znalica je baraz, gdje nije dopustio pojedinim igracima da se ociste od zutih kartona jer je htjeo ''Veliku'' pobjedu protiv Spanaca koja nije imala nikakvog znacaja. Dzaba ja ovo sve pisem, hebem glupog Bosnju.
Šta svašta ispriča jadi te neznali. :shock: Čuj dobili Belgiju u raspadu, e pa haj ti meni reci u kakvom je stanju bila Francuska koja nas nadigra i pošteno obruka u svim segmentima igre, i to u našoj avliji. :? Čuj da nije bilo Salihovića i slobodnjaka :arrow: o majko moja svašta ima pročitati ovdje, da nije bilo Karadžića i Miloševića ni rata ovdje ne bi bilo. A ovo boldirano si sam sebi uputio, što i ovaj post dokazuje.
Ma daj nemojte više svega vam, spominjete Papeta i nekakvo poštenje i da je legenda, najbolji naš igrač svih vremena, ponos bla, bla... Nije riječ o njegovim ljudskim osobinam, nego o njemu kao treneru A selekcije.
I još jedan od ovih gore nabrojanih u nekom od prethodnih postova Kaže:"Kada spomenete BiH, tu ne možete da ne spomenete: Kemu, Andrića, Kindeta, Tanovića, Papeta.. Pape je legenda". :lol: E kada ćemo tako, za selektora smo trebali postaviti našeg Nobelovca da je još živ, ili našeg Oskarovca...Mislim da bi u tom slučaju bolje prošli nego sa ovom neznalicom od trenera.

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 10 okt 2010, 18:25

Kakav Ciro,koga smo mi tako jakog pobijedili sa Cirom?
On se u BiH proslavio kao manipulator,druzio se sa mahalasima i cirkus pravio.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 10 okt 2010, 18:26

Ma sad bi bas volio da Pape ostane selektor, samo zbog onih koji ga brane.
Kad popusimo u martu u dvomecu protiv Rumuna, onda ce se svi usutiti.

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 10 okt 2010, 18:27

bebek1 je napisao/la:Kakav Ciro,koga smo mi tako jakog pobijedili sa Cirom?
A sa Susicem ne mozemo ni albaniju :D :D

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 okt 2010, 18:29

MOZAK je napisao/la:
zlaja-73TM87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Nekad sam napisao da cemo plakati za Cirom. Ne placemo ali bi rado vidjeli tog strucnjaka opet na klupi BiH.
Rekao sam da priglupa osoba kao sto je Pape ne moze da izracuna rezultat zadatka koji je sam sebi postavio, tako da taktika za njega ne igra nikakvu ulogu! On postavlja igru diletantski, sa znanjem neznanja koje cuva samo za sebe.
Nema on ni trunke slifa za takav posao! Zasto nogometni savez davanjem jos sansi unistava jednu vrlo nadarenu generaciju?! Zato jer sa Papetom mogu upravljati kakao zele, jer i sam Pape zna da dobiva platu za koju nije ni kadar ni.... sta sve nije?!
Zasto Pape "IGRACKA LEGENDA" , a koja je u mojim ocima sve manja, zbog toga sto taj epitet treba da ima neko ko je kompletan, a Pape sigurno to nije!
On je obicni PAKŠU! Dosao je da handri istraumiran narod novim traumama! Sto Pape bolan ne handris nekog u Francuskoj iz koje si dosao.
Haj' sto je supak nego je i bezobrazan jer se zavario za stolicu koja mu ne odgovara i koju ne zasluzuje!
Mozda je to zbog oboje! Supak i bezobrazan!
PAPE ZA MENE VISE NISI LEGENDA, LEGENDA JE ONAJ KO TO IME ZASLUZUJE! LEGENDA JE HASE, VAHA, OSIM... U PRAVOM SMISLU ONI KOJI SE NISU PROVALILI!
AKO IMAS IMALO MERHAMETA I LJUSKOSTI SPREMAJ KOFERE PA ZA FRANCUSKU! TAMO JE TVOJA DOMOVINA! :twisted:
Potpis za ovaj post!!!
I ja potpisujem!
Samo neka se ovi poznavaoci vrate u predcirin dolazak.Kakvo je stanje vladalo, 4 navijaca na bilinom polju, svi igraci su bojkotovali tadasnju reprezentaciju, hrgovic bio kapiten..nigdje nikog.Mislio sam da nas niko nemoze spasiti.
Tada je dzeko bio prosjecan igrac, pjanic jos nije zelio da igra za reprezentaciju, a kakvo je stanje bilo, mislio sam da ce se odluciti za francuze, koji su ga i trazili.Gdje je bio rahimic, begovic..
Prva utakmica na bilinom polju..ciro je docekan sa ovacijama.
Kada gledam ove inserte, dodje mi da placem, i pitam se hoce li ikad vise biti tako?

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

A pogledajte susica:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 10 okt 2010, 18:30

Slino slinavi...Pa zar cinjenica da je njegova kandidatura podrzana od strane FSRS ne govori dovoljno? Sto Barbu nisu podrzali? Sramota. Neznalica, kreten, antitalenat, ne dopusta kritiku.... Pa zar vam svima nije bilo jasno kakav je covjek kada je na pitanje zasto ranije nije prihvatio selektorsko mjesto odgovorio: "Pa ekipa nije bila dobra..." to je patriota, rodoljub... A kamoli da je klubu u kome je ponikao poklonio bar garnituru dresova.

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 10 okt 2010, 18:32

vedo & sejo je napisao/la:
Albanija sa Portugalom odigrala nerijeseno a mi 2 x popusili :D
Pustite covjeka da radi svoj posao,pogledajte greske igraca,njihovo zalaganje,niko ne kritikuje Dzeku,Hasagica,Misimovica,oni igraju a ne Susic!

Klare

Post Postao/la Klare » 10 okt 2010, 18:32

@MOZAK, @harry_90 svaka vam čast na ova dva posta. ;) Imamo potpuno isto, realno i zdravo mišljenje o cijeloj situaciji. Kako "smo" samo brzo zaboravili ono što je Ciro uradio. Eto im sada njihove legende koja u ovoj najlakšoj grupi neće moći ništa ostvariti. I ja sam u početku bio za Sušića, ali svaki zdrav razum nakon ovih utakmica može da uvidi da će on samo unazaditi reprezentaciju BiH i srozati do dna :cry: ono što je njegov prethodnik uradio.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 okt 2010, 18:35

@Klare

Koji si i botina. Usporedjuje Francusku i Belgiju sto se tice raspada. :lol: :lol: :roll: Stobom sa zavrsio jer si time sve rekao.

@MOZAK

Ovaj izgleda reprezentaciju poceo pratiti bas kad je Ciro dosao. Ako nisi znao Pjanica je Komsic doveo zajedno sa Kodrom. Ciro nije ni Begovica ni Medunjanina doveo, vec mi navijaci. Koji smo vrsili pritisak na novinare.
Da nije bilo Cire mi bi danas imali zdrav temelj u savezu, ovako cemo i dalje po nasim pasnjacima gledat najnize granice fudbala.

@harry_90

Navrati mi malo kod psihologa. Ne znas da usporedis cinjenice. Nesto mi pricas o Jahicu, Muslimovicu? Taj isti Jahic nije dobio poziva prvi dio kvalifikacija dok novinari nisu digli frku pa ga Ciro pozvao. Muslimovic je i kod Cire bio Joker kao i kod Papeta.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2010, 18:37

Evo primjer Belgija,koja je najavljivala da ces nas dobit u 2 meca,pa su ispusili,do tog meca smo pricali da su jaci,pa sad odjednom ta Belgija je bila u raspadu :lol: kako da ne .. Znaci Ciro i momci koga su dobili,ta je se ekipa raspala :D jarana sjecas se ti euforije prosle godine,kada je narod zivio za meceve repke,kada su se pobjede slavile duboko u noc,kada narod koji zivi na minimalcu ne zali marke da okupi prijatelje i da sjede i navijaju za momke u dresovima nase domovine,kada nam je svakom Bosancu srce bilo kao planina,kada je se u tim trenucima osjecao ponos..Kada vam ljudi iz Europe cestitaju,i kada priznaju da smo postali jaka repka.. Kada smo protiv Portugala pokazali srce u Lisabonu... To se zaboravilo,dosao francuz i ko hebe te rezultate,on je bio dobar igrac,al nemora znacit da je dobar kao trener,STO JE SE DOSAD DOKAZALO... 7 meceva covjek nista nije uradioo.. stvarno mu treba cestitat na pobjedi protiv Luxemburga,nemam rijeci,bravoo..

@BiHfan

popij jedan lexic i odspavaj,mozda ce ti biti bolje..Trazi sebi psihijatra vec si otisao malo u krivinu ;)

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 10 okt 2010, 18:38

Sexmachineboy je napisao/la:
BIHfan je napisao/la: Ko je savezov igrac????
potpis ;)
sve je to divno i krasno.

Ali meni licno jedna stvar bode oci. To sto smo napravili vise prilika u jednoj utakmici protiv Spanije, nego u svih ovih 7 utakmica odkako nas je Susis preuzeo.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 10 okt 2010, 18:42

Velika vecina naseg naroda je bukvalno za "hljeba i igara"!
Imali smo priliku napraviti nesto pozitivno, napraviti promjene, kad su otjerali Kodru i Bolica.
Doveli su nam "selektora" koji nam je obecavao u tom trenutku, PRVO MJESTO u grupi, koji je u prve tri kvalifikacione utakmice pobijedio 1 (jednu), Estoniju kod kuce! Za poraze su, po njegovom, iskljucivo bili krivi pojedini igraci (sjetimo se Turske i Nadarevica).
Poredimo igru? Spanija nas u prvoj tekmi nabila u nas sesnaesterac i osim one prilike Dzeke nista nismo napravili. Estoniju smo zabili sve sto smo sutnuli, a osim Dzekinog gola (nakon prekida) ne sjecam se da smo jos nesto napravili protiv Turske?!?!?! Najvise sansi smo napravili u NEBITNOJ utakmici protiv Spanije kuci....Toliko o toj famoznoj igri reprezentacije pod Cirinom palicom!
Da se razumijemo,po meni, jedna od nasih najboljih utakmica je bila gostujuca protiv Belgije (2:4), ali i tu se desio za nas divan splet okolnosti i promasene prilike Belgijanaca i priznali to neki ili ne, bakljada kod 1:1 i lopta u krilo Jahicu za 2:1.
Njegov ucinak na klupi je bio baraz..Mi smo tamo dospjeli (najvise) zahvaljujuci kiksu Turske, jer smo protiv direktnih konkurenata osvojili 1 bod (ako ce nekom biti draze onda 7,ako racunamo i Belgiju). Nek smo mi dosli do baraza, pa nek bude Miske kriv za poraz od Portugala..Nek smo mi dosli do baraza, pa nek su sa reprezentacijom na pripremama bili i novinari (koji su sutradan u svojim listovima pisali hvalospjeve "treneru svih trenera"),a Ciro je znao da je te hvalospjeve kupio sa par piva i malo meze......vjerovatno na racun Saveza.....

Eh sad, cini mi se da je ucinak Safeta Susica kao selektora cak i bolji...4 boda je vise nego Cirina 3 iz 3 utakmice....
Potcjenjivati Albaniju mogu samo oni koji su od svojih roditelja slusali da je Albanija kanta za nabijanje...jeste... nekad su bas za to sluzili, kao i Obala slonovace, i Nigerija i Kamerun i mnogi drugi koji to danas vise nisu..... Ocekivati da razbijemo ekipu koja 7 utakmica nije izgubila je irealno....
Meni na taktickom planu iskreno ne smeta puno toga kod Papeta.. U osnovi je to 4-4-2 sa eventualnim modifikacijama, ali smatram da za moderni fudbal ima zakasnjele reakcije kao trener...Ako to ispravi moze biti nesto od nas...Miske i Pjana mogu igrati zajedno..Ibricic mora biti dzoker za relativno slabije ekipe...Muslimovic mora imati svoju minutazu..Kad uporedim Nadarevica, Pandzu i Mravca, onda mi Mravac ima najvise "fudbalskog mozga", sto ne znaci da smatram da su ova dvojica tokmaci, vec da Mravac najbolje od njih "igra lopte"..Hasagicu se treba dati do znanja da nema zaj**ancije na golu repke.....
Ja sam u ovoj utakmici protiv Albanije vidio napredak u igri, koji je bio evidentan i pored evidentnog "manjka" dvojice igraca, Dzeke i Misimovica! Taj napredak nije pratio rezultat! Bojim se da pojedinci iz ovih ili onih razloga ne bojkotuju Papeta, ali o tom potom...
Kljuc za rjesenja problema ce biti utakmice protiv Rumunije, i u te dvije utakmice cemo morati pokazati da nam je mjesto na EP-u i ja cu i tada, kao i u onoj utakmici protiv Azerbejdzana, kao i u prethodne 134 navijati za REPREZENTACIJU BOSNE I HERCEGOVINE!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 okt 2010, 18:43

harry_90 je napisao/la:
Evo primjer Belgija,koja je najavljivala da ces nas dobit u 2 meca,pa su ispusili,do tog meca smo pricali da su jaci,pa sad odjednom ta Belgija je bila u raspadu :lol: kako da ne .. Znaci Ciro i momci koga su dobili,ta je se ekipa raspala :D jarana sjecas se ti euforije prosle godine,kada je narod zivio za meceve repke,kada su se pobjede slavile duboko u noc,kada narod koji zivi na minimalcu ne zali marke da okupi prijatelje i da sjede i navijaju za momke u dresovima nase domovine,kada nam je svakom Bosancu srce bilo kao planina,kada je se u tim trenucima osjecao ponos..Kada vam ljudi iz Europe cestitaju,i kada priznaju da smo postali jaka repka.. Kada smo protiv Portugala pokazali srce u Lisabonu... To se zaboravilo,dosao francuz i ko hebe te rezultate,on je bio dobar igrac,al nemora znacit da je dobar kao trener,STO JE SE DOSAD DOKAZALO... 7 meceva covjek nista nije uradioo.. stvarno mu treba cestitat na pobjedi protiv Luxemburga,nemam rijeci,bravoo..

@BiHfan

popij jedan lexic i odspavaj,mozda ce ti biti bolje..Trazi sebi psihijatra vec si otisao malo u krivinu ;)
Evo ja se sjecam meca protiv Rijeke. :mrgreen:
Bila je ista situacija kao sad.
Onda Iran, koje su psovke pale na racun Cire da je prodao utakmicu i sigurno jeste. ;)
Onda poslje Portugala citava zemlja je bila protiv Cire, bile su razne emisije po televizijama o operaciji Baraz.
Evo ako Pape u sledecim mecevima napravi kiks onda cu ga i ja pocet kritikovat. U Albaniji i vece reprezentacije od nas nisu mogle uzeti 3 boda, a mi smo mogli samo sto je falilo srece.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Klare

Post Postao/la Klare » 10 okt 2010, 18:46

bebek1 je napisao/la:
vedo & sejo je napisao/la:
Albanija sa Portugalom odigrala nerijeseno a mi 2 x popusili :D
Pustite covjeka da radi svoj posao,pogledajte greske igraca,njihovo zalaganje,niko ne kritikuje Dzeku,Hasagica,Misimovica,oni igraju a ne Susic!
Hebem vas glupe, i to stalno što spominjete. :evil: Pa Francuska je izgubila od Južne Afrike, a mi popušili od Francuza, i ne samo popušili nego se i dobro osramotili. Da ti ja kažem neznalice jedna, Portugal koji je tada igrao sa Albanijom i onaj koji je igrao protiv nas su kao crno i bijelo. Portugal tada u krizi i bez ikakve igre, a pred utakmicu protiv nas nanizao 2-3 ubijedljive pobjede. Mogu ja tebi navesti kako je Španija od Švicarske izgubila na SP, pa na kraju neprikosnoveno i osvojila, a ista ta Švicarska izgubi od Čilea i :?: Srbi dobili Njemačku, a Estonija Srbiju, i to prema ovoj tvojoj posranoj logici mora značiti da je Estonija bolja od Njemačke.
Koliko samo možete biti neupućeni u nogomet, pa da ovo redovno pišete. :oops:

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 10 okt 2010, 18:50

a da je mesa postao selektor manijaci bi njega branili to je tako...nama kad ne idu rezultati ne samo kod repke vec i kod klubova odmah ne valja trener..ne valjaju igraci
1946

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2010, 18:54

@BiHfan i slicni njemu ...

Ciro:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

I DA NE STAVLJAM VISE !!!

JEL POTREBAN KOMENTAR,OCETE MALO KLIPOVE SA TRGOVA I SLAVLJA NAVIJACA

Haj sad postavite uspjehe Susica,vi koji ga podrzavate ..

@BiH fan

I ja sam kritikovao meceve sa Iranom,Rijekom itd... al Ciro je se iskupio u narednim mecevima,to vama smeta ! I ovi klipovi gdje smo nerjeseno i gubili,pokazali smo SRCE !!!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 10 okt 2010, 18:54

slavko njegus je napisao/la:Slino slinavi...Pa zar cinjenica da je njegova kandidatura podrzana od strane FSRS ne govori dovoljno? Sto Barbu nisu podrzali? Sramota. Neznalica, kreten, antitalenat, ne dopusta kritiku.... Pa zar vam svima nije bilo jasno kakav je covjek kada je na pitanje zasto ranije nije prihvatio selektorsko mjesto odgovorio: "Pa ekipa nije bila dobra..." to je patriota, rodoljub... A kamoli da je klubu u kome je ponikao poklonio bar garnituru dresova.
Bas si u pravu...trebao je doci ranije, kao i Muzurovic, Musovic, Smajlovic, Hadzibegic, Sliskovic, Blazevic i ostali.. biti potrosen nakon najvise jednog ili dva ciklusa, sa eventualno 2 dobra igraca,i sa 9 ispodprosjecnih igraca.. Tada bi sigurno dobio jednu ili dvije utakmice u toku kvalifikacija i narod bi odusevljeno klicao njegovo ime...Sve ove patriote je ovaj narod potrosio i zavrsio s njima........
A stvarno je trebao poslati garnituru dresova u FK Sarajevo...pa da male Loje, Sumani, Merdanovici igraju lopte u "original dresovima" ili jos bolje da isti zavrse na Otoci u jednom paketu ispred kojeg stoji "osoba A" i vice: "Hajmo narode dresova original jeftinoooo....."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.