FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jest ovaj Adzem idiot. Znao sam da ce se kad tad obit o glavu njegovo vracanje golmanu
Niko, niko, samo Sloboda
Mogao je bolje reagovati golman. Zakacio je loptu rukom i onda je pustio Peri .. .tuzlak1987 je napisao/la:Samo sebi gol u biti. Adzem ili ko je vec bio, nije do golmana vec slaba lopta.
pa dobro, jos od tekme sa sarajevom nismo primili debilan gol, bilo je vrijeme
Mi smo sampioni u primanju glupih golova 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Baraban poprilicno van forme, dosta losije u odnosu na pocetak sezone
Husejnovic nista neigra.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Nebitno sto smo primili veoma glup gol(ovo se moralo kad tad desiti jer ovo Adzem radi svaku utakmicu), mora se priznati da je Zrinjski puno puno bolji, ubise nas ljudi sa obje strane i prolaze kako hoce. Bilbija je MORAO dobiti crveni za ono namjerno udaranje, za ono se dobija direktan crveni, a on jos zuti imao. Drugo poluvrijeme katastrofa, nismo kako treba izasli sa svoje polovice, Said ne igra nikako, a ni ostali nisu za pohvalu.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nista na ovoj utakmici nismo napravili nema sutra prema golu,nema kornera ama bas nista
Bolji su od nas, nema šta. Nismo mi ništa posebno pokazali ovdje.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Adzem kriminalan danas, nije ovoliko kikseva napravio u prethodnih 10 kola. Civic udje i ne moze trcati, proslu utakmicu nula, stvarno ne znam sta se desava s tim covjekom, potpuno razocarenje.
Ovo je neka naša realnost.Mi smo limitirana ekipa u svakom smislu od koje Nalić izvalači 300%:Pokusat ostat u kupu pa se pojačati na zimskoj pauzi ako Senad uspije naći novce za pojačanja.Bez pravog napadača i spremnih veznjaka nema nista bolje očekivati!A i stigao nas umor evidentno..
DRŽAVA TUZLA!!
Puno bolji Zrinjski u drugom
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Rekoh za Barabana... Izmjene necu ni da komentarisem, strasno!!!! Nazalost, povratak u realnost
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sami smo sebe pobijedili. Dvije glupe greske, dva glupa gola. Zasluzena pobjeda Zrinjskog, mi smo skroz fizicki pali u ovoj utakmici, a upravo ono sto nas je krasilo u prijasnjim utakmicama sada nismo imali. Nema veze, odmoriti se sto vise za Siroki, probati proci tu, a onda se moraju 3 boda uzeti protiv Zvijezde. Baraban, Beganovic, Vidovic, Hadzanovic, Said su bas umorni danas, bez trke, sto je i razumljivo jer su igrali svaku utakmicu skoro. Bas ce nam dobro doci reprezentativna pauza da se malo saberemo, a sada je valjda svima jasno da se u januaru moraju dovesti pojacanja.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa da li je moguce da se Civic ovoliko vuce po terenu, sta je ovo? Razumijem Beganovica od 18 godina, kojemu je ovo prva profi sezona i koji je odigrao sve utakmica, ali covjek je usao prije 15 minuta i nije potrcao nijednom! Ovo je nedopustivo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema se sta zamjeriti ovdje, imamo kratku klupu i ne mozemo pratiti ovaj tempo. Pravile su se danas bezvezne greske nakon prvog gola, igraci su se potrosili protiv Zeljeznicara gdje su mogli i do pobjede, a danas 3 dana nakon toga igraju u gostima protiv ekipe koja nije izgubila kuci vise od godinu i ima zadnjih 15 utakmica 12 pobjeda i 3 remija. Biti ce bolje ako se doda par igraca na koje se moze racunati. Maksimum bodova je izvucen, mogao je jos koji da je bilo srece i penala ali eto.
Do Sirokog pokusati napuniti baterije i dati maksimum pa ako se prodje prodje.
U ligi imamo taj tezi raspored gdje su gostovanja, utakmica protiv Zvijezde ce sada doci kao neka sansa da se poveca broj bodova.
Do Sirokog pokusati napuniti baterije i dati maksimum pa ako se prodje prodje.
U ligi imamo taj tezi raspored gdje su gostovanja, utakmica protiv Zvijezde ce sada doci kao neka sansa da se poveca broj bodova.
Ma dobro nije kraj svijeta izgubiti u Mostaru, nit je sta novo. Nismo bas katastrofa odigrali ali je i daleko od dobrog. Stize nas polako umor ali mislim da se sve svede na to da u ovakvim utakmkicama te mora izbjeci baksuzluk (da ne kazem da bi bilo dobro da imamo i malo srece) a i moras zabiti gol iz nekih polusansi jer ne mozes stvoriti Zrinjskom u Mostaru 5 100% sansi da bi mogli zabiti gol kao sto je slucaj u ostalim utakmicama koje smo pobjedjivali. Da je Bilbija imao onu sansu Vidovica pri 0-0 dao bi gol sigurno.
Jbg idemo dalje, dobro je sto Simin han drzi nulu protiv Sirokog tako da nije toliko lose. A bodove za Europu traziti gdje drugo...
Jbg idemo dalje, dobro je sto Simin han drzi nulu protiv Sirokog tako da nije toliko lose. A bodove za Europu traziti gdje drugo...
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sta hejtas Civica, svi su kao ****. Previse losih pojedinaca da bi se nesto napravilo u Mostaru
Niko, niko, samo Sloboda
strasno sta su nam ljudi uradili! Nalic ocekivao fizicki kolaps a svaki put istu ekipu izvodi na teren
kasnije opsirnije malo, ali da smo izgubili 4-0 ne bi bilo nezasluzeno 

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.