La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Sevilja nije nimalo naivna ekipa i dosta lijepo igraju i kreiraju za napadače. Otuda Silva profitira. Njihova boljka je manjak individualne kvalitete kojom bi izvlačili one mrljave utakmice i malo bolju klupu da mogu trajati duže.
Zadnja izmjena: sljivo, dana/u 26 sep 2018, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Vise sam ocekivao od zvanicno najboljeg golmana najboljeg beka i 2 najbolja stopera + najbolji igrac planete je na terenu
Nije dovoljno dobro
Nije dovoljno dobro
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
ABA i NBASaurman je napisao/la:Ovaj Silva u Milanu se nije mogao sastaviti sa loptom a u Sevilli prvi strijelac.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakav je ovo šošon, ovaj Mariano, gdje ovog iskopaše 
Pogba je napisao/la:ABA i NBASaurman je napisao/la:Ovaj Silva u Milanu se nije mogao sastaviti sa loptom a u Sevilli prvi strijelac.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Još da ovaj klub kojem Silva večeras zabi dva gola ne šamara ku.rcem Juventusa kad god stigne pa haj i nekako
I neko da mi kaže da Alba nije bolji od Marcela. Ma hajte molim vas

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A ti to veceras zakljucio da je Alba bolji? Po jednoj utakmici? Ja bi uvijek prvo uzeo Marcela.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Frajer pljuje po španskoj nejači kao puno golova primaju od Reala i Barce, a Juve koji je imao "najbolju" odbranu svijeta primio 7 komada u dva finalaBlejzer10 je napisao/la:Još da ovaj klub kojem Silva večeras zabi dva gola ne šamara ku.rcem Juventusa kad god stigne pa haj i nekako
I jesi vidio kako se taktički ušutiše Kanye i Jeftha, nakon poraza Barce, znali su šta ih čeka protiv Seville
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jok, nego po 2-3 sezone već. Alba možda nema njegovu tehniku, ali i dalje je treći ili četvrti najvažniji ofenzivac Barcelone. Da ne govorim koliko je dobar u obrani, naš najbolji igrač po tom pitanju. Zamisli Marcela uz ovu obranu, pa yebo me svaka utakmica bi bila 3 gola.LEO10 je napisao/la:A ti to veceras zakljucio da je Alba bolji? Po jednoj utakmici? Ja bi uvijek prvo uzeo Marcela.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- anonymousHD
- Kontakt:
Ništa "hvala na kiksu"? Biće i naredno kolo, don't worry.
Jordi štakor je klasu bolji igrac od onog monkeya Marcela, vazda bio i ostao.
Pratim porazom kući protiv baskijacaanonymousHD je napisao/la:Ništa "hvala na kiksu"? Biće i naredno kolo, don't worry.
- Donnie Darko
- Kontakt:
i zasto je neko pomislio da je dobra ideja da real igra u crvenim dresovima
i zasto se nije predomislio kad se otrijeznio
- anonymousHD
- Kontakt:
Mislili da će se ovo ponoviti.Donnie Darko je napisao/la:i zasto je neko pomislio da je dobra ideja da real igra u crvenim dresovima
Oj teme veceras.A gorilo bi da je samo jedan tim kikso
Znamo braco kako vam je
Evo jedna zajednicka pjesma za sve nas ovdje
Znamo braco kako vam je
Evo jedna zajednicka pjesma za sve nas ovdje
Dok je babuka bio u cvijetu mladosti, punila se ova nejjač u ligi.anonymousHD je napisao/la:Mislili da će se ovo ponoviti.Donnie Darko je napisao/la:i zasto je neko pomislio da je dobra ideja da real igra u crvenim dresovima
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kakav gol Fornals

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Kako je specijalni samarao ove ekipe u Ligi prijeTonySosa je napisao/la:Dok je babuka bio u cvijetu mladosti, punila se ova nejjač u ligi.anonymousHD je napisao/la:Mislili da će se ovo ponoviti.Donnie Darko je napisao/la:i zasto je neko pomislio da je dobra ideja da real igra u crvenim dresovima
Samo Barca bila nemoguca za osvojiti.
27.10.2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Ova utakmica je bila par dana nakon kiksa protiv Barcelone, 1-3.leorey je napisao/la:Kako je specijalni samarao ove ekipe u Ligi prije![]()
Samo Barca bila nemoguca za osvojiti.
Glaj ovo. Kakva zvijer.Azpi je napisao/la:Kakav gol Fornals![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.