Safet Sušić - Pape

harry_90
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2010, 22:00

Eee Pap(k)e ,dobio si igrace koji su dogurali do baraza,al ti si to spreman sve unistit,i radis vec na tome..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 okt 2010, 22:02

harry_90 je napisao/la:Eee Pap(k)e ,dobio si igrace koji su dogurali do baraza,al ti si to spreman sve unistit,i radis vec na tome..
Uz pojacanja (Mujdza, Lulic) + svi najbolji igraci pomalo postali iskusniji.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

jastreb73
Kontakt:

Post Postao/la jastreb73 » 10 okt 2010, 22:11

k_c je napisao/la:Podrzavao sam Safeta kad je tek dosao,ali sada vise ne! on jednostavno nije za selektora,ne zna raditi taj posao! sa najboljim igracima koje je BIH ikada imala ,na domacem terenu protiv indisponirane Francuske ne uputimo niti jedan sut prema golu,pa to je nevjerovatno..u Tirani smo izgubili jer igraci nisu bili dobro psihicki pripremljeni.zbog grozne taktike..i sta sada,Safete idi sto prije,zarad ove drzave i ove reprezentacije,ako nam mislis dobro,idi,molimo te!
Pa iksali smo ili sam gledao manje minuta?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2010, 22:16

szlaja je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Eee Pap(k)e ,dobio si igrace koji su dogurali do baraza,al ti si to spreman sve unistit,i radis vec na tome..
Uz pojacanja (Mujdza, Lulic) + svi najbolji igraci pomalo postali iskusniji.
Ma ovaj ce sve shebat,od kvalifikacija,do svlacionice..prosle kvalifikacije svi bili ko jedan,znao se red,ko ce pucat penale,slobodne udarce itd.. a sad se ne zna ko pije,a ko placa.. Spahic nesh glumi,neda Pjanicu da izvede slobodni,vec mora Misimovic ... nisu igraci kao prije slozni to se i vidi,nema vise one borbenosti,trke po terenu,htjenja da se dadne gol,al sad zadrzaji loptu,pa ako se nesh napravi bice dobro :| ovog giga mega selektora treba otjerat sto prije,to ce nam biti najbolje rjesenje ..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 okt 2010, 22:19

k_c je napisao/la:Podrzavao sam Safeta kad je tek dosao,ali sada vise ne! on jednostavno nije za selektora,ne zna raditi taj posao! sa najboljim igracima koje je BIH ikada imala ,na domacem terenu protiv indisponirane Francuske ne uputimo niti jedan sut prema golu,pa to je nevjerovatno..u Tirani smo izgubili jer igraci nisu bili dobro psihicki pripremljeni.zbog grozne taktike..i sta sada,Safete idi sto prije,zarad ove drzave i ove reprezentacije,ako nam mislis dobro,idi,molimo te!

A de ti meni reci, sta taj Safet da uradi, kad mu je najbolji igrac od tih svih u Tirani bio jedan Rahimic koji jos malo pa ode u penziju. Covjek daje svoj maksimum, dok se ostali jednostavno setakaju po terenu. Kad ti glavni igraci podbace i potrose sav svoj kredit (Dzeko, Miske, Spaha) cemu se ti imas nadati. A haj budi mangup, pa stavi Dzeku na klupu i jos uz to izgubi tekmu, pa ne bi sutra ziv osvanuo. Uz Elvira, prolaznu ocjenu moze dobit Medjunjanin, Vedo, Pjanic i Mujdza. Najvise mi je zao Zlatana, i to zamjeram Safetu najvise. Igrac koji uvjek gine za repku, i kome je repka na prvom mjestu, je totalno zapostavljen, ali on opet iako ne igra i nije igrao sada, ima obraz i ode svoje navijace pozdravi, a ne ko neki odma polete da svale ljagu na navijace, da bi sebe odbranili. I to ne svim medijima i novinarima nego onim koji njima odgovaraju.

Mi smo jednostavno prosjecna repka sa prosjecnim pojedincima uz par nekih malo vecih imena. Kakva crna psiha i bakraci, tu jedino kakave dobre palije uzet, pa sve preko ledja dok ne shvate da moraju igrati duplo bolje za drzavni tim nego li za svoj tim. Takva smo mi sorta !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 10 okt 2010, 22:22

I samo govori "nismo mi prvaci svjeta" jel to sada treba biti prvak svjeta da bi pobjedio albaniju? ili katar? ili makar izvuci nerjeseno sa svedskom/njemackom? Fuuuuj....

Treba javnost u BIH da trazi odstavku Susica.... Unistio nas je taj covjek!
BLUE NATION.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 10 okt 2010, 22:24

Adinjo je napisao/la:

A de ti meni reci, sta taj Safet da uradi, kad mu je najbolji igrac od tih svih u Tirani bio jedan Rahimic koji jos malo pa ode u penziju. Covjek daje svoj maksimum, dok se ostali jednostavno setakaju po terenu. Kad ti glavni igraci podbace i potrose sav svoj kredit (Dzeko, Miske, Spaha) cemu se ti imas nadati. A haj budi mangup, pa stavi Dzeku na klupu i jos uz to izgubi tekmu, pa ne bi sutra ziv osvanuo. Uz Elvira, prolaznu ocjenu moze dobit Medjunjanin, Vedo, Pjanic i Mujdza. Najvise mi je zao Zlatana, i to zamjeram Safetu najvise. Igrac koji uvjek gine za repku, i kome je repka na prvom mjestu, je totalno zapostavljen, ali on opet iako ne igra i nije igrao sada, ima obraz i ode svoje navijace pozdravi, a ne ko neki odma polete da svale ljagu na navijace, da bi sebe odbranili. I to ne svim medijima i novinarima nego onim koji njima odgovaraju.

Mi smo jednostavno prosjecna repka sa prosjecnim pojedincima uz par nekih malo vecih imena. Kakva crna psiha i bakraci, tu jedino kakave dobre palije uzet, pa sve preko ledja dok ne shvate da moraju igrati duplo bolje za drzavni tim nego li za svoj tim. Takva smo mi sorta !!

opet do selektora, jer mu igraci nejmaju respekta... znaci selektor nezna...
BLUE NATION.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2010, 22:25

Jaydoo82 je napisao/la:I samo govori "nismo mi prvaci svjeta" jel to sada treba biti prvak svjeta da bi pobjedio albaniju? ili katar? ili makar izvuci nerjeseno sa svedskom/njemackom? Fuuuuj....

Treba javnost u BIH da trazi odstavku Susica.... Unistio nas je taj covjek!
Djaba ti je sve to govorit,kada oni najvise krive igrace,a ne ovog takticara.. slazem se sa tobom .

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 10 okt 2010, 22:27

Zasto Susic protiv jedne Francuske igra sa 1. zadnjim veznim
a protiv defanzivne Albanije sa 2 zadnja vezna.
Dokaz da nema pojma sta radi :? :roll: :roll:

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 10 okt 2010, 22:30

sta je ovo svi st ena ovom forumu selektori, nemate vi blage...sretno zmajevima u nastavku
Pazza Inter Amala

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 10 okt 2010, 22:35

Kako ste se pojedinci natakarili na Safeta Susica, bojim se da vam ni hepek ne moze pomoci :P
Support Velez, It's logical! ★

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 10 okt 2010, 22:38

Majke mi pojedinicma Pape je postao opsesija :roll: :lol: Je-bi ih Pape direkt u mozak :mrgreen:

EDIT
Ako ga imaju naravno :roll: mada je kvota otprilike kao na Zelji kad igra kuci :mrgreen:

EDIT2 :mrgreen:
Dio teksta sa sa-x
"Za kraj smo namjerno ostavili nezasluženo zapostavljenog Zlatana Muslimovića, igrača kojem je reprezentacija svetinja." :roll: :roll: :lol: :lol:
Zatupljeni ce naravno i u ovo povjerovati :lol:

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 okt 2010, 23:13

szlaja je napisao/la:KO GOD DA DOĐE, ZNAM SAMO DA NE MOZE GORE OD OVOGA.

A ovaj sajt je postao ko racku.
Ma samo ignorisi pojedince i sve je OK. Imas X BH foruma koji pisu vec od prijateljske sa Nemackom da Safet nije dorastao poslu koji obnasa i 90% forumasa su frustrirani, zele njegovu smenu... a sada sta neki k*rajber ovde pise, jako nebitna stvar za izgradjenu licnost.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 okt 2010, 23:27

Safetu treba dati jos jedno 2 mandata uinat ovim neprijateljima BH reprezentacije.

edit: naci oni sebe u ovom postu kao harry. :lol:
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 10 okt 2010, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2010, 23:29

BIHfan je napisao/la:Safetu treba dati jos jedno 2 mandata uinat ovim neprijateljima BH reprezentacije.
:lol: :lol: kojim neprijateljima ??? Nemoj 2,daj mu 22,malo mu je to,valja smislit nove taktike..

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 okt 2010, 23:33

SAMO DA PONOVIM:

Bosna i Hercegovina - 104.000.000 €
Rumunija - 72.750.000 € ..
Albanija - 28.625.000 €
Bjelorusija - 24.800.000 €

Najskuplji igraci:

Edin Dzeko 30.000.000 €
Christian Chivu 15.500.000 €
Lorric Cana 10.000.000 €
Alexandr Hleb 7.000.000 €

Toliko o tome kakvu ko ima ekipu. Znaci sve ispod drugog mjesta u grupi je neuspijeh.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 okt 2010, 23:40

szlaja je napisao/la:SAMO DA PONOVIM:

Bosna i Hercegovina - 104.000.000 €
Rumunija - 72.750.000 € ..
Albanija - 28.625.000 €
Bjelorusija - 24.800.000 €

Najskuplji igraci:

Edin Dzeko 30.000.000 €
Christian Chivu 15.500.000 €
Lorric Cana 10.000.000 €
Alexandr Hleb 7.000.000 €

Toliko o tome kakvu ko ima ekipu. Znaci sve ispod drugog mjesta u grupi je neuspijeh.
:lol: :lol: :lol: Vidi se da nemas veze sa zivotom. Posjeti Jagomir malo, imaju dobro doktora.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 10 okt 2010, 23:51

Nešto sam na početku bio blago protiv dolaska Sušića na mjesto selektora BiH fudbalske reprezentacije. Kad sad pogledam s kojom sve bagrom jedan selektor mora izaći na kraj prije nego se i približi reperezentaciji dođe mi ga nekako žao. Evo zaboravljam, namjerno, činjenicu da ga je doveo ovakav Savez i u inat onim idiotskim novinarima navijam za Safeta makar i ispali totalno. Ne mogu doći do njega ali da mogu rekao bih mu, zamolio bih ga, u stvari, da totalno ignoriše novinare i radi svoj posao pa nek bude kako hoće. Ako to uradi imaće više vremena i prostora da se posveti reprezentaciji. Bićemo drugi najmanje. A novinari su grobari, mrcine i lešinari. Kad se plasiramo svi će govoriti da su baš oni svo vrijeme vjerovali u reprezentaciju i selektora. Smradovi!
A đe da znam?!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 okt 2010, 01:35

Safet je los on ne je tako izgubljen a i reprezentacija s njim kad bi on samo znao bilo sta pa da prenese i igracima i plus lik stalno pobija sam sebe,s njim igramo lose i ne stvaramo sanse uopste.Treba ga deportovat

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 11 okt 2010, 02:06

dzeko 30M

cana 10M

sve smo vidjeli... jel safet kriv i sto cana s jednom nogom zaustavlja "pelea" ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.