Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bhpremierliga12
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 sep 2018, 21:57

sviunapad1010 je napisao/la:
Beton je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la: Ma treba sigurno vise, a gubis godinu, a mozda nam i jest bilo najbolje u prvu :D
Znam da mi je jaran koji se vrtio oko Bosna Seme rekao da im je za opstanak potrebno oko 200 milja, da dovedeš neke prosječne igrače, poplaćaš sudije, kotizaciju i ostale gluposti. Dakle sa duplo više bi mogao duplo više i napraviti. Čisto sumnjam da iko osim Veleža trenutno, a upitno je i za Velež ima budžet veći od te cifre.
Pametan potez Čelika. Nije lako vratiti se odmah u PL iz cvajte ne znam da je ikome to pošlo za rukom odmah se vratiti. Evo Velež se pati par sezona. Skroz yebena liga i puno stimanja, a i kvalitetnih ekipa koje neće u PL i uzimaju pare od ovih koji hoće tipa Orasje, Kakanj, Gracanica.
Bratstvo je glavno hahahaah, zaredaju nekoliko pobjeda, taman kad pomislis da bi mogli nesto vise, onda Brko lagano proda nekoliko utakmica, vrati sve troskove i tako evo iz godine u godinu. Ovo je bas provjerena prica, na pocetku proljetnog dijela prosle sezone, krenuli su sa 4 pobjede u 5 utakmica, dodje im Sloga i u Gracanici ih dobi 4-1 lagano. Brko prodao Poturalica za 80.000KM + prodane utakmice za Sisoju, to se bar u Gracanici zna otvoreno.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 sep 2018, 21:58

Lova svakako nije uplaćena zbog Čelika, niti je Čelik spašen ispadanja zbog navijača.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 sep 2018, 22:01

Beton je napisao/la:Lova svakako nije uplaćena zbog Čelika, niti je Čelik spašen ispadanja zbog navijača.
Hoces reci kladionica?

I to je trenutno samo nagadjanje.
Da se stimaju tekme, stigla bi do sad obavjest iz UEFE da se uplacuje novac, pogotovo ako je rijec samo o jednoj ekipi, al ne moze se ni to upotpunosti iskljuciti, i to je samo 'puko' nagadjanje.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 25 sep 2018, 22:03

prisonbreak je napisao/la:
Pametan potez Čelika. Nije lako vratiti se odmah u PL iz cvajte ne znam da je ikome to pošlo za rukom odmah se vratiti. Evo Velež se pati par sezona. Skroz yebena liga i puno stimanja, a i kvalitetnih ekipa koje neće u PL i uzimaju pare od ovih koji hoće tipa Orasje, Kakanj, Gracanica.
Ma vidjet cemo koliko je pametan, mozda je bilo bolje dvije sezone u prvoj, i da se klub stanilizuje, da se uredi, pa onda krenuti dalje.

Sad moras vracati silu dugova, plus velike obaveze prema igracima. Nije to mal novac, pa uzmi prelistaj portal od nove godine sigurno blizu 200.000 samo na dugovanja igraca, plus ostale firme, pa prema UIO, ima tu svega.
Ako se iko toga naplacao mi smo. Tako da znam o čemu pričaš samo sto je to sad vas bas krenulo. Mora nekad doci na red jbg.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 sep 2018, 22:04

Beton je napisao/la:Lova svakako nije uplaćena zbog Čelika, niti je Čelik spašen ispadanja zbog navijača.
Hoces reci kladionica?

Da se stimaju tekme, stigla bi do sad obavjest iz UEFE da se uplacuje novac, pogotovo ako je rijec samo o jednoj ekipi, al ne moze se ni to upotpunosti iskljuciti, i to je samo 'puko' nagadjanje.
Više mislim da je zbog Fudine želje za očuvanjem stolice. Nemoj me pogrešno shvatiti, bez obzira na sav rivalitet volio bih da Čelik bude respektabilan klub i da ovo bude respektabilna liga, ali moje mišljenje je da će ova saradnja sa Aydinom trajati koliko i Fudin mandat gradonačelnika.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 sep 2018, 22:06

Ma vidjet cemo koliko je pametan, mozda je bilo bolje dvije sezone u prvoj, i da se klub stanilizuje, da se uredi, pa onda krenuti dalje.

Sad moras vracati silu dugova, plus velike obaveze prema igracima. Nije to mal novac, pa uzmi prelistaj portal od nove godine sigurno blizu 200.000 samo na dugovanja igraca, plus ostale firme, pa prema UIO, ima tu svega.
Ako se iko toga naplacao mi smo. Tako da znam o čemu pričaš samo sto je to sad vas bas krenulo. Mora nekad doci na red jbg.
Al ipak ste to vecinom odradili u prvoj ligi. Uz jakog covjeka koji je tada placao, i sad nesto sto ostalo poslije njega, al nista bas 'golemo'.

Kako god, nije lahko vracati ogroman dug, i trenutne obaveze.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 25 sep 2018, 22:08

Beton je napisao/la:
Hoces reci kladionica?

Više mislim da je zbog Fudine želje za očuvanjem stolice. Nemoj me pogrešno shvatiti, bez obzira na sav rivalitet volio bih da Čelik bude respektabilan klub i da ovo bude respektabilna liga, ali moje mišljenje je da će ova saradnja sa Aydinom trajati koliko i Fudin mandat gradonačelnika.
Eh to je druga prica.
To je moguce, i to jako moguce. :salut:
Mozda cak i do izbora.

Dosta toga je jos neshvatljivo oko Celika, al ima nekog pomaka.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 25 sep 2018, 22:11

Al ipak ste to vecinom odradili u prvoj ligi. Uz jakog covjeka koji je tada placao, i sad nesto sto ostalo poslije njega, al nista bas 'golemo'.

Kako god, nije lahko vracati ogroman dug, i trenutne obaveze.
Da je bogdom tako. Pred ovu sezonu smo isto plaćali Kostić, Dzidic i Fatic 130.000 KM. Plus jos prije nekima.

http://****.ba/mobile/clanak/Fudbal/467516
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 26 sep 2018, 00:04

Kako su samo ratoborni zenićani.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 26 sep 2018, 09:30

dvokorak je napisao/la:Kako su samo ratoborni zenićani.
Pogurat ce Zenica, kad bude trebalo za kakav trofej, red je da i Sloboda sta osvoji za tih 100 godina postojanja, ili pak 200.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 sep 2018, 11:14

Mladost Doboj Kakanj - Sarajevo zabrana gostujucim navijacima Hordama zla zbog prekida u Zenici- NSBIH
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 26 sep 2018, 11:18

Koja logika:
Sarajevo 4000KM prekid od 23min
Siroki 4500KM prekid od 2min

?
It's better when it's live

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 26 sep 2018, 11:20

O hebem ti nesposobni savez.
Celiku 5 milja, Sarajevu 4 i ako su oni svu 'scenu' napravili. Fuuuuj gadovi jedni

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 sep 2018, 11:21

hlive je napisao/la:Koja logika:
Sarajevo 4000KM prekid od 23min
Siroki 4500KM prekid od 2min

?
Koja logika Čelik bez prekida 5000 KM ?
:wtf: :wtf: :wtf:

Ali eto dobise kaznu za gostovanje i to se racuna ipak ce ostati bez znacajne podrske u Kaknju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 sep 2018, 11:33

Sloboda urgirala da ćelik dobije što veću kaznu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 26 sep 2018, 11:37

wobly92 je napisao/la:Sloboda urgirala da ćelik dobije što veću kaznu
Kad ste pogani :mrgreen:

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 26 sep 2018, 11:46

Ja saveza i kur.ca, kakve su ovo kazne ? Čeliku 5000, sarajevu 4000 pa stvarno smijesno i reci.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 sep 2018, 11:49

Aerials je napisao/la:Pa jadna majko, gdje su vaše pare, šta radi gazda, inače veliki poštenjačina? Što vi kmečite toliko sad?
Nije to do plaćanja nego do toga što nam sudije ne znaju, uz to još dodaš da je svakome za poraz kriv neko treći, a ne sami oni i eto, dobiješ ovo. Najlakše je drugog okriviti.
Cuj gdje su pare, sta mislis kako ostase u ligi nakon ispadanja? Sigurno nije od Dzidicevih istihare namaza :urnebes:

Najgore je sto su nase sudije ko dlake, nema veceg zla u ligi, a svaki put se zali onaj ko je zakinut i vec naredno kolo se usuti kad ne diraju njegov tim. A tako ce uvijek biti dok se svi klubovi ne dignu protiv Saveza i sudijske mafije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 sep 2018, 11:52

redbull93 je napisao/la:Ja saveza i kur.ca, kakve su ovo kazne ? Čeliku 5000, sarajevu 4000 pa stvarno smijesno i reci.
Jbg tako je to, 1500KM Celiku za propust u organizaciji i 3500KM za prisustvo @Avenije na stadionu (dupli propust).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 26 sep 2018, 12:01

Beduin je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:Ja saveza i kur.ca, kakve su ovo kazne ? Čeliku 5000, sarajevu 4000 pa stvarno smijesno i reci.
Jbg tako je to, 1500KM Celiku za propust u organizaciji i 3500KM za prisustvo @Avenije na stadionu (dupli propust).
Propust je i tvoj caca napravio kad ga na vrijeme nije izvadio. Sta ces, desi se, pa poslije drustvo citavo ispasta. :shhh:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.