PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
VRATI PARE MISKE BA !!!!!
Ne razumijete vi to. To je nacin zivota i filozofija!
Čudi me da im danas nije zapusio usta svojim megamix hibridom i pričom oko gradnje juga.
Ovi štrumfovi nisu normalni, čitam i ne vjerujem šta se izvaljuje 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
JEDINI KLUB KOJEM JE SVIRAN PENAL PROTIV NJEGA NA DOMACEM TERENU U 95 MIN.SUSRETA
IMA NADE ZA NAS FUDBAL
IMA NADE ZA NAS FUDBAL
Ma trola svrakino ba. Poslije Slobode cijeli svijet bruji o penalu, svi Manijaci priznali da im je navučeno, on na ovoj temi piše da treba sačekat stručni komentar i komisiju za suđenje. Izaziva namjerno ovakve komentare, nije ni on lud.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Štrumfovska logika,samo se pravi ludskoroalen je napisao/la:Ma trola svrakino ba. Poslije Slobode cijeli svijet bruji o penalu, svi Manijaci priznali da im je navučeno, on na ovoj temi piše da treba sačekat stručni komentar i komisiju za suđenje. Izaziva namjerno ovakve komentare, nije ni on lud.
Ureko ih njeko

Cekaj snimak od 1921 tv, njihova kamera jedina je legitimna oko penala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hibrid technologyPantelija je napisao/la:Cekaj snimak od 1921 tv, njihova kamera jedina je legitimna oko penala
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije ovdje bitno jel bio ili nije bioPantelija je napisao/la:Cekaj snimak od 1921 tv, njihova kamera jedina je legitimna oko penala
Najbitnije je da je covjek svirao penal u 95 min.protiv domacina
Jos bitnije od toga je da nije imao nikakvih problema sto je svirao penal
To pokazuje
Da PL ide naprijed
Da je Zeljo gromada od kluba
Sad ako je vama problem sto je samo nama suden penal u 95min.na nasem terenu i niko sudiji nije nista rekao
Cak bio aplauz za igrace Goska
STA CEMO SAD
TAKO JE
KAKO JE
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Gdje griješi Odović?
Ubi ga zajko ko vola u kupusu
Doveli zajku da im yebe mayku 
- Probisvjet
- Kontakt:
Vracaj na fabricke postavke.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
lijepo je vidjeti ovakvu slogu kod navijaca nk skretnica
a zapitani njemu odgovor dadose:Kazu radi se transparaentno...odlicno. Haj nek onda uprava transparentno napise da su skrisili milione na 50+ igraca i njihove plate kako bi uspjeli da osvojimo jedan kup. Izgleda mnogi zaboravljaju da kad je uprava dosla da je kasa od Dzeke, Bajica i ostalih bila bgm dupke puna. Necu uopste da ulazim u to ko je kriv...ali odgovornost je na rukovodiocu jer kao sto rekoh skrsio si pare nista nisi napravio...dovidjenja i prijatno.
Gdje je sasa papac ? Gdje su ti igraci koje je doveo? Rok Elsner i kompanija?
Kae nasa telentovana djeca....tolko su talentovani da ih ne mozes prodat ni u nasu PL.
Svaka cast onome Krcmarevicu nije ni on budala vidio je dje je dosao sta ima i kakve su ambicije i skontao covjek da je to nemoguce ostvariti u tim okolnostima i pokupio se i otisao, ljudi ga ismijavali...
Ma to transparantno je zesca smijurija suplja za ovce dosli u klub fol sada ce biti sve transparentno a to transparetno njima znaci da cemo znati koliko smo zaradili od prodaje ulaznica na dan utakmice sto ti je godisnje jedno 5% budzeta![]()
eto transparentno znas 5% budzeta
Ova uprava je ublehaska, jeftini populisti koji prodaju maglu poput ove sa transparentnoscu, mislim sta reci yebeni refklektor koji kosta 14 hiljada maraka organizuje se akcija donacija da se ofarba? Hej pisanih 14 hiljada maraka skupjaju navijaci, pa to bi za klub trebalo biti pickin dim ne znam bili se smijao ili plakao. A pokupili sve zasluge za stadion kao da su oni licno sve ulozili a ustvari dvije trecine uradjenog na stadionu su donacije sto od uefe preko saveza zbog repke, do kantona, grada, opstine i onih navijackih akcija, ova uprava je ulozila otprilike jednu trecinu od svih tih troskova.
Ja sam reko pa me napadose i pokusase ismijat ovdje cak...davnih godina sam dva put cistio snijeg i vise necu nista. Kupicu clansku, godisnju, kartu, sal...al ja da dajem pare za nesto sto treba klub da radi ne zelim. Busas se u prsa da si neka organizacija, projekti pi.cke materine a vamo sta god treba prosis od raje...neka fala ja svoje intelginecije ne dam. Ja sam navijac i nisam placen to da budem, a oni koji su placeni za svoj poso nek ga i rade. Ja necu da radim ono za sta je neko drugi placen.
nisi druze..ima nas jos koje boli qurac za zeljkana i njihove problemeCOYS je napisao/la:Jesam li ja jedini koji ne brine?
Mrs!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:nisi druze..ima nas jos koje boli qurac za zeljkana i njihove problemeCOYS je napisao/la:Jesam li ja jedini koji ne brine?![]()
Evo mršno te čoek, znači tačdaun
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.