jestamaji je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Ako uzmemo Bella bit ce prcane na sve strane.
posebno kad vam odbrana izađe na teren i naguzi se
Eto koliko si upratio, dobro ti Winters rece.
Odbrana potpuno neutralisala napad Phile, Skinse ostavili bez ulaska u redzone, a vidimo sta ovi GBu uradise. Kakav smo draft napravili, ovaj Leonard je kradja covjek je manijak kako kazu, strasan tackler kandidat za dpoy u narednim godinama mozda vec ove d rookie of the year. Hunt se isto izdvaja na pass rushu odlican stvara prostor i Sheardu a i Leonadu koji odlicno blitza na QB. To od Mathisa nismo imali znaci 2-3 godine bez PR. Secondary uredan. Sto rece Winters malo skripi na CB ali safety su sjajni, Geathers i Hooker ne prave kikseve, ako ko prodje ruse ga dobro citaju i oni su buducnost tu.
OL nakon pet godina moze da cuva QB, generalno kako ode idiot Pagano ova ekipa se digla za 100%. Nema vise kloca Castonza da pravi penale i pusta sve sto moze na blind side Lucku, ovaj Nelson je strasan vec vidis na njemu kakav ce to igrac biti. Najveci problem je za sada u napadu, osim Hiltona nemas ni jednog skill igraca, nemas big mana da hvata TD u redzoni. Tu je Ebron on je uhvatio par TD ali ne ulijeva mi povjerenje nekako nije skocan i pokretan toliko, Doyle me razocarao s fumbleovima, zadnje dvije godine sigurno leader u fumble ne mozes vjerovat da jedan TE ne moze cuvati loptu, ovo protiv Cinncija na 3 yarde fumble za pobjedu napad katastrofa. RB su rookie od njih ne ocekujem nista, Mack je povrijedjen ali i on je druga godina tek. Eh kad bi uzeli Bella to bi drasticna razlika bila u napadu, takav specijalan igrac to je fenomen za napad svaki a pogotovo s ovim potencijalom OL i QB.
Sam Luck jos nije na nivou, no dobro 2 godine nije igrao moramo sacekat, ocekivao sam da rijesi ovu tekmu protiv Phile ali nije uspio, protiv Cinncija bi isao GW drive da Doyle ne izgubi loptu. Protiv Phile 3rd and 3 pas na Hiltona kao da je megatron ne moze se zvati nikako, tu nam fali ta opcija u napadu. Ali nema veze i sudije su pogurale malo njih idemo dalje Hjuston se treba rijesiti pa onda protiv Patsa da vidimo gdje smo.