NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
Evo Bella prema tradeu, mogao bi za neki pick 3. runde mozda u Jetse..
Nije bitna runda,bitno je da zeli ogromam ugovor. Ne znam bas ko je spreman dati za rb tolike novce.tuzlak1987 je napisao/la:Evo Bella prema tradeu, mogao bi za neki pick 3. runde mozda u Jetse..
Max Allegri
DAce neko valjda.Daleko od AFC Northa
Hajmo FitzMagiiiic
Hajmo FitzMagiiiic
- SaltCityAttack
- Kontakt:
iz pouzdanih izvora znam da je on vec bio tradovan u Bearse na draft day ovo sam cuo od Bears GM dok je razgovarao sa ovim novinarom sto ga ja vozim i da smo mi na kraju odustali kad je Miller ostao slobodan u drugoj rundi i niko ga nije uzeo u prvoj i onda smo taj pick ponudili Patsima da se pomjerimo da uzmemo Millera..ko zna mozda sad opet ponudimo Howarda i pick to smo im tad ponudili ..ma da ja nebi ja bi radije trade za Tomicu gdje se cak negdje i spominje da ako bude odlazio da bi mozda mogao neki trade da odigra zadnju godinu kod nas dok jos imamo tog salary prostora i ovu odbranu ...ko zna sta se sprema kod nas mozda dok ova stara kuja Virginija nas owner nije umrla da se sta osvojituzlak1987 je napisao/la:Evo Bella prema tradeu, mogao bi za neki pick 3. runde mozda u Jetse..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
dobro je počelo, odma svega
samo je teren iznenađujuće loš
samo je teren iznenađujuće loš
ha ha ha, otrese ovaj contea ko da je malo dijete 
cool tekma
nedisciplovana do bola, penala ko da igraju raidersi i brownsi

e ****, ovo smrdljivo QB pravilo je definitivno uništilo američki football
a fitz je upravo obezbijedio winstonu neometan povratak
a fitz je upravo obezbijedio winstonu neometan povratak
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neka je kako je Conte sjebao one godine utakmicu nam protiv Packersa u zadnjim sekundama za playoff i NFC North titulu covjeka ne mogu ocima ...ostavio Cobba sam lik a citavu tekmu smo vodilijestamaji je napisao/la:ha ha ha, otrese ovaj contea ko da je malo dijete
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Meni ga je malo žao, niko ga ne voli.Srčan je, ali gola kita od igrača.
Kako iritantna utakmica J*** ti ženo majku.
Kako iritantna utakmica J*** ti ženo majku.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
GoRaN je napisao/la:Meni ga je malo žao, niko ga ne voli.Srčan je, ali gola kita od igrača.
Kako iritantna utakmica **** ti ženo majku.
hahhaa nas je zadnju tekmu protiv vas **** uzinat nam cini mi se 2 INT napravio jer smo ga mi odpustili..ma nije on los bio na pocetku kod nas ali je imao 3-4 potresa mozga i onda od toga vise nije bio isti lik ..vjerovatno sporije reaguje mozak
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nije bila loša tekma, bilo je svega a na kraju je moglo i drugačije da se završi. ali džaba sve kad fitz u odlučujućim trenucima ne vidi da stelersi imaju 12 ljudi na terenu i ne iskoristi tu priliku za free play, a bio mu je dovoljan i FG za produžetke. rodžo ili brady bi ih tu ubili bombom!
biće sad interesantno vidjeti hoće li koeter odma vratiti winstona ili tek nakon bye-a i hoće li prvo pustiti macka i ostale mede da pošalju fitza na IR
i na kraju, ovi penali na QB su definitivno smrt američkog fudbala kakvim ga mi znamo! ovo polako postaje flag football!!
biće sad interesantno vidjeti hoće li koeter odma vratiti winstona ili tek nakon bye-a i hoće li prvo pustiti macka i ostale mede da pošalju fitza na IR
i na kraju, ovi penali na QB su definitivno smrt američkog fudbala kakvim ga mi znamo! ovo polako postaje flag football!!
Yebite se bucksi
I to drugi bio pick six.SaltCityAttack je napisao/la:GoRaN je napisao/la:Meni ga je malo žao, niko ga ne voli.Srčan je, ali gola kita od igrača.
hahhaa nas je zadnju tekmu protiv vas **** uzinat nam cini mi se 2 INT napravio jer smo ga mi odpustili..ma nije on los bio na pocetku kod nas ali je imao 3-4 potresa mozga i onda od toga vise nije bio isti lik ..vjerovatno sporije reaguje mozak..i onda je usrao onu dobijenu tekmu ostavio Cobba sam gdje smo izgubili NFC North prvu poziciju odnosno i playoff..sto je najgore u toj utakmici protiv Packersa nam i Cutler igrao zaista dobro bez greske i onda on magarac usere
..inace dobro drugo poluvrijeme Tampe nocas bice nam veoma tesko slijedecu heftu kuci doci do pobjede ali mislim da mozemo
Biće čudna utakmica sa Bearsima.Vrhunska u trenutcima kad su na terenu Bucs napad i Bears D, i totalno amaterska kad se zamijene.
Da se hoće vratiti Vita Vea, a mogli bi aktivirati i Ronalda Jonesa II, svejedno ovo trčanje ne vodi nigdje.Također mislim da Tampa može do pobjede.
Treba staviti DeSeana da vraća kickove, sinoć ljudi nisu šutnuli skoro ni jedan touchback jer se zna da će return biti 5 - 10 jardi.
Neka se žali čitava liga za ovo novo pravilo.Cijela ideja čuvanja QBa, dobijanja batina, i jake OL gubi smisao.Pola jardi nabije napad - pola zastavice.Bljak.Više volim vidjeti dobar sack, nego one-handed catch.
Izgleda Fitz starta protiv Bearsa...
startovaće još jednu tekma prije bye-a i to je to.GoRaN je napisao/la:I to drugi bio pick six.SaltCityAttack je napisao/la:GoRaN je napisao/la:Meni ga je malo žao, niko ga ne voli.Srčan je, ali gola kita od igrača.
hahhaa nas je zadnju tekmu protiv vas **** uzinat nam cini mi se 2 INT napravio jer smo ga mi odpustili..ma nije on los bio na pocetku kod nas ali je imao 3-4 potresa mozga i onda od toga vise nije bio isti lik ..vjerovatno sporije reaguje mozak..i onda je usrao onu dobijenu tekmu ostavio Cobba sam gdje smo izgubili NFC North prvu poziciju odnosno i playoff..sto je najgore u toj utakmici protiv Packersa nam i Cutler igrao zaista dobro bez greske i onda on magarac usere
..inace dobro drugo poluvrijeme Tampe nocas bice nam veoma tesko slijedecu heftu kuci doci do pobjede ali mislim da mozemo
Zna se da ne može čuvati tačku na zidu, još ga sinoć čovjek pregazi kao da je Mike Alstott iz najboljih dana.
Biće čudna utakmica sa Bearsima.Vrhunska u trenutcima kad su na terenu Bucs napad i Bears D, i totalno amaterska kad se zamijene.![]()
Da se hoće vratiti Vita Vea, a mogli bi aktivirati i Ronalda Jonesa II, svejedno ovo trčanje ne vodi nigdje.Također mislim da Tampa može do pobjede.
Treba staviti DeSeana da vraća kickove, sinoć ljudi nisu šutnuli skoro ni jedan touchback jer se zna da će return biti 5 - 10 jardi.
Neka se žali čitava liga za ovo novo pravilo.Cijela ideja čuvanja QBa, dobijanja batina, i jake OL gubi smisao.Pola jardi nabije napad - pola zastavice.Bljak.Više volim vidjeti dobar sack, nego one-handed catch.
Izgleda Fitz starta protiv Bearsa...
conte je već na IR, slijedeći potez je cut
nadam se da će sportklub prenositi mede i bucse, to bi moglo biti zabavno
Sta kae Dado iz pouzdanih izvora zna AHAHAHA
Ako uzmemo Bella bit ce prcane na sve strane.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
It's Steelrs RAvens primtime week 
posebno kad vam odbrana izađe na teren i naguzi seEdin TM87 je napisao/la:Ako uzmemo Bella bit ce prcane na sve strane.
Ova obrana Coltsa je nebo i zemlja u odnosu na one od prije 2-3 sezone ali trebalo bi pogledati i utakmicu ponekad. Ljudi su odradili odličan draft i odkako je Reich došao pametno grade OL i obranu nakon godina zanemarivanja tog dijela ekipe. Još jedan solidan WR koji će rasteretiti Hiltona, workhorse RB na koje dodaš komplementarne backove poput Macka i Hinesa, jedan malo bolji CB i eto ti ekipe koja se može potući za naslov u AFC.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.