FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kemo nije bas pametan ili je corav pa ne vidi 6 puta da nema nasih igraca tamo gdje salje loptu. Zajedno nemaju 2 grama mozga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
nekadafanatik
- Kontakt:
Ovo je PRVI PORAZ Odovica na klupi Zelje od kada ga je preuzeo..I sta? Vec treba ode? Pa nikada nista ne moze da se napravi ako se to ludilo nastavi. Sta ce to biti bolje ako zamjenimo trenera? I to nakon prvog poraza. Razumijem da se trazi da uprava odrijesi kesu i nabavi bar dva prijeko potrebna igraca veznjaka i spica, na primjer. Da se trazi da neki igraci odu na kraju polusezone, da se napravi neki sistem u sportskom sektoru...Ali da mijenjamo trenera?! Neka odradi cijelu sezonu. Ne moze se prije toga davati sud. Mora se tim navici na trenera, treba vrijeme..Zeljo i lici na ovo sto lici zato sto nakon Osima nije dato nikome da odradi sezonu-dvije, da pokaze moze li ili ne... Ne mogu da vjerujem da se nakon prvog potaza trazi da neko ode. Propascemo sa takvim nestrpljenjem. Niko ne meoze da radi na taj nacin..Gdje je publika? Gdje je podrka timu? LIjep dan, prekrasan teren, a malo ljudi. Izgubio se Zeljih duh. Trener da ostane, da se na polusezoni popune deficitarna mjesta i dovedu igraci koje trener trazi za igru koju forsira i da odu oni koji ne odgovaraju. A na kraju sezone svesti racune. Nemojte da se ponasamo kao seljacine iz nekih vukojebima u kojima igaju timovi biznismena. Jeste lose, ali raspad i stalna pretumbavanja su jos gora.
Sviro je prekrsaj nad Krpicem i dao zuti ovome sto ga je srusio, a bilo je van 16Raonffa je napisao/la:A što je ovolika halabuka oko penala, pa ovaj igrač Goška je povukao malog Dacića u kazneni, dečko pao kada je trebao i tjt.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja to nisam ni skontao, ja uvjeren da je ono nad Dacićem svirao...irfo je napisao/la:Sviro je prekrsaj nad Krpicem i dao zuti ovome sto ga je srusio, a bilo je van 16Raonffa je napisao/la:A što je ovolika halabuka oko penala, pa ovaj igrač Goška je povukao malog Dacića u kazneni, dečko pao kada je trebao i tjt.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakva skupina amatera se okupila u klubu pa to je za nepovjerovati i oni daju uredno plate ovim panjevima dno dna. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Uprava po pitanju stadiona mnogo uradila, ali po pitanju ekipe i slaganja iste niti ima vizije, niti strategije, niti pravog plana. Tu se naslažu jednostavno igrači, nabaca se sve, a poslije se samo treneri mijenjaju. Očekivalo se opet da ni s Odom neće potrajati. Velika je stvar i prihvatit ovog posla i voditi ovakvu ekipu. Ima tu kvaliteta, ali i gomila prosjeka. A širine itekako nema...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- invincible1921
- Kontakt:
Sve stoji ...i da nemamo sirine i da ima prosjecnih igraca i da su bogicevic i poneki jos ocajni...al i pored svega ne moze se desit da te jedna od dvije najslabije ekipe u ligi nadigra na tvom stadionu....Mislim da ima itekako bojkota igraca zbog prozivki koje im oda uputi na pressu
=\_1921_/=
- akisarajevo92
- Kontakt:
gledaj kako brane Odovica kao da im je rodjeni otac
lik koji je trenirao 54 kluba u ovoj drzavi i ne znam da li se negdje zadrzao duze od 6 mjeseci
lik koji je trenirao 54 kluba u ovoj drzavi i ne znam da li se negdje zadrzao duze od 6 mjeseci
Don't believe the hype.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
**** mater, kako da covjek kaze nesto pametno poslije ovoga?
Ovaj “penal” nad Krpicem je jos so na ranu.
Ja sam uvijek za to da se pogleda istini u oci? A sta je prava istina?!? Nije da nismo odigrali 3,4 odlicne utakmice pod Odovicem? Mislim da je on direktno kriv za ove 2 lose predstave protiv Slobode i GOSKA, ne znam sto mijenja stoperski par?
Za Kemu i Zajmovice se vec odavno zna da nemaju 2 grama mozga zajedno - jednom prilikom je i veliki Zidane rekao da ga poslije 120 minuta utakmice najvise boli glava (mozak).
Vezni red je kriminalno los, i jos na to sve dodas ovakva 2 krila kakva imamo, i ovaj poraz je samo manifestacija (ne)kvalitete u ekipi.
Trazili smo svoju djecu u ekipi, to smo i dobili i vidjeli ste svi na sta to lici. Ove zadnje 2 generacije jednostavno nisu dorasli prvoj ekipi, ko god misli drugacije u velikoj je zabludi. Ako je ovo Zeljina buducnost, mi onda tonemo do picke materine.
Mozda je rjesenje team-building - kakva je ovo skupina nepovezanih pickica koji se ne znaju buniti u korist svoje ekipe?!? A itekako su sposobni formirati klanove i minirati trenere. Opet mi je u glavi slika Sinana Ramovica kako se zalijece prema 5 igraca sirokog na pecari?!?
Ko se sjeca generacije sa Svarkom, Jamakom, Tomicem, Zeljkovicem i Eldarom Hasanovicem??? Oni su zajedno i cugali i opijali se i bili nespremni, ali su bar imali zajednistvo u svemu sto su radili, pa i kad su igrali... ako ovo
Citati smetljari i imate imalo obraza, dozovite se dok jos nije kasno...
Lahku noc raja, mozda je jutro pametnije...
Ovaj “penal” nad Krpicem je jos so na ranu.
Ja sam uvijek za to da se pogleda istini u oci? A sta je prava istina?!? Nije da nismo odigrali 3,4 odlicne utakmice pod Odovicem? Mislim da je on direktno kriv za ove 2 lose predstave protiv Slobode i GOSKA, ne znam sto mijenja stoperski par?
Za Kemu i Zajmovice se vec odavno zna da nemaju 2 grama mozga zajedno - jednom prilikom je i veliki Zidane rekao da ga poslije 120 minuta utakmice najvise boli glava (mozak).
Vezni red je kriminalno los, i jos na to sve dodas ovakva 2 krila kakva imamo, i ovaj poraz je samo manifestacija (ne)kvalitete u ekipi.
Trazili smo svoju djecu u ekipi, to smo i dobili i vidjeli ste svi na sta to lici. Ove zadnje 2 generacije jednostavno nisu dorasli prvoj ekipi, ko god misli drugacije u velikoj je zabludi. Ako je ovo Zeljina buducnost, mi onda tonemo do picke materine.
Mozda je rjesenje team-building - kakva je ovo skupina nepovezanih pickica koji se ne znaju buniti u korist svoje ekipe?!? A itekako su sposobni formirati klanove i minirati trenere. Opet mi je u glavi slika Sinana Ramovica kako se zalijece prema 5 igraca sirokog na pecari?!?
Ko se sjeca generacije sa Svarkom, Jamakom, Tomicem, Zeljkovicem i Eldarom Hasanovicem??? Oni su zajedno i cugali i opijali se i bili nespremni, ali su bar imali zajednistvo u svemu sto su radili, pa i kad su igrali... ako ovo
Citati smetljari i imate imalo obraza, dozovite se dok jos nije kasno...
Lahku noc raja, mozda je jutro pametnije...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
I onda mi dođu i kažu kako ovo nije kvalitetan tim, kvalitetan je ovo tim, dovoljno kvalitetan za ovu ligu, al' tim pun neprofesionalaca i smećara koji ne daju za sebe reći da su loši, koji ne smiju sjediti na klupi. To sam već davno zaključio, pisao sam i za Krčmarevića i za Odovića, imaju širok kadar, ako budu znali balansirati sa igračima i napraviti pravu hemiju, biće dobro, al' je očigledno to preteško sa ovakvim personama.invincible1921 je napisao/la:Sve stoji ...i da nemamo sirine i da ima prosjecnih igraca i da su bogicevic i poneki jos ocajni...al i pored svega ne moze se desit da te jedna od dvije najslabije ekipe u ligi nadigra na tvom stadionu....Mislim da ima itekako bojkota igraca zbog prozivki koje im oda uputi na pressu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Niko Osmankovicu nije naredio da salje lopte naprijed, a nema nasih ni blizu, da Kjosevski se “igra” kod naseg 16-terca, da Hajdarevic nijednu loptu normalno nit primi nit posalje, da Zec i Zajmovic urade sve sami jer eto licno su mix Ronalda i Mesija, da Curjuric pogodi sve igrace osim nasih itd itd itd itd itd
Ajde odovicu ne seri!Stavio si dva najgora stopera u ligi u tandem ZASTO?Sto nisi ostavio bakraca i rodina?Nije ti problem glupane u stoperima nego u sredini (saban,celo)
23
Sve je reko samm..gdje je problem svlacionica koja je cirkus zivi..VEca ubleho skini kapitensku..Neka iznese svee sto ima bojim se da ce bit 90%bivsi..Miske vracaj amara il podnesi ostavku
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Drago mi je da nisam Sam u jednom OD najtezih trenutaka OD kad pratim Zelju.Pozdrav i ko moze nek spava ja nemam sansi.Nista necu komentarisat jer u stanju Sam soka.
Problem u Sabanu, ali nije u Hajdarevicu koji uyebe sve sto uyebat moze za 20 minuta. Da, daGOAT je napisao/la:Ajde odovicu ne seri!Stavio si dva najgora stopera u ligi u tandem ZASTO?Sto nisi ostavio bakraca i rodina?Nije ti problem glupane u stoperima nego u sredini (saban,celo)
Izgleda ne smijemo uputiti kritiku na racun Odovica.Ako kazemo nesto sto mislimo i nesto sto je ocigledno ne znaci da ne volimo ili ne podrzavamo tog istog Odovica.Zasto je promjenjen stoperski tandem ?20 godina pratim fudbal i jos ovo ne vidjeh do sad evo, nije mi jasno da igras kuci 0-0 znaci ne primis gol,protivnik ti ne stvori nijednu sansu za 90min i ti mijenjas dvojac iz odbrane...I sta se desava posle ?Kemu daje gol iz kornera njegov igrac,dok Bogi pravi penal uz gresku mladog Sehica koji je dosta korektno prije tog kiksa odigrao...Vezni red je premoren igra vec ko zna koju utakmicu u istom sastavu,nemamo rotaciju u vezi kao i na bocnim pozicijama gdje su zec i zaim,fale jazvic i veseli da se rotiraju sa njima...
Kakve veze Odovic ima sa ovom veleizdajom Zelje od strane manekena koji samo nose plavi dres?GOAT je napisao/la:Ajde odovicu ne seri!Stavio si dva najgora stopera u ligi u tandem ZASTO?Sto nisi ostavio bakraca i rodina?Nije ti problem glupane u stoperima nego u sredini (saban,celo)
Skupina beskarakternih miseva koji misle smijeniti jos jednog trenera.
Nece moci ove noci
Dosad je prolazila ta fora sa smjenon trenera, vise nece moci
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 sep 2018, 22:41, ukupno mijenjano 3 puta.
Tako nekako, ovo je stvarno skupina pichkica kakvu odavno nisam vidio, gori su i od onih prethodnih.kerimatomic1921 je napisao/la:Mozda je rjesenje team-building - kakva je ovo skupina nepovezanih pickica koji se ne znaju buniti u korist svoje ekipe?!? A itekako su sposobni formirati klanove i minirati trenere. Opet mi je u glavi slika Sinana Ramovica kako se zalijece prema 5 igraca sirokog na pecari?!?
Ima i Odović svoje krivice u ovome večeras, ali kad vidim sa čime se sve bori, posljednji je kojeg ću kriviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.