Oj svega mi ovo je bolje čitat' nego ne znam ti štaEisenbahner1921 je napisao/la:Mislio granicni prelaz odnijeti puni plijen sa Koseva.. E hocete kur.ac.

Oj svega mi ovo je bolje čitat' nego ne znam ti štaEisenbahner1921 je napisao/la:Mislio granicni prelaz odnijeti puni plijen sa Koseva.. E hocete kur.ac.
Lakoste je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Oj svega mi ovo je bolje čitat' nego ne znam ti štaEisenbahner1921 je napisao/la:Mislio granicni prelaz odnijeti puni plijen sa Koseva.. E hocete kur.ac.![]()
![]()
![]()
![]()
SarajevoJeBordo je napisao/la:Oj svega mi ovo je bolje čitat' nego ne znam ti štaEisenbahner1921 je napisao/la:Mislio granicni prelaz odnijeti puni plijen sa Koseva.. E hocete kur.ac.![]()
![]()
![]()
![]()
Ostaviti zenu po strani, i citati lagano forum.SarajevoJeBordo je napisao/la:Oj svega mi ovo je bolje čitat' nego ne znam ti štaEisenbahner1921 je napisao/la:Mislio granicni prelaz odnijeti puni plijen sa Koseva.. E hocete kur.ac.![]()
![]()
![]()
![]()
joker90 je napisao/la:SarajevoJeBordo je napisao/la:Oj svega mi ovo je bolje čitat' nego ne znam ti štaEisenbahner1921 je napisao/la:Mislio granicni prelaz odnijeti puni plijen sa Koseva.. E hocete kur.ac.![]()
![]()
![]()
![]()
FrancescoTotti je napisao/la:ODINI HIBRIDI
Nedugo zatim, cijela južna tribina, svih 37, uzvratilo je sa "IGRAJTE PIČ.KE!"Eisenbahner1921 je napisao/la:Je li istina da su igraci sinoc skandirali navijacima: "Malo vas je, malo vas je pic.kice !" ?
SarajevoJeBordo je napisao/la:Nedugo zatim, cijela južna tribina, svih 37, uzvratilo je sa "IGRAJTE PIČ.KE!"Eisenbahner1921 je napisao/la:Je li istina da su igraci sinoc skandirali navijacima: "Malo vas je, malo vas je pic.kice !" ?
BordoSarajevo je napisao/la:Kažu lagan raspored, napravit prednost, Mladost u gostima pa tri kod kuće, past će pitari u krizu i neće iz nje izać do kraja sezone hahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, mnon46, nastrojeni21, Vanja8, VivaLaLiberta i 31 gost.