PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
ПУНА $ $ $
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Mi smo mrtva ****. Hem sto su nam se zadnjih sezons navlacili rezultati a koliko smo ljigavi ni to nismo mogli iskoristiti. Sve ovo je zasluga jedne velikog 'gospodina karinasa' Misimovica koji, hajde sto je sjebao rezultate,
nego je napravio daleko vecu stetu a to je sjebao nam je sportski ugled. Sportski ugled placanjem i potplacivanjem sudija i NS samo da on ostane tu gdje jeste.
Fuj!
Ide vlak ide vlak i s njim Odovićev grupnjak
rasavoje je napisao/la:Kakav si? Izjadaj se, bice ti lakse.Virtu4l je napisao/la:Polako divovi, znate kako će na kraju ponovo da boli.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti mozes sve.MortemHz je napisao/la: Mogu li ja

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
vojvodovic: ne znam sta se desava na utakmicama ali na treninzima uvjek pobjedimo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uffffrasavoje je napisao/la:Ti mozes sve.MortemHz je napisao/la: Mogu li ja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zerina čita Muhamedrasavoje je napisao/la:Ti mozes sve.MortemHz je napisao/la: Mogu li ja

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Zašto se nigdje ne čuje "Miske, majstore"?Memara je napisao/la:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Koji qrac od kluba ne znam kakav moras biti sa glavom pa navijati za Zeljeznicar. Jos furaju da su najtrofejniji klub, neka institucija ovo ono. Sto su i osvojili posle rata mesetarili sa leotarom, sudijama.... Dno dna najveca rak rana bh fudbala definitivno
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
the manjejaci igracima: SKINITE DRESOVE!!!
igraci the manjejacima: MRSH KEROVI

igraci the manjejacima: MRSH KEROVI

Jel i ovo iz plave sehare???bihuzur je napisao/la:![]()
![]()
Mi smo mrtva ****. Hem sto su nam se zadnjih sezons navlacili rezultati a koliko smo ljigavi ni to nismo mogli iskoristiti. Sve ovo je zasluga jedne velikog 'gospodina karinasa' Misimovica koji, hajde sto je sjebao rezultate,
nego je napravio daleko vecu stetu a to je sjebao nam je sportski ugled. Sportski ugled placanjem i potplacivanjem sudija i NS samo da on ostane tu gdje jeste.
Fuj!
Pa kad za protivnika na treningu ima Želju, kako ih neće pobijeditbihuzur je napisao/la:vojvodovic: ne znam sta se desava na utakmicama ali na treninzima uvjek pobjedimo![]()
![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Skinuli gaće da im ga jug malo obalibihuzur je napisao/la:the manjejaci igracima: SKINITE DRESOVE!!!
igraci the manjejacima: MRSH KEROVI![]()
![]()

sviunapad1010 je napisao/la:Zerina čita Muhamed

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
HIBRODNI RATNICI

- StariGrad071
- Kontakt:
Realno koji je mozak predlozio da se dovede Arezina? Ako se prati liga i povrsno zna se da je taj lik propuh koji zna lopte, ali jako lijen i neozbiljna osoba, igrac.
Koji je mozak predlozio da Vranjes ima platu 12-13 milja? Bas me zanima kako je izgledalo to kada se predstavljalo Misimovicu i zasto je on to odobrio.
Odovic ovo sada radi na silu, ocigledno da je za jako kratko vrijeme izgubio svlacionicu i da ne zna gdje goni.
Koji je mozak predlozio da Vranjes ima platu 12-13 milja? Bas me zanima kako je izgledalo to kada se predstavljalo Misimovicu i zasto je on to odobrio.
Odovic ovo sada radi na silu, ocigledno da je za jako kratko vrijeme izgubio svlacionicu i da ne zna gdje goni.
Oda izdrži, Ravnogorci su uz tebe!!