FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da je u ekipi jako mnogo nediscipline,cak nije stvar ni fizicke kondicije,ali zbog ogranicenog rostera Odovic mora forsirati pojedince koje bi najradije izbacio iz ekipe...
Pa dovoljnaje bila Odina izjava da ga igraci ne slusaju na terenu,pa da bude svima jasno da pored Vranjesa i Arežine,postoji jos nekoliko fudbalera koji svojim odnosom pokazuje koliko im je stalo do dresa...
Čini se da pojedinci ne žele da usvoje Odovicev pristup i pokusavaju da na neki nacin prilagode i treninge i taktiku svojim prohtjevima...
Tesko ce se ovako docekati kraj jesenjeg prvenstva i ako se nesto hitno ne preduzme,mislim da ce i Sarajevo i Zrinjski biti daleko dok se stvari ne stabilizuju
Pa dovoljnaje bila Odina izjava da ga igraci ne slusaju na terenu,pa da bude svima jasno da pored Vranjesa i Arežine,postoji jos nekoliko fudbalera koji svojim odnosom pokazuje koliko im je stalo do dresa...
Čini se da pojedinci ne žele da usvoje Odovicev pristup i pokusavaju da na neki nacin prilagode i treninge i taktiku svojim prohtjevima...
Tesko ce se ovako docekati kraj jesenjeg prvenstva i ako se nesto hitno ne preduzme,mislim da ce i Sarajevo i Zrinjski biti daleko dok se stvari ne stabilizuju
Ne znam uopste zasto ovoliko galama nakon dvije nerjesene utakmice.Nije kraj svjeta,vec u sledecem kolu mozemo bit prvi na tabeli tako da..Sve do kraja Zeljo nema predaje!!!
23
Veseli i Jazvić ni večeras neće biti u protokolu za utakmicu.
Što me to čudi, evo četvrta utakmica zaredom gdje nam fali bar pet igrača...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Možda nam ne valjaju hećimi u klubu 
Odović promijenio stoperski dvojac pred GOŠK?
https://sportsport.ba/fudbal/odovic-pro ... osk/291714
Stoperski par iz nocnih morabraco je napisao/la:Možda nam ne valjaju hećimi u klubu
Mislim da cemo veceras imati bas nisku posjetu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Stadion je 35min prije utakmice sablasno prazan.
Veca
Sinisa Kemo Bogi Sehic
Sabanadzovic - Blagojevic
Zec - Curjuric - Zaimovic
Krpic
Veca
Sinisa Kemo Bogi Sehic
Krpic
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Opet sabanadzovic u prvoj.E moj oda valjda neces opet posle utakmice govorit 'neki igraci su zaboravili za koga igraju'kerimatomic1921 je napisao/la:Stadion je 35min prije utakmice sablasno prazan.
Veca
Sinisa Kemo Bogi Sehic
Krpic
23
Prema naprijed znaci sve isto...
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Saban je bio odlican proslu utakmicu. Popustite dijete.GOAT je napisao/la:Opet sabanadzovic u prvoj.E moj oda valjda neces opet posle utakmice govorit 'neki igraci su zaboravili za koga igraju'kerimatomic1921 je napisao/la:Stadion je 35min prije utakmice sablasno prazan.
Veca
Sinisa Kemo Bogi Sehic
Krpic
Srdjan Stanic pitarski ker
Jest,igraci slobode su rekli da im je bio od koristi.osobaodpovjerenja je napisao/la:Saban je bio odlican proslu utakmicu. Popustite dijete.GOAT je napisao/la:Opet sabanadzovic u prvoj.E moj oda valjda neces opet posle utakmice govorit 'neki igraci su zaboravili za koga igraju'kerimatomic1921 je napisao/la:Stadion je 35min prije utakmice sablasno prazan.
Veca
Sinisa Kemo Bogi Sehic
Krpic
23
Ovo se mora okrenuti, ne zanima me kako.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zecino celetino sabanetino sram vas bilo dresa kojeg nosite.Samo nabijaju loptu.Nazad golmanu.Nevjerujem.Zaime jel igras ik drkas.
Ova igra je cak i gora od vremena Slavke Petrovica
e sada je svima jasno nadam se da se od go.ana nemoze praviti pitairfo je napisao/la:Ova igra je cak i gora od vremena Slavke Petrovica
Ma ovo nesto nestima kako uzesmo Zrinjski i Siroki sa ovim igracima.Ovo nije nesto u redu.Pa zasto ovolika bezpotrebna trka i nabijanje.Smiri loptu kreariraj napad sta je ovo.
Joj Željo šta nam radiš 
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
-
nekadafanatik
- Kontakt:
Pogledati istini u oci. Sa 4 vezna igraca ne uzima se ni prvenstvo BiH. Curjurica smo deckali kao novog Bazdarevica, a on je fizicki tanak toliko da u bolim timovima liga Hrvatske ili Srbije ne bi ni prisao prvom timu. Blagojevic limitiran. Ko je na klupi na tim mjestima? Nema nikoga.,,,Nema igre koju trener trazi sa takvim igracki kadrom. Nema protoka lopte, nema trcanja. Odovic je morao da rascisti. Aako su Arezina i Vranes - aut, dajte nekoga...Ko pravi igru tima, Hajdarevoc i Sabanadzovic to ne mogu... Ono sto se moze, to je da na individuani kvalitet, na neki potez ,spic igraci nesto naprave, ali to se ne desava. ... A tu je i mentalitet. Smjene trenera, navika igraca da su uvijek drugi krivi itd... Njima je u sustini svejedno ko ih trenera, jer i nemaju velikih ambicija. Odovic? Adzem? Petrovic? Ma, ko god...Nazalost, nema u MOTIVA, nema tu ljudi koji su gladni rezultata. I tu se sve zavrsava. .. Doci ce novi trener, napravice rezultat u prvih par meceva, a onda ce sve da se vrati na svoje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.