FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Razumijem ja Mladena, ako ne zapne protiv Sarajeva, neće ga gotiviti navijači bivšeg mu kluba. Oplako sam na nerviranje, jednom nije banja na Koševu,mi malo zapnemo odmah kuknjava, a kad nas prebijaju po livadama - "u zaru borbe". To je razlika ove i ranijih ekipa, ovi momci imaju taj karakter, tu želju da se potuku a ne povuku. Idemo dalje. Popravit će se igra.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Igra je bila losa, pogotov prvo poluvrijeme, ali nek igra uvijek bude losa a da mi pobjeđujemo.
Ekipi fali svježine, moraju se odmoriti tako da bi potpuno sa drugom ekipom išao na Rudar u srijedu.
Dzafić, Šaban, Kurdić, Šofranac, Bekić?, Crepulja, Mustafić, Šišić, ???, Halilović, Handžić
Ekipi fali svježine, moraju se odmoriti tako da bi potpuno sa drugom ekipom išao na Rudar u srijedu.
Dzafić, Šaban, Kurdić, Šofranac, Bekić?, Crepulja, Mustafić, Šišić, ???, Halilović, Handžić
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Volis li ti kad ti neko psuje mater, sta mislis kako se igraci koje trenira osjecaju dok im svakodnevno psuje sve zivo i mrtvo? Radis li gdje, rade li ti roditelji psuje li tebi ili tvojima gazda sve na poslu? Tebi je to mozda zabavno ali u civilizovanom drustvu to se zove mobing.Beton je napisao/la:Pa nek ne dolazi više, sasvim jednostavno.DRHAUSE je napisao/la:Kaze Zizovic "kad god dodjem mater psuje" i upravu je covjek kod Nusrefa je svaka druga JBMTI MATER, to zna svaki igrac kojeg je trenirao. Lik je neobrazovani nasilnik i siledzija ali takvi ovdje izgleda najbolje prolaze. Zato nam je ovakva drzava.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
“Objektivni pitari” napusite se qurca Husrefu, ovo **** cetnicko nista bolje od ovog i ne zasluzuje nek ide u komsiluk ili kod ustase, nek skine gace i nek im bude sve fer play, ne postoji poganija ekipa od ovoh bijednika( bila je Krupa sa Starcevicem)
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- muhamedhulk
- Kontakt:
A koja taktika gostiju
Lezi i valjaj se. Ove pobjede su najsladje i puno znace..druga zaredom kuci 'arbeitsieg' sto bi svabo reko ili 'radna pobjeda' u bukvalnom prijevodu.
Zizovic trazi vjerovatno drugi zuti za Dupovca i onda je Hus puko hahaha jbg kocijaski ali bar je protivnicima psovao
Zizovic trazi vjerovatno drugi zuti za Dupovca i onda je Hus puko hahaha jbg kocijaski ali bar je protivnicima psovao
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nek im je psovao, isto kao da je mene pitao!
Ne sjecam se kad je zadnji put ekipa cigancila i ovoliko napaljena bila na kosevu.
Ona scena kad je jedan njihov dvije minute izlazio s terena i onda potrcao cim je presao liniju me toliko raspalila da bi im i ja yebao sve po redu.
Ne sjecam se kad je zadnji put ekipa cigancila i ovoliko napaljena bila na kosevu.
Ona scena kad je jedan njihov dvije minute izlazio s terena i onda potrcao cim je presao liniju me toliko raspalila da bi im i ja yebao sve po redu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma ebem i ja Žižoviću majku četničku... Čisto da ne mora Husref sam.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Poglabate ga Husrefu, svi vi koji ga pljujete !
Zadnja izmjena: Benkara21, dana/u 29 sep 2018, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
I ja im psujem. Šta ću kad bolje nisu zaslužili.DRHAUSE je napisao/la:Volis li ti kad ti neko psuje mater, sta mislis kako se igraci koje trenira osjecaju dok im svakodnevno psuje sve zivo i mrtvo? Radis li gdje, rade li ti roditelji psuje li tebi ili tvojima gazda sve na poslu? Tebi je to mozda zabavno ali u civilizovanom drustvu to se zove mobing.Beton je napisao/la:Pa nek ne dolazi više, sasvim jednostavno.DRHAUSE je napisao/la:Kaze Zizovic "kad god dodjem mater psuje" i upravu je covjek kod Nusrefa je svaka druga JBMTI MATER, to zna svaki igrac kojeg je trenirao. Lik je neobrazovani nasilnik i siledzija ali takvi ovdje izgleda najbolje prolaze. Zato nam je ovakva drzava.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Titula braćo!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
On voli Sarajv'o, pravi je hordaš HUSREF MUSEMIĆ jedan je od nas!
FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hajde izbacite ovog retarda s teme, lik kruži od teme do teme i njake.
Najviše mi ne nerve idu ovakvi moralisti, u fazonu "jao psuje".
Psuju svi na svijetu, tako da mojne šuplje. Ako već tražite Husref dlaku u jajetu, sačekajte neki kiks jer će tad opet izaći iz rupa, nemojte ovako debilski. Ja da sam dole bio, sjetio bih mu se svega po abecedi, redom znači.
Najviše mi ne nerve idu ovakvi moralisti, u fazonu "jao psuje".
Psuju svi na svijetu, tako da mojne šuplje. Ako već tražite Husref dlaku u jajetu, sačekajte neki kiks jer će tad opet izaći iz rupa, nemojte ovako debilski. Ja da sam dole bio, sjetio bih mu se svega po abecedi, redom znači.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 29 sep 2018, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
bordopoeta
- Kontakt:
Hhhhuuuhhhh, braćo jedva, ali hvala Allahu, igru briši bodove piši. Mislim da bi Husref trebao obaviti ozbiljan razgovor sa Mujakićem i malo ga odmoriti. Vladana obavezno zamijeniti, imao je toliko kikseva Bože sačuvaj! Treba ga istrpiti, fakat, ali kada smo najozbiljniji kandidat za titulu ne možemo sebi dozvoliti njegove ovolike kikseve koje će sljedeći put neki drugi iskoristiti. Mnogo je bolji i iskusniji Džafić i treba da na svakoj poziciji igra onaj ko je u boljoj formi. Idemo dalje, do duple aBd.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pored pobjede,tri boda ,ovaj post me usrecuje. Bas lijepo od tebe. Treba nam zajednistvo za titulu. Zaboravite prepirke MOLIM VAS.robertkosar je napisao/la:Nedaj se treneru. Nisi vise usref za mene sad si Husref nedaj se toj pogani da te zajebavaHeraklitMracni je napisao/la:Zizovic Musemicu govori , ti legenda , srami se godina
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Handzicu Harise u qurac ljubim te
Malo smo pali u formi a cini mi se i da smo se malo nafurali previse nakon one pobjede u Krupi, ne stojimo blizu igraca, ne igramo agresivno, vise ljudi trce id nas, cim to pocnemo raditi niko nam nista ne moze
Inace za mene najkonstantniji i najsrcaniji igrac od pocetka sezone je Ahmetovic, od 1 do 90 minute on bukvalno gine na terenu, svaka ti cast mangupe
Ono sto je bilo katastrofalno to je Mujakic i to nije samo ova tekma, momka treba ohladit dok on nije sjebo i nas o sebe, takodje Ykovacevic je zreo za klupe, njih dvojica zajedno su u prvom poluvremenu napravili Radniku 5-6 dobrih situacija
I ta prica za Hebiba na beku po meni ne pije vode, evo udje ti Sabanovic los i ofanzivno i defanzivno, Hebib bar uradi nesto ofanzivno
Inace strasno teska tekma, hvala Bogu dragom na pobjedi, ne sjecam se kad smo dobili ovake 2 tekme ko danas i listici
I samo jos jednom Zizovicu majku da J*** seljacku i njegovim cetnicima poganim na terenu
Malo smo pali u formi a cini mi se i da smo se malo nafurali previse nakon one pobjede u Krupi, ne stojimo blizu igraca, ne igramo agresivno, vise ljudi trce id nas, cim to pocnemo raditi niko nam nista ne moze
Inace za mene najkonstantniji i najsrcaniji igrac od pocetka sezone je Ahmetovic, od 1 do 90 minute on bukvalno gine na terenu, svaka ti cast mangupe
Ono sto je bilo katastrofalno to je Mujakic i to nije samo ova tekma, momka treba ohladit dok on nije sjebo i nas o sebe, takodje Ykovacevic je zreo za klupe, njih dvojica zajedno su u prvom poluvremenu napravili Radniku 5-6 dobrih situacija
I ta prica za Hebiba na beku po meni ne pije vode, evo udje ti Sabanovic los i ofanzivno i defanzivno, Hebib bar uradi nesto ofanzivno
Inace strasno teska tekma, hvala Bogu dragom na pobjedi, ne sjecam se kad smo dobili ovake 2 tekme ko danas i listici
I samo jos jednom Zizovicu majku da J*** seljacku i njegovim cetnicima poganim na terenu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
O cemu ti druze? Al iskreno?Iskren je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Ovom treneru radnika, i sve do jednom igracu se nayebem cijele uze zenske familije!!! Cigani mrtvi!
Mrs na bare sad pa lezite i vucite se cijelu noc mejiti oni!
HARIS HANDZIC!!!!
Jel moguce da si ti napisao velikim slovima,koji ga je pljuvao od 2007 . Hahahaha
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš
- robertkosar
- Kontakt:
Veliki selam i pozdrav za tebe drug. Iznervirali me ovi iz bjeljine sto su citavo drugo poluvrijeme glumili lezece drotoveSamozdravlje je napisao/la:Pored pobjede,tri boda ,ovaj post me usrecuje. Bas lijepo od tebe. Treba nam zajednistvo za titulu. Zaboravite prepirke MOLIM VAS.robertkosar je napisao/la:Nedaj se treneru. Nisi vise usref za mene sad si Husref nedaj se toj pogani da te zajebavaHeraklitMracni je napisao/la:Zizovic Musemicu govori , ti legenda , srami se godina![]()
![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: mnon46, nedimmmm1337 i 64 gosta.