FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrina priča gluposti. Imam poznanike u Sarajevu i prijatelje koji ne žive u centralnim dijelovima i navijaju za Sarajevo. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ma ne treba se ni obazirat na te gluposti, trebaju se baviti bitnijim stvarima , sto kaze Joker pametnije bi bilo da nam klub stiti od sudijskih kradja i da reaguju na ove ocigledne lopovluke gurbetskeKrajisnikBosnjak je napisao/la:Sabrina priča gluposti. Imam poznanike u Sarajevu i prijatelje koji ne žive u centralnim dijelovima i navijaju za Sarajevo.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Kovacevic; Sabanovic, Dupovac, Mujakic, Pidro; Adukor, Rahmanovic, Crepulja; Tatar, Hebibovic, Ahmetovic
Kako to misliš, formacija bez kapitena?mirzatele je napisao/la:Kovacevic; Sabanovic, Dupovac, Mujakic, Pidro; Adukor, Rahmanovic, Crepulja; Tatar, Hebibovic, Ahmetovic
Ma isto kao protiv Lištice. Ne smije se razbijat dvojac Adukor - Stanojević. Em su obojica u top formi em Radnik nije bezazlena ekipa, moramo dobit borbu na sredini.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Malo ti je brate 2-3 na pocetku, moze cetiri petBordoSarajevo je napisao/la:Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Malo ti je brate 2-3 na pocetku, moze cetiri petBordoSarajevo je napisao/la:Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Znam da je malo al kao što rekoh, strah me realizacijemiky_hz je napisao/la:Malo ti je brate 2-3 na pocetku, moze cetiri petBordoSarajevo je napisao/la:Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme
FK Sarajevo
Sa 1:0 bi bio zadovoljan. Nove 3 bobe pa makar ga neko guzovima dao.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma Ti si namazani Sabririn materijal "geograficki" (vjerovatno oko 30 god.),kako lozis(prizeljkujes) da nam Tuzlaci pomognu da jos malo odmaknemo Laznim. Ne bi ti volio ni 2 da bude nego x mjera.Cune sevi gumo zaljatibr,haj vozdra.kengur je napisao/la:Sve receno sa par rijeci. Svaka cast.joker90 je napisao/la:Krenula Sabrina sa glupostima ko Dinokio u svom prajmu! Radi za klub, tuko, pusti se gurbeta i jeftinih poena preko njih. Hocemo titulu!
@fukara87
Ako pocnete vjerovati u sebe mogli bi nakon 22 kola biti drugi. I da nema kradja naravno. Vidjecemo u Mostaru u kom smjeru idete.
@samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- robertkosar
- Kontakt:
PotpisujemStroj1946 je napisao/la:Sa 1:0 bi bio zadovoljan. Nove 3 bobe pa makar ga neko guzovima dao.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U stanu se ugrijat ne mogu, veceras ce bit veselo..
Nek nasi daju gol u prvom pa cemo onda mi podgrijavat atmosferu za konacnih 1:0
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Noćas će i istok i zapad navijat.FrancescoTotti je napisao/la:U stanu se ugrijat ne mogu, veceras ce bit veselo..
Protiv Lištice na zapadu raja negoduje kad su popaljene baklje, a ja zavidim momcima, njima je makar vruće.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svake druge subote se rano budim ja...
Svi na sjever....20:00h

Svi na sjever....20:00h

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Njima toplo, a nama dim ide.skoroalen je napisao/la:Noćas će i istok i zapad navijat.FrancescoTotti je napisao/la:U stanu se ugrijat ne mogu, veceras ce bit veselo..
Protiv Lištice na zapadu raja negoduje kad su popaljene baklje, a ja zavidim momcima, njima je makar vruće.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde Slobodanka ponovi igru kao i na Grbavici 
FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma uzima makar bod Sloboda, jedino ako ih opet ne pokradu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kako ja gotivim,postujem ljude koji 4/5 "koljena" zive u najljepsem i najdrazem Sarajevu.U 90% slucajeva krasi ih ljudskost,merhamet ,sabur i neka mahalska dobrota.Rodjen jesam i prvih 5 g. zivio na Kosevu(danas Bolnicka) i onda 1963 put Zapada.Ne smatram se Sarajlijom,po nekim nepisanim pravilima(sto shvatam) i nemam u genima gore pobrojane osobine.Isto kao sto ne priznam da neko voli vise FKS od mene tako vazi i za Moj grad SARAJEVO.Neko je pitao gdje sam i kad ranjen.Evo.19.3.1993(11 i 15) na Pijacnoj.Klinicki mrtav bio ,snajper (tangiro mi stidnu kost).Nafaka,nemam invalidnosti,tako rekla komisija.I da sam zijanio ,za ovaj grad ne bi bio grijeh.Napali anamooni,da ne bi raje iz Starog grada,nas i ko zna odakle raje mozda bi i Stup pao.VISE OD SEHERA VOLIM SAMO BOSNU.
Znam ja i za prepucavanje navijaca ciji je grad i sam sam ucestvovao u tim diskusijama,ali po meni je to prica za kafane ,komsiluka i kuce(gdje neko navija za FKS,a neko ograise pa za Zelju).Postujem ja Zelju(nikad od mene necete cuti pogrdan naziv,komsije je najdalje sto ja mogu), Vi kako hocete , Vasa stvar.Razumijem. .Oni su ti koji bi pozeljeli da nas nema,a mi zelimo samo da smo ispred njih.U tome je razlika u filozofijama dva kluba.Nije ok da nas zvanicnik tako komentarise , a nema adute da to moze reci ,ali halal joj(rade dobar posao).
U pravu si @sarajevo46 nisam trebao,trebao sam sacekati sa komentarom,ali i najbolji grijese.Meni su navijaci ispred svih igraca(izuzev Kelia,Vahidina i papka Saida),a da ne pricam o uposlenicima.Trebao sam presutiti,nisam ebiga, radi ova uprava dobar posao ove sezone i zasluzuju respect dok je tako.Bitnija je Akademija od neke nesmotrene izjave.
I za kraj @skoroalen jedan od forumasa koje posebno gotivim,a jeni Sarajlija.@kengura bas i ne gotivim previse je akademski materijal
.Pozdrav za @pitara6785,@bihuzura,@Esport,@Zip,@bordopoetu i mnoge druge .Sve medjusobne suprotnosti , ali meni dragi i bitni u razlicitosti.Najmanji zajednicki sadrzilac FKS i Akademija.Sretno nam danas . 
Znam ja i za prepucavanje navijaca ciji je grad i sam sam ucestvovao u tim diskusijama,ali po meni je to prica za kafane ,komsiluka i kuce(gdje neko navija za FKS,a neko ograise pa za Zelju).Postujem ja Zelju(nikad od mene necete cuti pogrdan naziv,komsije je najdalje sto ja mogu), Vi kako hocete , Vasa stvar.Razumijem. .Oni su ti koji bi pozeljeli da nas nema,a mi zelimo samo da smo ispred njih.U tome je razlika u filozofijama dva kluba.Nije ok da nas zvanicnik tako komentarise , a nema adute da to moze reci ,ali halal joj(rade dobar posao).
U pravu si @sarajevo46 nisam trebao,trebao sam sacekati sa komentarom,ali i najbolji grijese.Meni su navijaci ispred svih igraca(izuzev Kelia,Vahidina i papka Saida),a da ne pricam o uposlenicima.Trebao sam presutiti,nisam ebiga, radi ova uprava dobar posao ove sezone i zasluzuju respect dok je tako.Bitnija je Akademija od neke nesmotrene izjave.
I za kraj @skoroalen jedan od forumasa koje posebno gotivim,a jeni Sarajlija.@kengura bas i ne gotivim previse je akademski materijal
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pasa jos 22 pobjede i pred Vjecnu ,aBd.kengur je napisao/la:
@samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šteta, guube opet nakon njihove greške u odbrani a fantastično su stajali na terenu.AlfredNobel je napisao/la:Ma uzima makar bod Sloboda, jedino ako ih opet ne pokradu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, rimljanin90 i 25 gostiju.