BIHfan je napisao/la:@Klare
Koji si i botina. Usporedjuje Francusku i Belgiju sto se tice raspada.

Stobom sa zavrsio jer si time sve rekao.
@MOZAK
Ovaj izgleda reprezentaciju poceo pratiti bas kad je Ciro dosao. Ako nisi znao Pjanica je Komsic doveo zajedno sa Kodrom. Ciro nije ni Begovica ni Medunjanina doveo, vec mi navijaci. Koji smo vrsili pritisak na novinare.
Da nije bilo Cire mi bi danas imali zdrav temelj u savezu, ovako cemo i dalje po nasim pasnjacima gledat najnize granice fudbala.
@harry_90
Navrati mi malo kod psihologa. Ne znas da usporedis cinjenice. Nesto mi pricas o Jahicu, Muslimovicu? Taj isti Jahic nije dobio poziva prvi dio kvalifikacija dok novinari nisu digli frku pa ga Ciro pozvao. Muslimovic je i kod Cire bio Joker kao i kod Papeta.
Vidim prozivas mene, harrya i klarea!
E pa da ti odgovorim pametnjakovicu!Govorimo o argumentima, pustimo ljubav!
Pjanica je u reprezentaciju doveo sam ciro kao i rahimica i begovica, medunjanina..ustvari sve igrace, jer niko vise nije zelio da igra za reprezentaciju!Pjanic je sam rekao da razmislja da li uopste da debitira za reprezentaciju, jer je vidio da je stanje katastrofalno!Kakav kodro i komsic
Evo ti dokaz o debiju pjanica
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /080820135
Dakle , samo argumenti!
Idemo dalje, ..kakav bola pritisak ste vi navijaci pravili, ciro ga je zovnuo na probu, momak proso i igra za nas!
Da nije bilo cire, sad bi nam onaj bajic igrao u obrani, jedino kod cire nije mogao proci!Otpali su jos neki "znalci", damjanovici, bajici, hote, itd!
Eto imate sada susica, pa eto postavljajte te temelje, il vam isad ciro smeta, tamo odnekle, iz kine!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...