FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 30 sep 2018, 21:00

Moj Oda da si ti znao kome sve Hadzija Miske duguje bodove za prosle sezone, ti bi se dobrovoljno za mobilizaciju javio za ovaj novi Kosovski boj :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

honiljoze1921
Kontakt:

Post Postao/la honiljoze1921 » 30 sep 2018, 21:01

Inijesta je napisao/la:Ko igra kladaru nek pokusa preokret, vrlo moguce je ovo iz 2/1 , ustaska braca lahko se dogovore a i valja Hadziji misketu placat sudije, nece valjda iz svog djepa, moro bi i njima kamatu uzimat
Napušiš se ti hadziji Misketu malo, svi mi znamo ko je kupovao TITULE a ne neke pišljive utakmice.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 sep 2018, 21:01

Majku hebali svoju, ne mogu naskidati i namontirati materijala, koliko oni mogu namjestiti. :lol:

Ne znam može li Sony Vegas podnijeti toliko stvari, kažu odmah baguje. :urnebes:
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 30 sep 2018, 21:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 sep 2018, 21:02

honiljoze1921 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Ko igra kladaru nek pokusa preokret, vrlo moguce je ovo iz 2/1 , ustaska braca lahko se dogovore a i valja Hadziji misketu placat sudije, nece valjda iz svog djepa, moro bi i njima kamatu uzimat
Napušiš se ti hadziji Misketu malo, svi mi znamo ko je kupovao TITULE a ne neke pišljive utakmice.

Kmeeee, kmeeee

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 sep 2018, 21:02

Ahahahahaha
Jbg ovo nama ne odgovara nikako,sace novi trener pa onda taj pozitivni sok tamam pred derbi :mrgreen:

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 30 sep 2018, 21:03

Pacovčino misketova mrs odavde,idi lizi guzove misketu...

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 sep 2018, 21:03

AlfredNobel je napisao/la:Majku hebali svoju, ne mogu naskidati i namontirati materijala, koliko oni mogu namjestiti. :lol:

Brate, od mene hard disk, 1 TB. Samo ne znam hoće li moći stati sve na njega :mrgreen:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 sep 2018, 21:04

Koja je svrha i žaliti se Savezu, kad je Begić u šemi s Misketom? Nema svrhe, to se samo treba tražiti na međunarodnom nivou. Ali, kad se nije ništa preduzelo nakon onih opasnih kriminalnih radnji prije dvije godine, neće ni sada.

@alacious
Šalji brate, izgide ovaj moj. :urnebes: :urnebes:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 sep 2018, 21:05

zagorski je napisao/la:Ahahahahaha
Jbg ovo nama ne odgovara nikako,sace novi trener pa onda taj pozitivni sok tamam pred derbi :mrgreen:
Ko im yebe mater! Mi ako smo pravi i nastavimo s ovakvom borbom i ivrom bice njima sok taman da ih Klopp vodi!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 sep 2018, 21:06

Naravno da znamo i to ne krijemo, Amar i Ivica Osim, pogotovo ovaj drugi, optuženo i presuđeno sve, izbačeni iz lige u uređenoj državi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 30 sep 2018, 21:08

Oooooooooooo, kako je lijep pogled na tabelu!!!

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 30 sep 2018, 21:09

Ali kako Gošk igra za svoje. Otkinuše bodove i nama i Želji u Sarajevu. A sljedeće kolo Zrinjski će lagano da odmori u Gabeli. A ne ko naše balije, Čelik pobijedi Želju i nama uzme bod a primi 6 od Širokog. Sloboda neki dan ubije Želju pa ih odjednom "stigne umor" protiv Zrinjskog..

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 sep 2018, 21:14

Mi svakako da trebamo čekat kiks konkurenata i da se trebamo radovat, ali ono što je prioritet i najbitnije od svega jeste da zavisimo samo od sebe. Ako ovako nastavimo igrat ne treba da nas zanima ni Željo ni Svinjski niti bilo ko drugi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 sep 2018, 21:14

broj6 je napisao/la:Ali kako Gošk igra za svoje. Otkinuše bodove i nama i Želji u Sarajevu. A sljedeće kolo Zrinjski će lagano da odmori u Gabeli. A ne ko naše balije, Čelik pobijedi Želju i nama uzme bod a primi 6 od Širokog. Sloboda neki dan ubije Želju pa ih odjednom "stigne umor" protiv Zrinjskog..
Pa u Zenici i Tuzli vise mrze Sarajevo nego u Sirokom

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 30 sep 2018, 21:17

Zizovicev 'fair play'

Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 sep 2018, 21:17

bordobijeli je napisao/la:
broj6 je napisao/la:Ali kako Gošk igra za svoje. Otkinuše bodove i nama i Želji u Sarajevu. A sljedeće kolo Zrinjski će lagano da odmori u Gabeli. A ne ko naše balije, Čelik pobijedi Želju i nama uzme bod a primi 6 od Širokog. Sloboda neki dan ubije Želju pa ih odjednom "stigne umor" protiv Zrinjskog..
Pa u Zenici i Tuzli vise mrze Sarajevo nego u Sirokom
Užasna tema, uživajte ba..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 sep 2018, 21:24

Sarajevooo :tokralju:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 30 sep 2018, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 30 sep 2018, 21:26

Pa dobro Gosk opravdao ulogu favorita.
Ne pomaže ni SDA moj miske..
Neće nu tvoja do zore, ima Boga miske da je ko miš što bi se reklo.
Ti si počeo padati kad si kupljenu titulu uzeo.
Sloboda je trebala hladno uzeti 3 boda samo da je onaj idiot sviro čist penal, al hajde Miske boli te k ne da ti Sabrina ..

Ne trebamo ove gledati ugl. jer ovi će se borit žestoko za evropu.
Davno ja rekoh Odović im je pozitivni šok i tjt.
Amater trener koji moze vodiiti olimpik slaviju zelju i to.

Kuknjava kuknjava kuknjava
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 30 sep 2018, 21:29

Ove kone ko i mi prošle sezone kad smo očajni bili. Jedna utakmica dobra pa onda 3-4 utakmice očajne. Razlog? Kvalitet, širina, umor, samopouzdanje, pritisak. Nisu imali kvalitetnu ekipu i kad su svi tu, suspendovaše Arežinu i Vranješa, povrijedi im se Jazvić i Veselinović, izgubiše i na širini, lutaju sa izmjenama, nikog na klupi kvalitetnog, stigo ih i umor, izgubiše i samopozdanje nikog ne mogu pobijedit i šlag na tortu - pritisak od navijača, zviždanje, yebavanje svega i svačeg. Mi smo ovo prošli prošle sezone, i oni bi češće bili u toj situaciji da im nema sudija.

Eh sad, kad mi imamo širinu, onda i oni "standardni naši kiksevi" su se u finoj mjeri smanjili. Imamo koga uvest u igru i podići istu, što je bio slučaj juče. Kad imaš rezultate imaš i samopouzdanje, nemaš pritisak, dobra atmosfera i sve odlično.

Ovaj Zrinjski je pravo yeben, hajcaju igrače ko na traci, u po sezone dovode igrače, imaju širinu, nisu to neki bauk igrači, sve su to osrednji igrači, ali bitna im je širina, evo sad im je povrijeđeno 7 igrača i opet pobjeđuju. Daju pare i sudijama i drugim ekipama da skidaju konkurente, ruku dajem da su sinoć premirali Radnika da nam otkine bod(ove). I pored svega, nabiju ekipu sa snagom jer znaju da je to ključno u ovoj našoj ligi. Fizička sprema je najbitnija kod nas u ovoj ligi jer u svim ekipama igraju osrednji igrači, nije ovo ko španska ili engleska liga gdje imaš u najjačim klubovima klasu igrače koji mogu pobijedit lošije ekipe glat dok ovi trče 90 minuta bez prestanka. Kod nas Sloboda počela trčat i odmah ih svi cijene i respektuju a pola igrača im prošle sezone sjedilo na klupi a druga polovica došla iz federalne lige.

Dobar po nas rezultat, ali yebeno će biti u borbi sa lažnim mostarcima, namazani su svim bojama i lakovima ali vjerujem u Husrefa i momke, ova sezona je ako Bog da naša, idemo na duplo, moramo! VOLIM TE SARAJEVO!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 sep 2018, 21:31

AlfredNobel je napisao/la:Majku hebali svoju, ne mogu naskidati i namontirati materijala, koliko oni mogu namjestiti. :lol:

Ne znam može li Sony Vegas podnijeti toliko stvari, kažu odmah baguje. :urnebes:
Hahaha kralju :tokralju: :mrgreen:

Hajdi valjda to sve sklopis u narednih 5-6 godina :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, NeSamSafetee i 29 gostiju.