FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meni žao nobela, ja mu napisao da se može zabaviti do maja.. kakav danak neiskustvu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ovo je on prvo napravio TRAILER od onoga što nas očekuje u maju, i pustio reklamu na MojaTV sa nazivom Željezničar - GOŠKMortemHz je napisao/la:Meni žao nobela, ja mu napisao da se može zabaviti do maja.. kakav danak neiskustvu
Brz je nobel, i mene je iznenadio
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
honiljoze1921
Sta'š nam ti pricat o kupovini titula. Idi kod morža traži da se vrati nemate pehara postenog . Razguli mazlume
Sta'š nam ti pricat o kupovini titula. Idi kod morža traži da se vrati nemate pehara postenog . Razguli mazlume
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- SedrenikHz
- Kontakt:
Kako je onaj Odović odvratan lik.
Ja nakon onakvog penala bih se sakrio u rupu, on skače nakon gola ko da su ga u 97 zabili Barci.
Imaju li pojedini ljudi obraza sekunde??
Husrefe povedi naaaas
Ja nakon onakvog penala bih se sakrio u rupu, on skače nakon gola ko da su ga u 97 zabili Barci.
Imaju li pojedini ljudi obraza sekunde??
Husrefe povedi naaaas
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još mu je i to trebalo moj Aco, kakvo pišanjealeksandar_veliki je napisao/la:Odmori se, zasluzio si. Kada se vratis imas Opce diskusije.honiljoze1921 je napisao/la:Napušiš se ti hadziji Misketu malo, svi mi znamo ko je kupovao TITULE a ne neke pišljive utakmice.Inijesta je napisao/la:Ko igra kladaru nek pokusa preokret, vrlo moguce je ovo iz 2/1 , ustaska braca lahko se dogovore a i valja Hadziji misketu placat sudije, nece valjda iz svog djepa, moro bi i njima kamatu uzimat
A lijepo im je Sablja orangutan govorio ne treba podlogu mjenjat ni slucajno, oni ga ne poslusase, moj Sablja nek ti se sad ovi hibridi k.ite napuse 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
“Nema govora da je vranješ dobar igrač, ali nije prihvaćen od publike, od saigraca… Arežina isto ima kvalitet ali nije za saradnju. Pričali smo svaki treći dan ali je on jednostavno u svom filmu. U svlačionici ne vidim pravo drugarstvo i druženje. U moje vrijeme smo mi bili zajedno i kada je dobro i loše.
Ovo je razlika izmedju nas i njih,kvalitet manje vise.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Provalili ste me za trailer, ali nejse.. 
Samo se vi zezajte momci, valja to sve poskidati, pretražiti itd.
Sunce ti poljubim, kakvog kriminala je bilo i šta se sve zataškalo, pa lakše bi sastavio priču o SDA.
Samo se vi zezajte momci, valja to sve poskidati, pretražiti itd.
Sunce ti poljubim, kakvog kriminala je bilo i šta se sve zataškalo, pa lakše bi sastavio priču o SDA.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Al negdje oko 60- te minute, prilikom jednog od ukupno 2.5 ulazaka u kazneni prostor Goska, prodor Zaimovica, kad se zacuo krik...”upani Zaime dat ce nam ga”... ja sam zvuk na mute moro staviti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ljudi lijepo jeste ali mi trebamo sebe gledati a pustiti one tamo pa nismo oni. Znate kakva moze biti bozija kazna, narocito ako se izivljavas na nejaci. 
Ovog se najvise bojim.fks74 je napisao/la:Ljudi lijepo jeste ali mi trebamo sebe gledati a pustiti one tamo pa nismo oni. Znate kakva moze biti bozija kazna, narocito ako se izivljavas na nejaci.
Treba znati stati i sa provokacijama. Ja vise necu. Bitno je da smo mi prvi, a sta drugi rade zaboli nas.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Alen Škoro
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nasa prednost nije u velikoj kvaliteti, vec u sirini. Imamo dosta kvalitetnih igraca
Mislim da ne treba pretjerano slaviti poraz Zelje, jer mi igrsmo sa ovim Goskom kroz par kola.. znate da je karma ****
Mislim da ne treba pretjerano slaviti poraz Zelje, jer mi igrsmo sa ovim Goskom kroz par kola.. znate da je karma ****
-
ajdohordas
- Kontakt:
gotivio sam tog likaAlfredNobel je napisao/la:Haskić zabio Partizanu.
Pa klosari ih bojkotuju,tj oar igraca isto kao i nas nekad prije,ja cim bi to vidio odma bi haos naoravio il igraj kako ti se kaze il odstrani iz timamiky_hz je napisao/la:“Nema govora da je vranješ dobar igrač, ali nije prihvaćen od publike, od saigraca… Arežina isto ima kvalitet ali nije za saradnju. Pričali smo svaki treći dan ali je on jednostavno u svom filmu. U svlačionici ne vidim pravo drugarstvo i druženje. U moje vrijeme smo mi bili zajedno i kada je dobro i loše.
Ovo je razlika izmedju nas i njih,kvalitet manje vise.
Ljudi manite se drugih, ispratiti naravno druge razultate i to je to.
Samo sebe gledat i polako, tekmu po tekmu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Oni neka brinu svoju brigu, nama je bitno da ove sedmice u Kaknju napravimo 2x2. Pa na pauzu s hajrom.Lik je napisao/la:Ljudi manite se drugih, ispratiti naravno druge razultate i to je to.
Kada pobjeđuješ, baš te briga za tuđe rezultate, kao sto kaže @Samozdravlje, još 21 pobjeda, a onda Vječna
Ma to i govorim SAMO SEBE GLEDAT ostali nas ne interesuju i samo laganini.Esport je napisao/la:Oni neka brinu svoju brigu, nama je bitno da ove sedmice u Kaknju napravimo 2x2. Pa na pauzu s hajrom.Lik je napisao/la:Ljudi manite se drugih, ispratiti naravno druge razultate i to je to.
Kada pobjeđuješ, baš te briga za tuđe rezultate, kao sto kaže @Samozdravlje, još 21 pobjeda, a onda Vječna
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946