FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 01 okt 2018, 14:32

moj uzor-S.G je napisao/la:
benko21 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:I jel se zna gdje nam je suspenzija protiv Rudara il Mladosti???
protiv Rudara
Otkud ti info? :njanjanja:

takva info dosla je do mene od momka koji je blizak grupi HZ
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 okt 2018, 14:34

skoroalen je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Sabrina znamo da dobijas info sta raja pise i komentarise, evo molim te reagujte na ove bezobrazne kradje, od pocetka sezone 3 situacije su toliko ocigledne da bi se te sudije morale suspendovat do kraja sezone( penal za zeljeznicmar protiv zrinjskog izvan kaznenog prostora, nesudjeni penal za slobodu, i ova lakrdija sinoc penal izvan kaznenog)
Nemojte biti nijemi posmatraci ovog bezobrazluka koji se ponavlja vec koju sezonu, oglasite se, saljite dopis uefi, pravite pritisak na savez, kasno ce biti poslije a pitanje je trenutka kad ce nas pokrasti da nas zaustave
Umjesto tog protiv Zrinjskog, što bi neke sudije i svirale (bila je u ligi šampiona ista situacija, sviran penal Barseloni), dodao bih igranje rukom Bogičevića protiv Krupe. To je bio čist penal za goste koji nije sviran.
Ja jebote to jos ociglednije, znaci bukvalno 4 situacije toliko ocigledne da bi ih i sasa matic sviro, u svakom slucaju treba na ovo teagovat i pritisak i na njih i na savez stavit

P.S.nek je dragi Bog na pomoci ovom nam kolegi Alfredu kad bude to sve objedinio, mislim da mu je lakse da ga spustimo u jamu od rudnika na jedno 2 mjeseca :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 okt 2018, 14:37

Inijesta je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Sabrina znamo da dobijas info sta raja pise i komentarise, evo molim te reagujte na ove bezobrazne kradje, od pocetka sezone 3 situacije su toliko ocigledne da bi se te sudije morale suspendovat do kraja sezone( penal za zeljeznicmar protiv zrinjskog izvan kaznenog prostora, nesudjeni penal za slobodu, i ova lakrdija sinoc penal izvan kaznenog)
Nemojte biti nijemi posmatraci ovog bezobrazluka koji se ponavlja vec koju sezonu, oglasite se, saljite dopis uefi, pravite pritisak na savez, kasno ce biti poslije a pitanje je trenutka kad ce nas pokrasti da nas zaustave
Umjesto tog protiv Zrinjskog, što bi neke sudije i svirale (bila je u ligi šampiona ista situacija, sviran penal Barseloni), dodao bih igranje rukom Bogičevića protiv Krupe. To je bio čist penal za goste koji nije sviran.
Ja jebote to jos ociglednije, znaci bukvalno 4 situacije toliko ocigledne da bi ih i sasa matic sviro, u svakom slucaju treba na ovo teagovat i pritisak i na njih i na savez stavit

P.S.nek je dragi Bog na pomoci ovom nam kolegi Alfredu kad bude to sve objedinio, mislim da mu je lakse da ga spustimo u jamu od rudnika na jedno 2 mjeseca :mrgreen:
treba organizovati skupljanje novcanog priloga da zakupimo hosting da moze sve objaviti jer sig ima bruku materijala :D :D
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 okt 2018, 14:45

Iz bijeljinskog kluba žalili su se kako se Musemić poziva na fair-play i odugovlačenje fudbalera Radnika, ali kako su ti igrači odugovlačili isključivo jer su zadobili povrede. Ipak, na narednom snimku može se jasno vidjeti da su fudbaleri Radnika od starta drugog dijela više vremena proveli ležeći na terenu, nego igrajući fer i korektno. Posebno čudi ovakva reakcija nakon poraza na Koševu, dok se recimo prije par sezona i fantomskog penala protiv Zrinjskog nisu izdavala nikakva saopštenja. Bandićev penal kada je Kajkut zapeo na busen trave u petercu Bijeljinaca tek je stidno prokomentarisan u trećem licu, za razliku od subotnjeg poraza na Koševu
ko Šoja Stojan

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 01 okt 2018, 15:01

benko21 je napisao/la:

Iz bijeljinskog kluba žalili su se kako se Musemić poziva na fair-play i odugovlačenje fudbalera Radnika, ali kako su ti igrači odugovlačili isključivo jer su zadobili povrede. Ipak, na narednom snimku može se jasno vidjeti da su fudbaleri Radnika od starta drugog dijela više vremena proveli ležeći na terenu, nego igrajući fer i korektno. Posebno čudi ovakva reakcija nakon poraza na Koševu, dok se recimo prije par sezona i fantomskog penala protiv Zrinjskog nisu izdavala nikakva saopštenja. Bandićev penal kada je Kajkut zapeo na busen trave u petercu Bijeljinaca tek je stidno prokomentarisan u trećem licu, za razliku od subotnjeg poraza na Koševu
yebem im najmilije

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 okt 2018, 15:07

benko21 je napisao/la:

Ustali semberijaki kerovi sa terene saopstenje da napisu, majku vam prepostenu sto ga ne pisaste nakon onih izmisljenih penala za zrinjski i zeljeznicmar proslih sezona, tad vam je sve fer i posteno, propali ko leotar dabogda
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 okt 2018, 15:17

Mi sve ko fol Akademija , a tabela ko sex :rol: :rol: .Evo sto volim sto sam navijac FKS ,da je obratna situacija grad bi brujao , a ova omladina pitarska kaze "Gledaj samo sebe",naravno u raji je malo,ali malo drugacije.Ispravno.Da budem iskren neki prioriteti su mi:
1.da smo ispred Zelje
2.da smo prvaci(malo kontradiktorno,ako si prvak ,samo je nebo iznad tebe :rol: :rol: )
Ko dijete ja sam s tobom osjetio bol,svu srecu ovog svijeta i dobro i zlo.Danas opet tu sam , zivim ko i tad , za bordobijele boje i SARAJEVO grad.
Najezim se . Pozdrav i Selam Pitari. :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 okt 2018, 15:18

Nisu mi bili mrzak klub do ove tekme, al sad jesu. Nestali sa lica zemlje daBogda! Kad ste sa Željanom igrali 2/1 i 1/2, kad ste prodali Zrinjskom titulu, tad ste se u rupe zavukli. Do akšama se ugasili, amin.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 okt 2018, 15:36

Ako covjek pazljivo preslusa izvjestaj zizovuca vidjece da to psovanje nema nikakve veze sto se on bunio vec zato sto je izgubio utakmicu. Sve prica on nece dozvolit ovo ono i na kraju kaze bio aut za nas kod drugog gola. To je problem.

Drugo mi nismo ubacililoptu direktno iz outa i dali go cak sam sad ponovo provjerio i podtvrdio da je loptu posle auta a prije gola ima njihov igrac.

Protestvuju za out koji je uzrok naseg gola mozda 5% a za penal koji je rijesio prvenstvo i to na njihovom terenu niko ni rijeci.

Al bez obzira husref treba dobit kaznu od kluba radi sovanja protivnickim igracima. To nije sportski ni ono sta FK SARAJEVO prestavlja

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 01 okt 2018, 15:42

Sva frka je nastala kada smo poveli pa zizovic dobacio Musemicu "sto se valjate' i onda je husref puko. Info igrac sa klupe.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 okt 2018, 16:05

Necu otkriti toplu vodu ,ali evo za neupucene kako to radi NK Lazni:
1.Razlika igranja pretkola LP i EL je ~200 tE , e od toga 1/2 200 hiljada KM odvoje za stimulaciju drugih klubova
2.Dadne NK Lazni FK Valjanje 10/20 hKM da nam otkinu 2 boda .FK Valjanje zapne jos vise,ali kurko.NK Lazni nije potrosio nista,NKV nije dobio nista.Mi jesmo energetski potroseni vise nego obicno , ali smo mentalno dobili puno
(kako je lijepo vidjeti kad SIN KOSEVA HARIS prilazi Mersudinu i grliga i pomaze mu da ustane,a Hare zbog jarana Merse je na klupi)
3.Uvjeren sam da ce NK Lazni ponuditi isto i FK Mladost,legalno je valjda ili ima ogranicenje neko ??? . Mladosti svakako trebaju bodovi ,a ova stimulacija je pride.
Zato direktorice(samo ako je legalno) fino cvaju i GOSK/u u Gabelu. E sad ide druga prica:
1.Kaze HDZ Lazni: pustite
2.GOSK kaze:daje nam FKS 20 milja
3.Kaze HDZ Lazni:evo vam od nas
4.Ako nista izbili smo Laznima cvaju , slikovito,mozda naivno ,ali moglo bi biti istine u ovom ???
Das 20 milja,ako se poklopi imas mogucnost da kiksnes,a opet prvi .Nece uvijek upaliti , ali nek upali 3/4 puta.Vozdra.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 okt 2018, 16:08

[quote="benko21"]

Je li ovo neko provjerava onaj moj pregled valjanja . Sve u bobu tacno 8 min. i 14" . :urnebes: :urnebes:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 okt 2018, 16:13

bihuzur je napisao/la:
Memara je napisao/la:FK Rudar Kakanj - FK Sarajevo (Glavni sudija Luka Bilbija
yebemo mu tamaru! :opaopa:
Tako je brate @bihuzur okreni cunu na pravu stranu . Psuj majstore halal ti bilo :urnebes: :urnebes:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 01 okt 2018, 16:37

Čemu psovanje kad smo prvi na tabeli i imamo dobru atmosferu? :D

Ja vjerujem u ove momke, iako smo loše odigrali protiv Radnika, ali velika ekipe i pored loše igre dolaze do 3 boda.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE! :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Kiks1
Kontakt:

Re: FK Sarajevou

Post Postao/la Kiks1 » 01 okt 2018, 17:02

Raja, ne znam da li je neko primjetio,ali kada sam krenuo da izadjem poslije tekme, na nasoj klupi je sjedio jedan igrac, a onaj Cosic je cucao pored njega i tapsao ga po koljenu, i nesto su razgovarali,nisam uspio vidjeti koji je igrac, ne znam mozda i ja grijesim, ali kao da je Halilovic u pitanju
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 okt 2018, 17:11

StariGrad071 je napisao/la:Sva frka je nastala kada smo poveli pa zizovic dobacio Musemicu "sto se valjate' i onda je husref puko. Info igrac sa klupe.
Zaslužio je da mu glavu otkine, mućki provokator. Čuj šta se valjate :urnebes:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 okt 2018, 17:16

Momci zasto se baviti tim ne bitnim stvarima. :zviz:

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 01 okt 2018, 17:31

Nego da neće negdje neko prenositi nasu utakmicu?
Bordo bijeli za život cijeli!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 okt 2018, 17:53

Dobar dan bordo prvaci. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bihuzur
Kontakt:

Re: FK Sarajevou

Post Postao/la bihuzur » 01 okt 2018, 17:55

Kiks1 je napisao/la:Raja, ne znam da li je neko primjetio,ali kada sam krenuo da izadjem poslije tekme, na nasoj klupi je sjedio jedan igrac, a onaj Cosic je cucao pored njega i tapsao ga po koljenu, i nesto su razgovarali,nisam uspio vidjeti koji je igrac, ne znam mozda i ja grijesim, ali kao da je Halilovic u pitanju
jesi li siguran da ga je tapsao bas po koljenu? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []