Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2018/19
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2018/19
Tanak Ronaldo realno.
Dybala i Cancelo daleko najbolji veceras.
Dybala i Cancelo daleko najbolji veceras.
Kao najgori Higuain večeras. Osim one šanse (pa i asist je njegov) malo toga je uradio, gomila loših predaja lopte.Stranac je napisao/la:Tanak Ronaldo realno.
Dobro prvo poluvrijeme, drugo loše, moglo se natrpati ovdje golova. Dybala najbolji uvjerljivo, Cancelo odličan. Puno fluidnije sve djeluje bez Mandze i Samia. Can polahko, ali sigurno cementira mjesto.
Cancelo podsjeca na najboljeg Alvesa, bez premca ce biti najbolji bek svijeta već ove sezone. 2 tekme sa preko 600 pasova i gdje protivnik nije primirisao golu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 26 sep 2018, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
idemo dalje...forza Juve! 

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- IlCapitano
- Kontakt:
Rutinski odrađeno. Drago mi je zbog Dybale. Puno bolji sveukupno i osim gola. Više se kretao (Max je to posebno izdvojio nakon Frosinonea) i stvarno bio problem po cijelom terenu. Matuidi isto odličan, na Cancela ne treba ni trošiti riječi - klasa.
Cuadrado dosta seruckao, ne zna čovjek igrati brzo i jednostavno i gotovo. Benatia je dva penala skrivio, ali i dosta lopti uzeo. Mogao je dva komotno i nama svirati.
Vjerujem da će ovo sa kraja utakmice biti i sastav protiv Napolija - naravno uz Chiellinija i Pjanića umjesto Rodriga i Benatie.
Cuadrado dosta seruckao, ne zna čovjek igrati brzo i jednostavno i gotovo. Benatia je dva penala skrivio, ali i dosta lopti uzeo. Mogao je dva komotno i nama svirati.
Vjerujem da će ovo sa kraja utakmice biti i sastav protiv Napolija - naravno uz Chiellinija i Pjanića umjesto Rodriga i Benatie.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Rutinski, Dybala se vratio. Dobro je odigrao.
Ovaj Juve je mocan
Sto navijaci iza gola ne navijaju?

Ovaj Juve je mocan
Sto navijaci iza gola ne navijaju?
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 26 sep 2018, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
MandzukicIlCapitano je napisao/la: Vjerujem da će ovo sa kraja utakmice biti i sastav protiv Napolija - naravno uz Chiellinija i Pjanića umjesto Rodriga i Benatie.

Dybala ce nazalost na klupu, a Mandzo unutra.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Da, kako sam njega zaboravio 
Nadam se da neće, ako ništa bar 4-2-3-1, Blaise je u strašnoj formi.

Nadam se da neće, ako ništa bar 4-2-3-1, Blaise je u strašnoj formi.
Jel postoji neka formacija koju nismo igrali ovaj mjesec,hahahha.
U subotu ovjeravamo titulu
Moram jos jednom reci...velika steta je sto se ronaldo nuzno stavlja da izvodi slobodnjake...ocajno to radi
Ostalo je bilo rutinski.
U subotu ovjeravamo titulu

Moram jos jednom reci...velika steta je sto se ronaldo nuzno stavlja da izvodi slobodnjake...ocajno to radi
Ostalo je bilo rutinski.
- IlCapitano
- Kontakt:
Serie A - 7. kolo:
----------------------------------
--------

--------
----------------------------------Mjesto: Allianz Stadium, Torino----------------------------------
----------------------------------Vrijeme: Subota, 18:00----------------------------------

--------

----------------------------------Mjesto: Allianz Stadium, Torino----------------------------------
----------------------------------Vrijeme: Subota, 18:00----------------------------------
Gledam sinoc Ronaldo vrsi presing u sudijskom produzetku bez obzira na 2:0, samo ne bi li iskoristio i te zadnje sekunde za postizanje gola. 
"Bolje 2:2 al da sam zabio oba, nego 2:0 a bez ucinka sam, definitivno."
Bas me zanima kako ce Juve izgledati protiv Napolija koji se nece braniti, mada kada znam da je Anceloti na klupi a ne Sarri, onda...hmm.

"Bolje 2:2 al da sam zabio oba, nego 2:0 a bez ucinka sam, definitivno."

Bas me zanima kako ce Juve izgledati protiv Napolija koji se nece braniti, mada kada znam da je Anceloti na klupi a ne Sarri, onda...hmm.
Ma kakva titula 0 mrtva...
- IlCapitano
- Kontakt:
Bonucci, Chiellini, Sandro, Pjanić, Matuidi i Ronaldo sigurno počinju, ostalo ništa nije otkrio.
Dodaj Cancela,Woya,Cana,Mandžukića...i ostaje samo Dybala ili eventualno Berna.IlCapitano je napisao/la:Bonucci, Chiellini, Sandro, Pjanić, Matuidi i Ronaldo sigurno počinju, ostalo ništa nije otkrio.
moguce je da ce staviti Cuadrada na desnog beka,jer ipak igramo ligu prvaka za par dana,osim toga bar jos privremeno Cudra je bolji u odbrani od Joao.igrat ce i Can,i 100 Mandzodinoo je napisao/la:Dodaj Cancela,Woya,Cana,Mandžukića...i ostaje samo Dybala ili eventualno Berna.IlCapitano je napisao/la:Bonucci, Chiellini, Sandro, Pjanić, Matuidi i Ronaldo sigurno počinju, ostalo ništa nije otkrio.
e sad Dybi i l Berna pitanje je sad ??ko god bude igrao ovaj drugi ce 100 % uci sa klupe
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
Max je skoro izjavio da nema dileme oko Bernardeskog u velikim utakmicama a pobjeda nad Napolijem je bitna.
Ogadite im fudbal, uništite im volju za životom pred Ligu Prvaka

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dakle, 1-0 u 85'Osim13 je napisao/la:Ogadite im fudbal, uništite im volju za životom pred Ligu Prvaka![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Koulibaly autogolPantelija je napisao/la:Dakle, 1-0 u 85'Osim13 je napisao/la:Ogadite im fudbal, uništite im volju za životom pred Ligu Prvaka![]()

Nakon kornera... guranje i ocigledan faul Ronalda u napadu.dinoo je napisao/la:Koulibaly autogolPantelija je napisao/la:Dakle, 1-0 u 85'Osim13 je napisao/la:Ogadite im fudbal, uništite im volju za životom pred Ligu Prvaka![]()

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bolje kao onda Zaza u 88Pantelija je napisao/la:Dakle, 1-0 u 85'Osim13 je napisao/la:Ogadite im fudbal, uništite im volju za životom pred Ligu Prvaka![]()

"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.