vidio nalic koliko je sati, dajdzino zlato :kafa:DamirT je napisao/la:Sta je sa Smajica?Evo vec 3 utakmica ja mislim on ne igra
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Igrac odbijanca, moze ga dati stomakom, cjevanicom, koljenom, guzicom.
Inzaghi je na takvim golovima napravio karijeru, daj bože da Smajić ostvari 1/3 karijere navedenog
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio bi veliki uspjeh da ostvari karijeru u rangu Mesanovica realno. Sto bi bilo odlicno jer to znaci da bi postao neki solidan igrac..meecko je napisao/la:Inzaghi je na takvim golovima napravio karijeru, daj bože da Smajić ostvari 1/3 karijere navedenog
ljudi moji, batje ce nas zrinja 2-0
Vrijeme je da padne mali zrinjski u Mostaru
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
tuzlak1987 je napisao/la:Igrac odbijanca, moze ga dati stomakom, cjevanicom, koljenom, guzicom.
Doduše nadavao se golova xaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxa,cirkus od dajdzinog igrača.Koliko smo samo bolji kad ga nema u timu
DRŽAVA TUZLA!!
Idemo makar bod uzeti,valjda nas sudije danas nece povaljati 

Čuj stomačna viroza a sinoć provjerava kvalitet jetre na Tenisu 
Je*o bod,kad su građani mogli isčupat tricu i nesretno izgubit možemo ih mi čak i dobit.Kako bi dobro došla ta pobjeda. Hoće li biti stream neki?

Je*o bod,kad su građani mogli isčupat tricu i nesretno izgubit možemo ih mi čak i dobit.Kako bi dobro došla ta pobjeda. Hoće li biti stream neki?
Virusi ne mogu živjeti u etanoluNadalRafa je napisao/la:Čuj stomačna viroza a sinoć provjerava kvalitet jetre na Tenisu

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa falio je sigurno Smajic na momente u realizaciji. On ima problem kad treba dovuci loptu do 16 m, kad je daleko od gola. A sad ova ekipa nema problem da dodje sa loptom do 16-18 metara ali ima unutra gdje se Smajic super snalazi. I jos je ko sto Nala kaze drugaciji tip i kompatibilan i sa Vidovicem i sa Zukicem.
tezak je raspored i svaki nam igrac fali, ali jbg kod tako mlade djece oporavak uvijek dugo traje. Sjecam se i Beganovic je vukao prosle godine povredu dugo, jbg djeca su to jos uvijek. Formiraju se tek i teze podnose neke udarce od PL sirovina
tezak je raspored i svaki nam igrac fali, ali jbg kod tako mlade djece oporavak uvijek dugo traje. Sjecam se i Beganovic je vukao prosle godine povredu dugo, jbg djeca su to jos uvijek. Formiraju se tek i teze podnose neke udarce od PL sirovina
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kada je Nalic preuzeo Slobodu?
Gledam Sloboda u posljednjih 9 utakmica samo 1 GOL primila...golemo nema sta.
Jos samo danas nek izdrze.

Hoće bit kakvog streama?
Dva gola u njegovom mandatu. Protiv Sarajeva i Mladostihurem je napisao/la:Kada je Nalic preuzeo Slobodu?
Niko, niko, samo Sloboda
Treba iznenadit Zrinjski danas,sto da ne,nisu u Bog zna nekoj formi..nadam se da sudija nece puno ke.njati kontra nas kao na Grbavici u srijedu.
Nismo dobili pod Bijelim Brijegom od 2003 godine,od tad do danas izvukli samo dva nerijesena,sve ostale izgubili ,treba tradiciju srusiti,sa Nalicem imamo sansi
Nismo dobili pod Bijelim Brijegom od 2003 godine,od tad do danas izvukli samo dva nerijesena,sve ostale izgubili ,treba tradiciju srusiti,sa Nalicem imamo sansi

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hade neka neko bude dobar i postavi strim.Plizzz.
Smajic i realizacija 

- Beduin
- Kontakt:
Vrijeme je da se pobijedi u gostima neki tim iz vrha (Siroki i Zeljo su bili zreli za to, vidicemo vrijedi li za nas 3. sreca), mora se jednom procepit.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo jako u kost, tuzlanski.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ima li kakav straam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.