sve pogodjeno, osim sto sam malo precijenio Zelju. Ni Došlo im nije mogao pomociultrasstyle_tz je napisao/la:jako nezahvalno kolo za prognozirati, strasno neizvjesni mecevi
GOŠK - Čelik X . Teska utakmica, GOSK se mora spasavati, Celik ocigledno u krizi. Gosk dugo nije imao losiju ekipu ali je pitanje ima li Celik dovoljno snage da dobije dole. Bilo koji od 3 znaka nece biti iznenadjenje
Tuzla City - Krupa 1 Nazalost, ocekujem da ce ih krenuti
Zvijezda - Radnik x2 "gradski" derbi, komsijski sta vec. Radnik je sigurno kvalitetniji, ali opet Zvijezda nema protiv koga drugog da zapne ako nece protiv Radnika. Bice svega isto.
Sarajevo - Široki Brijeg 1 Mislim da je Sarajevo u ovom momentu kvalitetnije, plus su u dobrom naletu
Zrinjski - Mladost DK 1 Zrinjski vjerovatno uzima, ali ni malo lako. Mladost je dobra ekipa kad je kompletna. Sirine nemaju
Željezničar - Sloboda 1 Nakon sto kiksaju prethodno kolo kraj Grbica ili Petrovica tamo ni Barcelona ne bi uzela bod naredno kolo
11. kolo BH Telecom Premijer lige BiH - očekivanja
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: 11. kolo BH Telecom Premijer lige BiH - očekivanja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Benkara21 je napisao/la: GOŠK-Čelik 2
Tuzla City - Krupa X
Zvijezda - Radnik X
Sarajevo - Široki Brijeg 1
Zrinjski - Mladost DK 1
Željezničar - Sloboda X
4/6 može i bolje

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Druže, pratiš pogrešan sport. Vidi nekako da počneš pratiti Moto GP, F1, golf, badminton, boćanje, šah, klizanje... Nadam se samo da se ne kladiš.biceDUPLA je napisao/la:GOŠK - Čelik X
Tuzla City - Krupa 1
Zvijezda - Radnik 2
Sarajevo - Široki Brijeg 2
Zrinjski - Mladost DK X
Željezničar - Sloboda 1
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Blizu skrozNjonjoVam je napisao/la:GOŠK - Čelik 1x najrealniji mi je X
Tuzla City - Krupa 1x Tuzla ima dobre igrače,nadolaze polako sa formom,Krupa dosta dobro igra u gostima
Zvijezda - Radnik B 2 ubit ce ih Radnik tempom
Sarajevo - Široki Brijeg 1x Sarajevo bolja ekipa,blizi mi je 1 nego x
Zrinjski - Mladost DK 1 kec u hendikepu
Željezničar - Sloboda 1x2 Ako Zeljo obezbjedi Grbića ili Petrovićakao glavnog suca 1 je zicer ako ne onda je x2 u igri ako nista drugo ono zbog toga sto nakon 70 min igrači Zelje jedva hodaju a Sloboda većinu golova zabija u periodu 65-90min,presing Nala igra strahovit

DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.