Treba bit poseban pa nemati to samopouzdanje uz Misketa i njegove sudije. Ali čestitam, vi ste i to uspjelisvrakino1921 je napisao/la:Kod pitara dilema samo kako se obuc za veceras
A pobjeda se podrazumjeva
Sta ti je samopouzdanje

Treba bit poseban pa nemati to samopouzdanje uz Misketa i njegove sudije. Ali čestitam, vi ste i to uspjelisvrakino1921 je napisao/la:Kod pitara dilema samo kako se obuc za veceras
A pobjeda se podrazumjeva
Sta ti je samopouzdanje
Jes da nas zovu kozoyebi, al ovu kozu nismo mi dirali.Benkara21 je napisao/la:Ovaj GOAT je maltretiran u djetinjstvu, jadničak
HvalaRiziko je napisao/la:SArajevo - Radnik
Koji je ovo sudija po redu koji je zbog selje na hladjenju u zamrzivacuSkver je napisao/la:Veceras Zeljescar sigurno dobija, bitno je samo da u udju sa loptom u 16 i li da pogode loptom nekoga u testise, rame, glavu.....penal ko munara.
Željo je najzaslužniji za povećanje broja sudija u BH fudbalu.robertkosar je napisao/la:Koji je ovo sudija po redu koji je zbog selje na hladjenju u zamrzivacuSkver je napisao/la:Veceras Zeljescar sigurno dobija, bitno je samo da u udju sa loptom u 16 i li da pogode loptom nekoga u testise, rame, glavu.....penal ko munara.
Ako mu treba djaba Jaraca nek navrati na grbavicu sutraGoosman je napisao/la:Ugledni poljoprivrednik iz TK proširio biznis.
Za 5000 KM kupio stado koza.
Dodji i ti sa njim.robertkosar je napisao/la:Ako mu treba djaba Jaraca nek navrati na grbavicu sutraGoosman je napisao/la:Ugledni poljoprivrednik iz TK proširio biznis.
Ne yebem koze samo male plave strumfoveGoosman je napisao/la:Dodji i ti sa njim.robertkosar je napisao/la:Ako mu treba djaba Jaraca nek navrati na grbavicu sutraGoosman je napisao/la:Ugledni poljoprivrednik iz TK proširio biznis.
bhpremierliga12 je napisao/la:Gleda li neko Zrinjski - Slobodu na MOJA TV? Hahahahahahaha Suko kaslje ko lud istom rece moze jedna aura ja msm, nisam dobro cuo, lagano u pola prijenosa![]()
Kaze "ne radi ovo dugme za iskasljavanje" Hahahahahahahahahahahah CIRKUS BAS U STILU BHT PREMIJER LIGE
Jes' jes'moj uzor-S.G je napisao/la:bhpremierliga12 je napisao/la:Gleda li neko Zrinjski - Slobodu na MOJA TV? Hahahahahahaha Suko kaslje ko lud istom rece moze jedna aura ja msm, nisam dobro cuo, lagano u pola prijenosa![]()
Kaze "ne radi ovo dugme za iskasljavanje" Hahahahahahahahahahahah CIRKUS BAS U STILU BHT PREMIJER LIGE![]()
![]()
Reko je voda ne "aura".bhpremierliga12 je napisao/la:Gleda li neko Zrinjski - Slobodu na MOJA TV? Hahahahahahaha Suko kaslje ko lud istom rece moze jedna aura ja msm, nisam dobro cuo, lagano u pola prijenosa![]()
Kaze "ne radi ovo dugme za iskasljavanje" Hahahahahahahahahahahah CIRKUS BAS U STILU BHT PREMIJER LIGE
Svako ima pravo na svoje misljenjeRiziko je napisao/la:s obzirom šta igraju ovi tvoji s grbavice, ono i jest tika-taka.
Trenutno korisnika/ca: Pact1921, perodeformero, TylerBurey i 21 gost.