Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

neko_iz_mase
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la neko_iz_mase » 10 okt 2010, 17:07

Željovac je napisao/la:Ne znam vala, ali ako Spahić hoće da kaže da Misimović i Džeko ginu i žele pobjedu svim srcem... :roll:
Pa Edin nakon izmjene stoji pored terena i zbija neke šale sa nekim Albancem tamo, smije se... Je li to radi neko kome je prevažna utakmica u trenucima kad se ista lomi?! Da ne govorim o predstavama Misimovića i Džeke protiv Francuza i sad Albanaca. Pa opet, da ne govorim o kontrastu u odnosu na igru za klubove...
Haj nam pokaži molim te gdje si to vidio ???
Ja koliko sam vidio, Džeko je nakon izmjene pravo u svlačionicu otišao.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 okt 2010, 17:10

neko_iz_mase je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Ne znam vala, ali ako Spahić hoće da kaže da Misimović i Džeko ginu i žele pobjedu svim srcem... :roll:
Pa Edin nakon izmjene stoji pored terena i zbija neke šale sa nekim Albancem tamo, smije se... Je li to radi neko kome je prevažna utakmica u trenucima kad se ista lomi?! Da ne govorim o predstavama Misimovića i Džeke protiv Francuza i sad Albanaca. Pa opet, da ne govorim o kontrastu u odnosu na igru za klubove...
Istina je što je željovac rekao...

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 10 okt 2010, 17:18

Bio sam na tribini odmah iza tunela, i ja koliko sam vidio, Džeko je nakon izmjene pravo u svlačionicu otišao.
Poslije nisam obraćao pažnju,ali čisto sumnjam da se vraćao, pa zato pitam jel može slika da vidim.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2010, 17:41

neko_iz_mase je napisao/la:Bio sam na tribini odmah iza tunela, i ja koliko sam vidio, Džeko je nakon izmjene pravo u svlačionicu otišao.
Poslije nisam obraćao pažnju,ali čisto sumnjam da se vraćao, pa zato pitam jel može slika da vidim.
Nemam slike, ali ko je god gledao na TV-u ovo ti moze potvrdit. Stajao je i pricao sa onim celavim albancem sto je se pozdravljo nesto i sa Spahicem. Pojma nemam ko je taj lik. A po Dzekinim izjavama i po izjavama ostalih igraca i velikog strucnjaka na klupi, oni su prezadovoljni bodom. Sto se onda ne bi zezao?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 10 okt 2010, 18:48

Cartman je napisao/la:Bio sam na Kosevu protiv Francuske, i jest skoro cijeli stadion zvizdio Ibisevicu kad je izlazio. Rahimic na primjer je dobio aplauz. Bilo je i toga i kad je Spaha uzeo mikrofon da se obrati publici, ali to nije prema njemu kao covjeku i igracu, vec vise kao znak protesta protiv saveza. To igraci moraju podnjet. Jedino mi je zao bilo Ibisevica jer ono nije zasluzio. A to da je neko okreno ledja reprezentaciji je smjesno. Pa kako okrenut ledja svojoj drzavi i ekipi koju pratimo citav zivot?
Ma kakav protest protiv saveza. Takvi su ti Bosanci, kad ti ide dobro onda si najbolji, kad odigraš slabo onda si najgori. A to da su zviždali Spahi i pogotovo Vedi, to je najveći moguči primitivizam.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 10 okt 2010, 18:50

Necromacer je napisao/la:Povuci se **** sminkerski i guzi one papanke sto po Sarajevu okupljas.. Ti ces odlucivati ko ce penale pucati i slobodnjake izvoditi. Tvoj drug Dzeko i MIske. Imate li grupni sex redovno?
ma sta ti bi igrao :

daj ba takav je kod nas mentalitet ali da za spahu govoris da si kraj mene samar bi ti ljuzno !
ti , bi igro po tvojoj prici ti da imas 100.000 a ne miklione zaboravio bi ko ti je otac a ne drzava seljacino ne otesana !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 okt 2010, 21:52

Ma sigurno je i Spahicu puna kapa svega i sve sto je i on prosao za repkom.

Jeste on prvi izasao sa terena protiv siptara jer je bio ljut i nije se ni zahvalio nasim navijacima kao na primjer Pjanic koji je i bacio dres nasoj publici.

I nije trebao reci da su im navijaci okrenuli ledja je to nije tacno, mnogi navijaci zive sa tekme reprezentacije i jedva ih cekaju.

Samo sumljam da ce Spahic jos dugo igrati za repku i to je i on sam rekao a onda imamo veliki problem na toj poziciji njegovoj.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 okt 2010, 22:10

Dabar je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:
Istina je što je željovac rekao...
Istina je da je ostao uz aut liniju, ali sto izvrcete stvari. Uopste se nije zahebavao. Dobro se vidjelo da je bio zacudjen svim, vidjela se nevjerica na njegovoj faci.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 16 okt 2010, 19:32

1:0 za Montpellier.
Spahic asistent.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 okt 2010, 11:37

Ode i ja nekoliko mjeseci istrazivati, pa da vidimo sta ce mi naletiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 24 okt 2010, 11:55

Sto nam kletu kapitena mamicu im sta su oni uradili za reprezentaciju da su bar pola kao Spaha kralj, nikad ja u njeg necu sumnjati ....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 okt 2010, 12:20

Posebno mi je interesantan clanak kad je u pitanju vrijeme spomenutih desavanja i vrijeme kada se isti placira u javnosti. Sta ce kao sljedece interesantno izvaditi, kako se mali Spaha u skoli potukao sa nekim? Nacin na koji je clanak napisan je fino na nivou danasnjih BIH sportskih novina:"Imam pouzdan izvor, cuo sam da je neko rekao...".

I to sve u vremena kada smo kratko pred suspenzijom, gdje imamo sigurno vecih problema i interesantnijih stvari o kojima valja pisati, nego ko je otjerao Salihamidzica, po kojem i danas pljuju oni koji su to i tada radili, i koji su i danas spremni da popljuju Spahica ili druge. Dakle promijenilo se nije nista.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 24 okt 2010, 12:22

To su gluposti. Ali ako je to zaista napravio onda mu svaka čast. Šta ima on Spahi govorit kako da ulazi u duel. I ja bi mu šamarćinu stisno da bi to spomenuo.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 okt 2010, 13:54

yup je napisao/la:To su gluposti. Ali ako je to zaista napravio onda mu svaka čast. Šta ima on Spahi govorit kako da ulazi u duel. I ja bi mu šamarćinu stisno da bi to spomenuo.

De ba, cuj sta ima govoriti. Kao prvo, tada je Spaha bio balavac, dok je Hasan bio jedan velikan evropskog fudbala. To ti je samo dovoljno, da je imao pravo da mu kaze. U drugim repkama se to itekako broji. Ako je ovo istina Spaha bi trebao da se stidi sto je otjerao naseg najboljeg poslijeratnog igraca. Ali sudeci po poslijednjim reakcijama i njegovom ponasanju ne bi me iznenadilo da je ovo mogao uraditi. Spaha bi trebao sto prije da se oglasi povodom ovoga, i da dadne svoju verziju price.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 24 okt 2010, 14:19

ma ako je istina ispao je seljak veliki,lik je trebao Hasana postavati..a mogu mislit sad kad je kapiten kako sere...nece me cuditi ako i Pjanica ne bude vise htio igrati zbog njega...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 okt 2010, 14:36

Ne znam samo u kakve svrhe sluzi sudija na terenu...
Trebo je Hasanu pljusku zalijepit ...
Ka Sagnol je klasa i on je nivo pa se s njim mora pazljivo..
Hasan se nasao da upozorava...
Ako je htio mogo je provuc Spahi kroz salu ili kako vec da covjek ne skonta grubo...
Za sada ruku na srce ako je iko igrao za repku na nivou to je Spaha ,ukupno gledajuci....
I taj clanak nije novina nikakava,to smo svi znali ,NO niko nije naveo kao razlog njegova odlaska...
Ako je to uistinu razlog,onda sretan put i dobro nam otisao ....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 okt 2010, 14:37

Pa sigurno. Kao sto se Pjanic jako posvadjao sa Misimovicem i vec se drama plete oko toga.
A Misimovic se cudi o kakvoj se svadji uopste prica i izvaljuje. :lol:

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 24 okt 2010, 14:39

to je izmisljeno,al moglo se vidjet kako Spaha Miralema spusta... ja bi ga zdrobio,isto za penal kad je dao Dzeki loptu...Ciro popizdio....cccc...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 okt 2010, 14:41

Ljudi pricaju o pojedinim stvarima, a da uopste nemaju uvida u direktnu situaciju i medjuljudsku relaciju, naprimjer izmedju jednog Spahica i jednog Pjanica. Jer oni koji je imaju, takvim pricama samo mogu da se smjeskaju.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 24 okt 2010, 14:46

Hasan odbio igrati za reprezentaciju i ostavio nas zbog toga sto se posvadjao sa Spahicem oko cuvanja Thierry Henrya???

ahahah koja glupost ne mogu da vjerujem, isto djeca u osnovnoj skoli pa mu ovaj opsuje pa se ovaj naljuti, necu se vise s tobom druzit ahahha

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rule_hz, Sveti, UtdBiH21, zikerrz21 i 25 gostiju.