FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tu je jos uvijek ta prica jer je istinita. Ostali ne trce kao mi pa se tako mi i najvise trosimo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nista dobro je to sve,idemo dalje
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma nema se sta prigovoriti momcima, na polusezonu ako odemo sa zaostatkom nekim realnim 2-3 boda ili cak sa prednoscu za to 4. mjesto to bi stvarno dobro bilo. Ja bi u kupu od prve minute stavio Terzica umjesto Beganovica, Vasiljevica umjesto Adzema, Livancica ili Pirica umjesto Barabana i Smajica umjesto Saida. To su igraci na kojima se danas vidjelo da su se najvise potrosili i da vise ne mogu, sto je i razumljivo. O ovome sam ja i govorio cijelo vrijeme, roster nam je takav kakav je, samo dogurati do zime i pojacati se dodatno, ali kad se kaze pojacati, onda dovesti pojacanja, a ne Mijice i Waitzere. Podrska timu i dalje smo na tom 4. mjestu, sljedeca utakmica u ligi je protiv najgore ekipe i imamo realne sanse za 3 boda i ocuvanje ove 4. pozicije.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Potući se sa listicom za 4. mjesto, imamo šanse i onda uci sa bolje pozicije u zadnjih 11 kola. Bice tu svega do kraja još.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti ce u kupu gutavo pravo, oni ne smiju ispasti jer tada nece imati konce u rukama. A mi ako ispadnemo onda ce oni moci praviti kombinaciju da Siroki uzme kup i da iz lige idu prva tri (Zrinjski,Sarajevo i Zeljeznicar).
Onakav gol nas je sasjekao I u tom trenutku je bio kraj price.
Okrenuti se srijedi,eventualni prolaz bi bila velika stvar.
Okrenuti se srijedi,eventualni prolaz bi bila velika stvar.
tuzlanska Sloboda
Misli da je ovde nesto vise od kondicije, ima drui dio price. I protiv mladosti i protiv zrinjskog, kad smo primili go kao da je neko iscupo kablo i zagasio sve. Ne znam da li je ova ekipa psihicki spremna da se vrati iz deficita, jer nisu imali prilike za to 
A kad su imali priliku, fail zesci...

A kad su imali priliku, fail zesci...
Jbg primismo glupe golove,umor čini svoje,dobro momci iznose ovaj teret nema šta,skidam kapu. Utakmicu po utakmicu,sigurno da bi nam sad dodatna injekcija samopouzdanja bila pobjeda u kupu,pa onda do sljedeceg međusobnog sa Širokim u borbi za to 4.mjesto na Tušnju imamo nešto lakši raspored. Za očekivat je pobjede protiv najlošije ekipe u ligi zadnjih 10 godina i protiv Azmirovih. Na koševu šta bude bude. Prije sezone se očekivala borba za opstanak,ovo sad je naš plafon. Puna podrška Naliću,uz par kvalitetnih pojačanja na zimu,sve će on to fino dotjerat. Momcima pružiti podršku u Kupu,što više da nas bude,ovdje se niko nije plaho naigrao niti će 

Sad bi protiv listice bilo dobro da bude bar 3000 navijaca,a siguran sam da oni nece nas dobit na nasem terenu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Trebaju se maksimalno podržati momci i Nala zaslužili su.
Doći u što vecem broju i pokazati da se cijeni to sto rade.
Uz veliku podrsku sa tribina vjerujem da prolazimo u kupu i pobjeda protiv etno sela.
Dobar potez uprave bi bio da ulaznica sa kupa vrijedi i u subotu.
Hajmo momci samo hrabro i jako za našu Slobodu.
Doći u što vecem broju i pokazati da se cijeni to sto rade.
Uz veliku podrsku sa tribina vjerujem da prolazimo u kupu i pobjeda protiv etno sela.
Dobar potez uprave bi bio da ulaznica sa kupa vrijedi i u subotu.
Hajmo momci samo hrabro i jako za našu Slobodu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Zna li ko kad je utakmica protiv Širokog u srijedu,ja radim jbg do 7 navece
- zlatnakoka
- Kontakt:
Tu treba dosta računice, nije bitna bolja pozicija na tabeli, nego bolja pozicija prema onom rasporedu. Bolje igrati protiv Etno sela kući (a možda i u gostima), Slogi u gostima Zrinjskog kući, nego Radnik i Mladost u gostima a Široki kući. Tu ja mislim ima milion kombinacija.sviunapad1010 je napisao/la:Potući se sa listicom za 4. mjesto, imamo šanse i onda uci sa bolje pozicije u zadnjih 11 kola. Bice tu svega do kraja još.
Utakmica u srijedu je u 15:30 valjda.
U 18:30, barem tako pise na sluzbenojTz1986 je napisao/la:Zna li ko kad je utakmica protiv Širokog u srijedu,ja radim jbg do 7 navece
It's better when it's live
Ja koliko znam u pola 4 je.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- zlatnakoka
- Kontakt:
I ja isto napisah, ali sad vidjeh na obje klupske službene stranice stoji 18:30. Na stranici saveza nema satnica.Aerials je napisao/la:Ja koliko znam u pola 4 je.
Ne znam je l' mi drago pomijeranje zbog naroda, il' nije jer će biti hladnije pa ću se smrznuti. 

Čekajte ba, šta je ovo na zvaničnoj utakmica u četvrtak, zar ne bi trebala biti u srijedu?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ko zna sta bi se desavalo da opet nismo primili gol kakav jesmo.
prvo poluvrijeme smo lijepo stajali. A nakon sto smo primili go vjerovatno je u podsvjesti bila utakmica sa Sirokim i koliko se valja potrositi tad , a koliko sada da se izjednaci.
dalje, neki igraci poput Prsesa i Barabana su imali jako lose utakmice , ali ti nemas nista na klupi da odreagujes. Fali sirina i to je ta sustina.
i neko je Pirica spominjao gore. Kad je usao na Grbavici kad ne izgubismo utakmicu, nije on jos za ovog nivoa fudbala, posebno protiv Zelje, Zrinjskog, Sarajeva.
samo pojacanja, a sve sto se uradi do polusezone je bonus. Pozeljno bi bilo ostati u gornjem dijelu tabele, medju prvih 6-7 i u kupu.
prvo poluvrijeme smo lijepo stajali. A nakon sto smo primili go vjerovatno je u podsvjesti bila utakmica sa Sirokim i koliko se valja potrositi tad , a koliko sada da se izjednaci.
dalje, neki igraci poput Prsesa i Barabana su imali jako lose utakmice , ali ti nemas nista na klupi da odreagujes. Fali sirina i to je ta sustina.
i neko je Pirica spominjao gore. Kad je usao na Grbavici kad ne izgubismo utakmicu, nije on jos za ovog nivoa fudbala, posebno protiv Zelje, Zrinjskog, Sarajeva.
samo pojacanja, a sve sto se uradi do polusezone je bonus. Pozeljno bi bilo ostati u gornjem dijelu tabele, medju prvih 6-7 i u kupu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Srijeda u 18:30 je izgleda. Pisalo mi na sofascore do maloprije 15:30, sad pise u 18:30 ipak. Dobar termin, nece biti toliko hladno
Jedan grad, jedna ljubav!
Odlicno sto su pomjerili termin za mnogo bitnu utakmicu. Prolazom ne samo da ostajemo u igri za kup do proljeca, vec i vrlo vjerovatno sami sebi otvaramo da i 4. mjesto vodi u Europu. Tako da je puno bitnija utakmica nego sto se cini. Jel' se vraca Smajic za ovu utakmicu?
Svi na Tusanj
Svi na Tusanj

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.