Moram dodati da ove godine radite dobar posao, a da je Vas 5 poprilicno zasluzno.Mozda sam trebao sacekati polusezonu , hebiga.Samozdravlje je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:sonpenn je napisao/la:
“Navijače Željezničara i Sarajeva razdvaja geografička pozicija. Generalno, mnogo više navijača Sarajeva je iz centra grada, te porodice koje su tu preko 100 godina navijaju za Sarajevo. Oni koji su kasnije došli i žive van centra, navijaju za Željezničar”.
Ilijevski,Ti,Hadzija,Husref i Velkoski dobro zivite od FKS.Molim te dozvoli da mi navijamo.Izvini se djevojko , a mozda i nisi ovo rekla.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Duge gaće, duks ispod jakne, šal zamotat, i kapa obavezno.alacious je napisao/la:Šta obući sutra a ne smrznuti se![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni je ova generacija sad draža od one koja je uzela titulu. Da se razumijemo, ta generacija mi je isto draga, dosta dobrih igrača je bilo, ali meni su ovi draži. Nema nekakvih klanova kao u ta doba, skoro pa svi igrači su primjerni i sportski nastrojeni. Tu su još i ovi mladi, kojih nikad više nije bilo, tako da je pravo gotivna ekipa.
I kod te šampionske ekipe je bilo malih milion turbulencija tokom sezone, bilo je i tu preloših mečeva i blijedih izdanja. Kakva je ekipa bila po imenima i za naše uslove, rezultati su trebali biti još bolji. Ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da je tu ekipu predvodio Husref recimo, pa svaka tekma bi bila 4+. Nikad prežaliti taj period nakon titule, kad se moglo izgraditi nešto ozbiljno da se radilo planski i odredila strategija. Onako nas je samo debilni Ješić iskasapio i vratio nas par godina nazad. Ali, barem se riješilo kriminalaca poput Ibrakovića, koji je odgovoran za dovođenje Ješića.
I kod te šampionske ekipe je bilo malih milion turbulencija tokom sezone, bilo je i tu preloših mečeva i blijedih izdanja. Kakva je ekipa bila po imenima i za naše uslove, rezultati su trebali biti još bolji. Ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da je tu ekipu predvodio Husref recimo, pa svaka tekma bi bila 4+. Nikad prežaliti taj period nakon titule, kad se moglo izgraditi nešto ozbiljno da se radilo planski i odredila strategija. Onako nas je samo debilni Ješić iskasapio i vratio nas par godina nazad. Ali, barem se riješilo kriminalaca poput Ibrakovića, koji je odgovoran za dovođenje Ješića.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bas o tome sam i ja mislio na predhodnom postu, ali vas navijac mi odgovorio kao da sam tek poceo pratit ligu a ustvari ne zna zasto sam to rekao.AlfredNobel je napisao/la:Meni je ova generacija sad draža od one koja je uzela titulu. Da se razumijemo, ta generacija mi je isto draga, dosta dobrih igrača je bilo, ali meni su ovi draži. Nema nekakvih klanova kao u ta doba, skoro pa svi igrači su primjerni i sportski nastrojeni. Tu su još i ovi mladi, kojih nikad više nije bilo, tako da je pravo gotivna ekipa.
Imate Tatara koji je otkrovljene lige, imate dosta dobrih mladih igraca, sve je to fino Husref poslozio nema sta
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Imali smo jacih ekipa,al ja uzivam u ovome kad vidim djecu Pidru,Sabanovica,Kovacevica,Resica,Mujakica ja ne vjerujem jos da se drzimo jos na 2 fronta,jer mladi igraci osciliraju i treba vremena al ovo je da ne ureknem vrh,al jos nismo ko Zeljo jer svaki sudija koji njima sudi bude suspendovan,tj stimaju gdje stignu,dok nas svi hvale da odlicno igramo a za njih kazu ocaj al pobjede al bice bolje,uostalom ovaj Nalic je cudo,elokventan,pametan,obrazovan u fudbalskom smislu,dugo ovakav trener nije bio u nasoj ligifukara87 je napisao/la:Realno nikad jacu ekipu nisam vidio trenutno od vase koju sad imate, a isto tako Husref je trener dobar i nas je vodio odlicno...
Jos za pohvalu veliku je to sto najmanje mjenjamo igracki kadar od svih ekipa sto je odlicno,ode jedan mozda dva igraca sto nam je uvijek plus
- AlfredNobel
- Kontakt:
Znao sam odmah na šta si mislio. Kao što rekoh, meni je ova ekipa pravo gotivna, doslovno spoj mladosti i iskustva. Ono što je najvažnije, nije samo spoj mladosti i iskustva kao obična i izlizana floskula, već je tu kvalitet u obje kategorije igrača.fukara87 je napisao/la:Bas o tome sam i ja mislio na predhodnom postu, ali vas navijac mi odgovorio kao da sam tek poceo pratit ligu a ustvari ne zna zasto sam to rekao.AlfredNobel je napisao/la:Meni je ova generacija sad draža od one koja je uzela titulu. Da se razumijemo, ta generacija mi je isto draga, dosta dobrih igrača je bilo, ali meni su ovi draži. Nema nekakvih klanova kao u ta doba, skoro pa svi igrači su primjerni i sportski nastrojeni. Tu su još i ovi mladi, kojih nikad više nije bilo, tako da je pravo gotivna ekipa.
Imate Tatara koji je otkrovljene lige, imate dosta dobrih mladih igraca, sve je to fino Husref poslozio nema sta
I vi s Nalićem možete dosta toga, a uzeti u obzir da je čovjek došao iznenada, nije ni pripreme odradio, nije sebi skrojio ekipu, nije znao ama baš ništa. I onda valja takvu jednu ekipu dići i od njih napraviti nešto, a vidjelo se i na Grbavici koliko je to organizovano i da je rukopis ozbiljnog trenera. Najviše me fascinirala ona brza igra. Jedino što vam je štekalo je ta ofanziva i zadnji pas, nedorečeno je to bilo u napadu. Da je sve bilo kako treba, odnijeli bi vi tri bobe, jer ste pokradeni samo tako. Ali, ni ne čudi me, već je počelo s štimaljka i mutnim radnjama, ništa nepoznato.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Moze li mi neko poslati stream za gledanje bht1 van zemlje jer nisam u BiH trenutno a onaj stream sa bht1 stranice nije moguce pokrenuti van drzave.
Sve receno sa par rijeci. Svaka cast.joker90 je napisao/la:Krenula Sabrina sa glupostima ko Dinokio u svom prajmu! Radi za klub, tuko, pusti se gurbeta i jeftinih poena preko njih. Hocemo titulu!
@fukara87
Ako pocnete vjerovati u sebe mogli bi nakon 22 kola biti drugi. I da nema kradja naravno. Vidjecemo u Mostaru u kom smjeru idete.
@samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ?
I ja se svaki put patim kad je tekma na bht1. Nadam se da ce neko postaviti neki stream. Kako drugi van BiH prate bht1?Lakoste je napisao/la:Moze li mi neko poslati stream za gledanje bht1 van zemlje jer nisam u BiH trenutno a onaj stream sa bht1 stranice nije moguce pokrenuti van drzave.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dan za novu pobjedu, ako Bog da, obradujte nas momci ponovo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Elcor je napisao/la:I ja se svaki put patim kad je tekma na bht1. Nadam se da ce neko postaviti neki stream. Kako drugi van BiH prate bht1?Lakoste je napisao/la:Moze li mi neko poslati stream za gledanje bht1 van zemlje jer nisam u BiH trenutno a onaj stream sa bht1 stranice nije moguce pokrenuti van drzave.
https://www.firstonetv.net/Live
Ev vam ovdje odete izaberite nasu zemlju i tu bi trebalo bez problema da radi
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Idealan scenarij ovo kolo bi bilo da mi dobijemo a da svinjski kiksa, joj kako bi nam dobro došlo da Tuzlaci uzmu makar bod..kone teško da će kiksat al kako igraju i to je moguće. Znam da trebamo gledat samo sebe ali zasto ne ocekivat i navijat za kiks konkurenata, bolje izgleda kad je prednost u odnosu na njih veća.
Idemo Sarajv'o
Idemo Sarajv'o
FK Sarajevo
Večeras duge gaće i tri boda 
Hvala druže. Pokušaću tu da gledamronaldo99 je napisao/la:Elcor je napisao/la:I ja se svaki put patim kad je tekma na bht1. Nadam se da ce neko postaviti neki stream. Kako drugi van BiH prate bht1?Lakoste je napisao/la:Moze li mi neko poslati stream za gledanje bht1 van zemlje jer nisam u BiH trenutno a onaj stream sa bht1 stranice nije moguce pokrenuti van drzave.
https://www.firstonetv.net/Live
Ev vam ovdje odete izaberite nasu zemlju i tu bi trebalo bez problema da radi
- robertkosar
- Kontakt:
Duge gace, vunene carape i rukavice i sinjelalacious je napisao/la:Šta obući sutra a ne smrznuti se![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesmo li.spremni braćo 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sjever u transu ludujeMortemHz je napisao/la:Jesmo li.spremni braćo
Mene trema naka puca veca nego prije Levskog, da je uzeti pa kako god, dosta i 1-0
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.