Mislim da ne postoji navijac nas koji je rekao da nije penal, ali ne sviramo mi.esprit24 je napisao/la:Sladjane Doslo smece jedno lukavicko, jel te stid zute majice koju nosis. Ja bih onaj penal sudio protiv oca svog rodjenog a kamoli negdje gdje si neutralan. Molim normalne navijace Zeljeznicara da kazu jel ono bio penal???
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sreca njihova sto imaju Goska i Celika kuci iduce dvije,lahko ce se "mir" vratiti tu. Ali opet ce doci ovi bodovi na naplatu kad najvise bude trebalo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Hoće ako bude jos Došla. A ima vazda za njih takvih.miky_hz je napisao/la:Sreca njihova sto imaju Goska i Celika kuci iduce dvije,lahko ce se "mir" vratiti tu. Ali opet ce doci ovi bodovi na naplatu kad najvise bude trebalo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
@Roko hvala na iskrenosti
E sad bih volio da svi zajedno razjasnimo. Doslo sto je sudio utakmcia u PL sudio je Zelji. Druga stvar sta mu se moglo desiti da ne svira penal i recimo onaj faul nad Saidom na 20 metara. Ovo nije sabanija da sad Zeljo njemu ulijece neke pare da sudi domacinski i da navlaci. Isto tako on je trebao biti svjestan da ce ga posle ovog suspendovat na nekoliko utakmica. Eh sad dal je njega savez poslo po direktivi da cuva zelju, pa mu rekli bit ces nas kurban ako pogrijesis, ili se on vodio politikom da zivi blizu sehera i da hoce mirno da seta grbavicom da posjecuje trzne centre i slicno..
E sad bih volio da svi zajedno razjasnimo. Doslo sto je sudio utakmcia u PL sudio je Zelji. Druga stvar sta mu se moglo desiti da ne svira penal i recimo onaj faul nad Saidom na 20 metara. Ovo nije sabanija da sad Zeljo njemu ulijece neke pare da sudi domacinski i da navlaci. Isto tako on je trebao biti svjestan da ce ga posle ovog suspendovat na nekoliko utakmica. Eh sad dal je njega savez poslo po direktivi da cuva zelju, pa mu rekli bit ces nas kurban ako pogrijesis, ili se on vodio politikom da zivi blizu sehera i da hoce mirno da seta grbavicom da posjecuje trzne centre i slicno..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Momak navija za Sarajevo, 100%!wobly92 je napisao/la:Kaže "sve manje vremena da Željo dođe do pobjede", jado nek bude sretan što ne gube barem 1:0 dosad...I bod im je da se udaraju nogom u guzicu.belosevic28 je napisao/la:Komentator dozivi orgazam kad mali predju polovicu a nekamo nesto vise
E jes nam sigurno da cemo i njih mlatnutmiky_hz je napisao/la:Sreca njihova sto imaju Goska i Celika kuci iduce dvije,lahko ce se "mir" vratiti tu. Ali opet ce doci ovi bodovi na naplatu kad najvise bude trebalo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zenićććani ponovo predvidjeli kiks Slobode. ‚Ta ce ba Nala.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Kakva je ono šikucija na temi Osimove prćije...
Kad Krčma kiksne kriv on, kad Oda kiksne krivi igrači.
Kad Krčma kiksne kriv on, kad Oda kiksne krivi igrači.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Čist penal.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
I opet Nalic gospodin nije htio da komentarise penal 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- prisonbreak
- Kontakt:
I sljedeca je xdvokorak je napisao/la:Zenićććani ponovo predvidjeli kiks Slobode. ‚Ta ce ba Nala.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Nemoj molim te. De prognoziraj nam deranje u 12. kolu. Budi drugar.prisonbreak je napisao/la:I sljedeca je xdvokorak je napisao/la:Zenićććani ponovo predvidjeli kiks Slobode. ‚Ta ce ba Nala.
? ? <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Neka, dosta vam xdvokorak je napisao/la:Nemoj molim te. De prognoziraj nam deranje u 12. kolu. Budi drugar.prisonbreak je napisao/la:I sljedeca je xdvokorak je napisao/la:Zenićććani ponovo predvidjeli kiks Slobode. ‚Ta ce ba Nala.
- prisonbreak
- Kontakt:
čist penal i nama nije sviran. FUJ!
Cisto da pozdravim uprave i jednih(Sarajeva)i drugih(Zeljeznicara).
Nevjerovatne su cijene karata koje nam serviraju svaku utakmicu na Grbavici/Kosevu.
Kao da nam je standard zivota kao kod prosjecnog gradjanina Beca.
Nevjerovatne su cijene karata koje nam serviraju svaku utakmicu na Grbavici/Kosevu.
Kao da nam je standard zivota kao kod prosjecnog gradjanina Beca.
Protiv Borca prosle godine?prisonbreak je napisao/la:čist penal i nama nije sviran. FUJ!
? ? <3
Kaze lik na fb ' dok je Zelje, Sarajeva i Zrinjskog nama nece uvesti var '
jest kralju, to je glavni razlog 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dok je ovakvih pokusaja da se bude prvak, nema se sta pricati o fudbalu. Jedino rjesenje je nekog dobro polomiti.
amater koji ima dvije utakmice u ligi je dosao da napravi sranje. Nije uspio do kraja jer ovi nisu usli u 16 metara. Da je neko sjeo pertlu da zaveze penal bi bio. Ovako je spasavao domacina.
realno, strasno je ovo.
amater koji ima dvije utakmice u ligi je dosao da napravi sranje. Nije uspio do kraja jer ovi nisu usli u 16 metara. Da je neko sjeo pertlu da zaveze penal bi bio. Ovako je spasavao domacina.
realno, strasno je ovo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
"Kako komentarisete situacija za moguci penal Slobode"
Nalic : "Ja sam fokusiran na svoju ekipu i na ono na sta mogu ja da uticem, na to nemam komentara, stvarno ne znam, imaju analiticari neka se oni bave tim stvarima, ja stvarno nemam za to komentara"
Gdje su oni smradovi sto su govorili prije tekme "vidjecete Nalica licemjera kad ga zakinu kako kuka za sudije i penale"?
Nalic : "Ja sam fokusiran na svoju ekipu i na ono na sta mogu ja da uticem, na to nemam komentara, stvarno ne znam, imaju analiticari neka se oni bave tim stvarima, ja stvarno nemam za to komentara"
Gdje su oni smradovi sto su govorili prije tekme "vidjecete Nalica licemjera kad ga zakinu kako kuka za sudije i penale"?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Beduin
- Kontakt:
Pa kod vaschily-rz je napisao/la:Ma jok, da Bog da vi evropske kvalifikacije igrali na ljeto, samo ne znam gdje će te igrat.NadalRafa je napisao/la: Teže Zeničanima pao kiks Željkana nego Manijacima![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.