FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 01 okt 2018, 12:01

@morteme kako ide pjesma, zaklet na bordo bijele boje?? Pokusavam sinu da pjevam al ne znam rijeci :(
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 okt 2018, 12:04

esprit24 je napisao/la:@morteme kako ide pjesma, zaklet na bordo bijele boje?? Pokusavam sinu da pjevam al ne znam rijeci :(
Zaklet' na bordo bijele boje
da vječno ću ih bodrit ja
i uvijek ću biti tu za tebe
nikad nećeš biti sam

Ajde samo zabij go
pa da plane Koševo
i da grmi šampion je Saraj'vo

Ale ale aleo
ale ale aleo
i da grmi šampion je Saraj'vo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 01 okt 2018, 12:07

I da grmi sampion je Sarajvooooooooo
ZZ

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 okt 2018, 12:07

Samo pametno u nastavku prvenstva, bez euforije, više puta smo se teško opekli kad nas je euforija zahvatila, bez podcjenjivanja konkurenata, može se ova trka izgurati uspješno, možda čak i do duple krune.Čisto da napomenem, na današnji dan 2012. godine, konama smo bježali 5 bodova, na kraju su oni bili prvaci sa 6 bodova ispred nas.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 01 okt 2018, 12:33

zagorski je napisao/la:
Zip je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:Vidim neki vec sastavljaju ekipu za Kup-tekmu, a ne vidjeh u kombinacijama Resica. Izvinjavam se ako sam propustio, je li sve OK sa dečkom?
Dok je Husrefa, sumnjm da ce on vise igrati u FkS.
Sta je reci???
VenamaHrabrih je napisao/la:Vidim neki vec sastavljaju ekipu za Kup-tekmu, a ne vidjeh u kombinacijama Resica. Izvinjavam se ako sam propustio, je li sve OK sa dečkom?
Pa šta je bilo, pobogu??

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 okt 2018, 13:30

FK Rudar Kakanj - FK Sarajevo (Glavni sudija Luka Bilbija, pomoćnici Igor Radaković i Bojan Maksimović),

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 01 okt 2018, 13:42

Ovaj Rudar omlatiti sa igračima s klupe + Velkoski, iako mi se čini da FKS, generalno, bolje igra bez njega.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 okt 2018, 13:48

Kakve su to price za Resica i Musemica, pa momak je prosle sedmice igrao protiv Krupe...
Sabrine mi moje!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 okt 2018, 13:51

Inijesta je napisao/la:Sabrina znamo da dobijas info sta raja pise i komentarise, evo molim te reagujte na ove bezobrazne kradje, od pocetka sezone 3 situacije su toliko ocigledne da bi se te sudije morale suspendovat do kraja sezone( penal za zeljeznicmar protiv zrinjskog izvan kaznenog prostora, nesudjeni penal za slobodu, i ova lakrdija sinoc penal izvan kaznenog)
Nemojte biti nijemi posmatraci ovog bezobrazluka koji se ponavlja vec koju sezonu, oglasite se, saljite dopis uefi, pravite pritisak na savez, kasno ce biti poslije a pitanje je trenutka kad ce nas pokrasti da nas zaustave
Umjesto tog protiv Zrinjskog, što bi neke sudije i svirale (bila je u ligi šampiona ista situacija, sviran penal Barseloni), dodao bih igranje rukom Bogičevića protiv Krupe. To je bio čist penal za goste koji nije sviran.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 01 okt 2018, 13:52

Memara je napisao/la:FK Rudar Kakanj - FK Sarajevo (Glavni sudija Luka Bilbija
yebemo mu tamaru! :opaopa:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 01 okt 2018, 14:09

Ovaj Bilbija je yeben, sudio nam je protiv goska i po meni bez greske i navlacenja, iako je novi sudija trudi se da se nametne, nije kao doslo, sabrija i ostale nove sudije. @benko hvala za pjesmu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 okt 2018, 14:15

I jel se zna gdje nam je suspenzija protiv Rudara il Mladosti???
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 okt 2018, 14:24

Zagor je napisao/la:I jel se zna gdje nam je suspenzija protiv Rudara il Mladosti???
protiv Rudara
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 01 okt 2018, 14:28

benko21 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:I jel se zna gdje nam je suspenzija protiv Rudara il Mladosti???
protiv Rudara
Otkud ti info? :njanjanja:
ZZ

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 01 okt 2018, 14:28

BosnianKingdom je napisao/la:Kakve su to price za Resica i Musemica, pa momak je prosle sedmice igrao protiv Krupe...
Dusmanske :D.

Trwba nahvaliti rudar sutra na pressu, slozit im tricu za poluvrijeme i zahvalit se za gostoprimstvo.

Dzafic
Sabanovic sofranac dupovac bekic
Stanojevic Mustafic
Sisic Halilovic Resic
Handzic.
Volio bih ovako sutra.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 01 okt 2018, 14:30

StariGrad071 je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Kakve su to price za Resica i Musemica, pa momak je prosle sedmice igrao protiv Krupe...
Dusmanske :D.

Trwba nahvaliti rudar sutra na pressu, slozit im tricu za poluvrijeme i zahvalit se za gostoprimstvo.

Dzafic
Sabanovic sofranac dupovac bekic
Stanojevic Mustafic
Sisic Halilovic Resic
Handzic.
Volio bih ovako sutra.
Potpisujem sastav :thumbup:
ZZ

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 okt 2018, 14:32

moj uzor-S.G je napisao/la:
benko21 je napisao/la:
protiv Rudara
Otkud ti info? :njanjanja:

takva info dosla je do mene od momka koji je blizak grupi HZ
ko Šoja Stojan

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 okt 2018, 14:34

skoroalen je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Sabrina znamo da dobijas info sta raja pise i komentarise, evo molim te reagujte na ove bezobrazne kradje, od pocetka sezone 3 situacije su toliko ocigledne da bi se te sudije morale suspendovat do kraja sezone( penal za zeljeznicmar protiv zrinjskog izvan kaznenog prostora, nesudjeni penal za slobodu, i ova lakrdija sinoc penal izvan kaznenog)
Nemojte biti nijemi posmatraci ovog bezobrazluka koji se ponavlja vec koju sezonu, oglasite se, saljite dopis uefi, pravite pritisak na savez, kasno ce biti poslije a pitanje je trenutka kad ce nas pokrasti da nas zaustave
Umjesto tog protiv Zrinjskog, što bi neke sudije i svirale (bila je u ligi šampiona ista situacija, sviran penal Barseloni), dodao bih igranje rukom Bogičevića protiv Krupe. To je bio čist penal za goste koji nije sviran.
Ja jebote to jos ociglednije, znaci bukvalno 4 situacije toliko ocigledne da bi ih i sasa matic sviro, u svakom slucaju treba na ovo teagovat i pritisak i na njih i na savez stavit

P.S.nek je dragi Bog na pomoci ovom nam kolegi Alfredu kad bude to sve objedinio, mislim da mu je lakse da ga spustimo u jamu od rudnika na jedno 2 mjeseca :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 okt 2018, 14:37

Inijesta je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Ja jebote to jos ociglednije, znaci bukvalno 4 situacije toliko ocigledne da bi ih i sasa matic sviro, u svakom slucaju treba na ovo teagovat i pritisak i na njih i na savez stavit

P.S.nek je dragi Bog na pomoci ovom nam kolegi Alfredu kad bude to sve objedinio, mislim da mu je lakse da ga spustimo u jamu od rudnika na jedno 2 mjeseca :mrgreen:
treba organizovati skupljanje novcanog priloga da zakupimo hosting da moze sve objaviti jer sig ima bruku materijala :D :D
ko Šoja Stojan

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 okt 2018, 14:45

Iz bijeljinskog kluba žalili su se kako se Musemić poziva na fair-play i odugovlačenje fudbalera Radnika, ali kako su ti igrači odugovlačili isključivo jer su zadobili povrede. Ipak, na narednom snimku može se jasno vidjeti da su fudbaleri Radnika od starta drugog dijela više vremena proveli ležeći na terenu, nego igrajući fer i korektno. Posebno čudi ovakva reakcija nakon poraza na Koševu, dok se recimo prije par sezona i fantomskog penala protiv Zrinjskog nisu izdavala nikakva saopštenja. Bandićev penal kada je Kajkut zapeo na busen trave u petercu Bijeljinaca tek je stidno prokomentarisan u trećem licu, za razliku od subotnjeg poraza na Koševu
ko Šoja Stojan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laszlo i 30 gostiju.