Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH
Mozemo u baraz i ovako, ako pobijedimo Estoniju i Armeniju u gostima, i izgubimo od Turske i Spanije na domacem terenu, stim da Spanija pobijedi Belgiju na svome terenu i da Belgija pobijedi Tursku na domacem terenu i mi bi imali na kraju bod vise od Turske a od Belgije 2 bod vise, mi bi imali 18 bodova, Turska 17, Belgija 16, znaci kolo prije kraja bi osigurali baraz, prije duela sa Spaniom bi bili u barazu.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
zato treba što više osvojiti bodova i bit što bolji i nadat se da ćemo biti u jačem šeširu sa jačim reprezentacijamaD€LUX je napisao/la:jaraneee al me ovo nervira nikad nije bilo ovako sad nesto oni pa uvijek kad nam se stvara prilika nekako sve ode u ku... jaaraneee a ja patnije sad mozemo slobodno ici na 2 mjesto al kad kasnije dobijes hrvatsku ili rusiju![]()
djaba ti sve sto si dosada napravio
Fu*k you FIFA

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
[quote="amir"]Mozemo u baraz i ovako, ako pobijedimo Estoniju i Armeniju u gostima, i izgubimo od Turske i Spanije na domacem terenu, stim da Spanija pobijedi Belgiju na svome terenu i da Belgija pobijedi Tursku na domacem terenu i mi bi imali na kraju bod vise od Turske a od Belgije 2 bod vise, mi bi imali 18 bodova, Turska 17, Belgija 16, znaci kolo prije kraja bi osigurali baraz, prije duela sa Spaniom bi bili u barazu.[/quote
Lijepo izracunato.Ali ko nam garantira da necemo biti najgore drugoplasirana ekipa pa da ispadnemo.Ima tu jos dosta kombinacija....
Lijepo izracunato.Ali ko nam garantira da necemo biti najgore drugoplasirana ekipa pa da ispadnemo.Ima tu jos dosta kombinacija....
Pa zato treba ići tekmu po tekmu i pobjeđivati sve što možemo
A možemo, realno govoreći sve osim Španije a Španiju ćemo dobiti tako što će na Koševu biti 50 000 duša i oni neće znati šta ih je snašlo a naši momci će dobiti krila, ne od redbulla nego od nas

Znam ja da nalosija druga neide u baraz, ali sad zasad ima losijih drugih nego mi, a i njima ce odbiti 6 bodova koje su osvojili protiv zadnjeg, tako da smo opet u prednostiDENZEL je napisao/la:amir je napisao/la:Mozemo u baraz i ovako, ako pobijedimo Estoniju i Armeniju u gostima, i izgubimo od Turske i Spanije na domacem terenu, stim da Spanija pobijedi Belgiju na svome terenu i da Belgija pobijedi Tursku na domacem terenu i mi bi imali na kraju bod vise od Turske a od Belgije 2 bod vise, mi bi imali 18 bodova, Turska 17, Belgija 16, znaci kolo prije kraja bi osigurali baraz, prije duela sa Spaniom bi bili u barazu.[/quote
Najbolje je da mi pobijedjujemo a ostalo nas ne zanima i to je to, ma nesumnjam nimalo u nase momke i selektora
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
nije posten baraz ako se ide po sesiru opet.nek stave u bubanj svih 8 i neka izvlace.kakvi sesiri opet.opet prednost velikim favoritima.DISKRIMINACIJA....Fuj FIFA I UEFA.... kakva mucka se vodi da i ne znas dok ne odes u baraz i gdje se zna ko ce ici dalje...svi u bubanj pa izvlacenje..to bi bilo najpostenije...malo nam se bilo boriti sa turcima spancima i belgijancima pa onda da nas iskasape u barazu francuzi cesi irci grci izraelci hrvati srbi....itd....jos se i ne zna ko ce da bude....tu se bojim da ne izgorimo od zelje i od neiskustva....
ljudii vi niste normalni:D
april je, u septembru se igra, nemoj te srat pola godine prije, u augustu pocinjemo zakuhavat al nemojh te sad:D:D
hajdeeee bosnoooo
april je, u septembru se igra, nemoj te srat pola godine prije, u augustu pocinjemo zakuhavat al nemojh te sad:D:D
hajdeeee bosnoooo
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ima armence da unistima, deklasiracemo ih.....jos kad nam se vrate Sejo i Vedo i Keno, pa ima da deremo guzove
P.S. starmo76 stavi ba u uvodni post bar kad se igra utakmica, i stavi i onu drugu utakmicu, da se raspracvlja, bolje nego da pravimo i jos jednu temu...
P.S. starmo76 stavi ba u uvodni post bar kad se igra utakmica, i stavi i onu drugu utakmicu, da se raspracvlja, bolje nego da pravimo i jos jednu temu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
To mozes zaboraviti, evo kako izgleda momentalni rankingGunnerS je napisao/la: zato treba što više osvojiti bodova i bit što bolji i nadat se da ćemo biti u jačem šeširu sa jačim reprezentacijama![]()
1 Spain Spain 1666 0 Equal -27
2 Germany Germany 1366 0 Equal -37
3 Netherlands Netherlands 1317 0 Equal -40
4 Italy Italy 1284 0 Equal -34
5 Brazil Brazil 1260 0 Equal 12
6 Argentina Argentina 1219 0 Equal 38
7 Croatia Croatia 1169 0 Equal -6
8 Russia Russia 1128 1 Up 9
9 England England 1083 -1 Down -53
10 Portugal Portugal 1025 2 Up 5
11 Turkey Turkey 1009 -1 Down -31
12 France France 1004 -1 Down -22
13 Czech Republic Czech Republic 998 -1 Down -22
14 Ukraine Ukraine 927 0 Equal -5
18 Israel Israel 888 0 Equal 11
19 Greece Greece 863 0 Equal -1
20 Romania Romania 849 -3 Down -31
22 Switzerland Switzerland 831 -1 Down -26
26 Republic of Ireland Republic of Ireland 773 3 Up 26
27 Bulgaria Bulgaria 756 -1 Down -16
28 Scotland Scotland 755 4 Up 16
29 Poland Poland 747 -1 Down -7
36 Serbia Serbia 708 -3 Down -29
37 Côte d'Ivoire Côte d'Ivoire 706 -1 Down -3
38 Denmark Denmark 701 -4 Down -23
45 Norway Norway 616 11 Up 63
48 Hungary Hungary 596 -5 Down -33
49 Belgium Belgium 589 4 Up 21
52 Lithuania Lithuania 573 -4 Down -22
53 Slovakia Slovakia 570 -11 Down -65
57 Finland Finland 535 4 Up 12
58 Bosnia-Herzegovina Bosnia-Herzegovina 529 1 Up -6
59 Slovenia Slovenia 527 -7 Down -45
61 FYR Macedonia FYR Macedonia 525 -4 Down -12
Iskreno receno nije Ciro podvalio Kosevo.emchoz je napisao/la:jesam ja u prvi mah ... od šoka nisam čitao do krajaGunnerS je napisao/la:BH FAN je napisao/la:SAd kad je savez otiso vratice se salihamidžić i papac , koja smo mi sila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisi valjda povjerovo u 1-ov aprilsku šalu
![]()
![]()
a vidi ćire kako podvali da protiv turaka i španaca igramo na koševu, nema veze biće kao protiv danske PUNO samo ovaj put ćemo ih POJESTI!
Ono je bilo u opciji i prije par mijeseci.
Kosevo lezi protiv Turaka ali ja bi makar Spance volio na BP.
Atmosfera 150 jaca nego na Kosevu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma BP je duplo manje nego Kosevo, a doce tu dosta ljudi i protiv Turske i proiv Spanije...ako bude Kosevo puno bice bolja atmosfera na Koseu...zamislite 30 hiljada grla kad pjeva Bosna, Bosne
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Gorazde11
Poslije ove 2 pobjede nad Belgijom sigurno čemo napredovati za par mjesta

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Ma jašta ba, zamisli, a bit će sigurno krcato.. Doduše, koliko znam, koševo prima 40 000 dušaZELJO DO GROBA je napisao/la:ma BP je duplo manje nego Kosevo, a doce tu dosta ljudi i protiv Turske i proiv Spanije...ako bude Kosevo puno bice bolja atmosfera na Koseu...zamislite 30 hiljada grla kad pjeva Bosna, Bosne

A ja kada sam govorio da ćemo biti u jačem šeširu to sam govorio jer u baražu se neće gledati ko je koja reprezentacija na rang listi nego koliko je ko osvojio bodova i po tome se djeli u dva šešira, bar sam ja tako pročito

Pa slabo jarane citas procitaj opet vidjet ces da pise da se gleda po fifinoj listiGunnerS je napisao/la:Ma jašta ba, zamisli, a bit će sigurno krcato.. Doduše, koliko znam, koševo prima 40 000 dušaZELJO DO GROBA je napisao/la:ma BP je duplo manje nego Kosevo, a doce tu dosta ljudi i protiv Turske i proiv Spanije...ako bude Kosevo puno bice bolja atmosfera na Koseu...zamislite 30 hiljada grla kad pjeva Bosna, Bosne![]()
A ja kada sam govorio da ćemo biti u jačem šeširu to sam govorio jer u baražu se neće gledati ko je koja reprezentacija na rang listi nego koliko je ko osvojio bodova i po tome se djeli u dva šešira, bar sam ja tako pročito

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ok, provjerim ja to... Radi sigurnosti 

Ma ja sam u temi Begija-BiH/BiH-Belgija napisao da cemo protiv Beligije u par svojih postova uzeti 6 bodova, ali da me je strah Armenije i Estonije i nikako nemogu taj strah da izbijem iz svoje glave. Iak kadmalo bolje razmislim mislim da ce presuditi nas kvalitet i da cemo uzeti sva tri boda.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno je na kladionici Bwin ponudjena kvota @351.00 da ce Bosna osvojiti Svjetsko prvenstvo.
Prije dva dana, taj koeficijent je iznosio velikih @1000.00 kada smo dijelili zadnje mjesto.
Polako, ali sigurno se primicemo vrhu
Mozda uskoro udjemo u Top 30 
Prije dva dana, taj koeficijent je iznosio velikih @1000.00 kada smo dijelili zadnje mjesto.
Polako, ali sigurno se primicemo vrhu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da sa povratkom jednog Ibisevica pored Dzeke u napadu i sa jednim Misimovicem i Salihovicem iza njih nema potrebe za takve strahove, bar ne protiv Armeniji ili Estonije. Posto Misimovic nece igrati protiv Armenije ja se ipak nadam da ce Stilic najzad doci da igra. Pjanic ce do tada igrati sigurno vise, a samo pola godine igranja za jednog tako mladog igraca moze da znaci mnogo. Nasa odbrana je najzad stabilna, drugi golman je juce pokazao da se na njega moze osloniti ako Hasagic nije tu itd. Dakle za ovo se nemoramo stvarno da brinemo dok nasi uzimaju te utakmice za ozbiljno a ja sam siguran da Ciro tu ne popusta. Ja sam se vise strahovao ove Belgije nego Turske i juce mi je pao veliki kamen sa srca. Estonija ce se sigurno htijeti osvetiti za ono sto smo im uradili, samo kad im pane prvo goal ima da se vrati panika. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- el-fighter
- Kontakt:
ZAMISLITE OVU REPREZENTACIJU KADA SE VRATE IBIŠEVIĆ, SALIHOVIĆ, HASAGIĆ PA I FURIJU CEMO POJESTI A KAMOLI ARMENIJU I ESTONIJU.SVAKO SRCE PUĆI ĆE STADION PLANUT ĆE BHF, BHF, BHF
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
I vise od par mjesta, ali i da BIH pobjedi u sva 4 meca do kraja nema teorije da se sa 58. spusti npr do 20 mjesta, sto bi po sadasnjem stanju stvari bilo dosta za 4 mjestu u sesiruMentalitaUltras je napisao/la:Gorazde11
Trebalo bi se desiti cudo nad cudima da BIH bude u "jacem" sesiru, to jest da uz sve pobjede BIH u baraz udje dosta ekipa slabog rankinga - Makedonija, Slovenija, Madjarska, Litva, Slovacka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.