Teško.. jedino da provjeriš pred početak utakmice.Benjolos je napisao/la:Nego da neće negdje neko prenositi nasu utakmicu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da li se neko sjeća ili da li može provjeriti da li je bilo nekih 'krađa' prije onog čuvenog derbija nakon kojeg je Jakupović suspendovan?
Ovo imam za sada..
1. Penal nad Milanovićem (vs Krupa)
2. Penal nad Ahmetovićem (avgust 2017)
3. Penal nad Filipovićem (vs Zrinjski, mart 2018)
4. Penal nad Duljevićem (april, 2017)
5. Penal nad Vidovićem (prošlo kolo)
6. Ruka Bogićevića (vs Krupa, 2018)
7. Nepostojeći penal protiv GOŠK-a (sinoć)
8. Gol Vranješa nakon nedosuđenog ofsajda (vs Zrinjski)
9. Nedosuđen penal nakon starta Stevanovića nad Bilbijom
10. Igranje rukom Kenana Hadžića (vs Široki, maj 2018)
11. Gol Zakarića iz ofsajda - nisam sto posto siguran (
12. Nepriznat gol Širokog - nisam siguran (
13. Start Kerle kao zadnjeg igrača
14. Start Kerle u šesnaestercu (https://sportt1.ba/premijer-liga-bih/vi ... jski/79352)
15. Nepostojeći penal nad Kajkutom (vs Radnik)
Ako ima neko još kakvih stvari, neka pošalje u PP, da ne gušimo temu. Sigurno da ima još toga, prije svega one tekme protiv Radnika i Slobode, gdje su suspendovani Paradžik i Grbić.
Ovo imam za sada..
1. Penal nad Milanovićem (vs Krupa)
2. Penal nad Ahmetovićem (avgust 2017)
3. Penal nad Filipovićem (vs Zrinjski, mart 2018)
4. Penal nad Duljevićem (april, 2017)
5. Penal nad Vidovićem (prošlo kolo)
6. Ruka Bogićevića (vs Krupa, 2018)
7. Nepostojeći penal protiv GOŠK-a (sinoć)
8. Gol Vranješa nakon nedosuđenog ofsajda (vs Zrinjski)
9. Nedosuđen penal nakon starta Stevanovića nad Bilbijom
10. Igranje rukom Kenana Hadžića (vs Široki, maj 2018)
11. Gol Zakarića iz ofsajda - nisam sto posto siguran (
12. Nepriznat gol Širokog - nisam siguran (
13. Start Kerle kao zadnjeg igrača
14. Start Kerle u šesnaestercu (https://sportt1.ba/premijer-liga-bih/vi ... jski/79352)
15. Nepostojeći penal nad Kajkutom (vs Radnik)
Ako ima neko još kakvih stvari, neka pošalje u PP, da ne gušimo temu. Sigurno da ima još toga, prije svega one tekme protiv Radnika i Slobode, gdje su suspendovani Paradžik i Grbić.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 01 okt 2018, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
@Alfred,
Ima li iko onaj go protiv Celika kad lopta nije presla go liniju na sadaka areni.
Ima li iko onaj go protiv Celika kad lopta nije presla go liniju na sadaka areni.
Zato je poslije Radnika isao na doping kontrolu kontaju uzima nestoMortemHz je napisao/la:6 golova i 6 asistencija u 10 utakmica, ubjedljivo najkorisniji igrač.BordoSarajevo je napisao/la:Kakva je sad statistika Tatara??
Koliko smo bodova imali prošle sezone nakon 12 kola??
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordopoeta
- Kontakt:
Moje osobito poštovanje i lijep pozdrav tebi. Molim te da mi odgovoriš, koji su to "neki momenti koji nam ne idu na čast"? Izvini, ali ja ne znam niti za jedan takav. Svi klubovi su u ono vrijeme imali čovjeka za "mutne" rabote tzv. sivu eminenciju (barem većina klubova). Npr. u CZ je to bio dr.Aca Obradović - kasnije u Olimpiji, kod košpicara sa Grbavice Nusret Mahić, i da ne nabrajam dalje, ali FKS nije nikada imao takvog čovjeka niti imamo ikakvu mrlju u našoj dugogodišnjoj historiji. Pa i Čobo je otjeran iz košpicara jer je prodavao utakmice, a od nas je otišao jer nije mogao to raditi (inače ga smatram najboljim golmanom ikad koji je branio za naš klub). Nije što ja navijam za naš klub, ali zaista se možemo ponositi sa našom historijom, sjeti se samo afere sa Olimpijom i pokušaja potkupljivanja našeg Muftije. Ako ti znaš nešto drugo, a da nisu "čaršijske" priče, molim te da mi odgovoriš. Ponovo NISMO MI KAO ANAMO ONI.Samozdravlje je napisao/la:
Cast mi je da uopste procitas nesto sto napisah,cijenim tvoj pristup sportu opcenito.No to niposto ne znaci da necemo suprostaviti misljenje.Niposto ne bih ucestvovao u izrugivanju nasih najvecih rivala.Sta meni znace Lazni,Listica ma nista,a pobjeda nad Zeljom mi u drugi plan gura visinu penzije.Pisao sam o razlicitim filozofijama dva kluba,pa i navijaca u najvecoj mjeri.Naravno oni koji misle drugacije bujrum pisite sto mislite,ali molim Vas dajte mi za pravo da ja mislim ovako.Ponosan sam sto 50 god. navijam za FKS,imali smo hvala Bogu (malo) i mi nekih momenata koji nam ne idu na cast.
Gledati samo sebe,ali i stimulisati ekipe koje igraju sa nasim konkurentima.Nikako i nikad kupovati bodove,NIKAD,ali stimulisati da,jer je to legalno i legitimno.Mi Zelji ne trebamo(sav novac iz kantona bi isao njima kao jedinom PL klubu),ali Zeljo nama treba radi adralina i cisto sportskih motiva.Pozdravljam dosadasnji ovogodisnji rad uprave (Akademija prvenstveno),stajanje iza SS kada se mogla narusiti atmosfera(GOSK).
25/27 utakmica treba odigrati u ovom dijelu sezone,to je ono sto me brine.Titula je neizmjerno bitna,Kup mi izvinite nista ne znaci(licni sud).Lijep je pogled na tabelu.![]()
P.S. Ovo "košpicari" se odnosi na FK (NK) "željezničar", jer smo ih tako zvali, pošto su svi oni što su prodavali košpice na utakmicama navijali za njih.
Nakon godina posranosti napokon se osjećam kao insan. Počelo funkcionisati kad smo počeli vjerovati u mlade snage
Ljudi, da se mi ne lazemo i ne pretvaramo, dupla kruna je nasa ove sezone.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Skromno, pitarski.mirzatele je napisao/la:Ljudi, da se mi ne lazemo i ne pretvaramo, dupla kruna je nasa ove sezone.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pošto je par ljudi pitalo..Memara je napisao/la:FK Rudar Kakanj - FK Sarajevo (Glavni sudija Luka Bilbija, pomoćnici Igor Radaković i Bojan Maksimović),

-
bordopoeta
- Kontakt:
Inijesta je napisao/la:Sabrina znamo da dobijas info sta raja pise i komentarise, evo molim te reagujte na ove bezobrazne kradje, od pocetka sezone 3 situacije su toliko ocigledne da bi se te sudije morale suspendovat do kraja sezone( penal za zeljeznicmar protiv zrinjskog izvan kaznenog prostora, nesudjeni penal za slobodu, i ova lakrdija sinoc penal izvan kaznenog)
Nemojte biti nijemi posmatraci ovog bezobrazluka koji se ponavlja vec koju sezonu, oglasite se, saljite dopis uefi, pravite pritisak na savez, kasno ce biti poslije a pitanje je trenutka kad ce nas pokrasti da nas zaustave
Ma, rajo, i poštovani prijatelji,za sve ste u pravu, ali ne ide da se tim povodom oglašava ni Sabrina ni Valentin niti iko iz rukovodećih struktura kluba, bila bi to otvorena objava rata. Mogao bi to odraditi kvalitetno npr. Ibrak - taj, ne mogu reći bezobrazni, ali namazani lik i kulturni fakin, kojeg bih ja, uprkos mahalskih priča, rado vidio opet u klubu, kao neku sivu eminenciju. "Ubio" se za ovakve stvari.
mi nikad u boljim odnosima sa savezom a i Emir je tu ako nekom šta bude falilobordopoeta je napisao/la:Inijesta je napisao/la:Sabrina znamo da dobijas info sta raja pise i komentarise, evo molim te reagujte na ove bezobrazne kradje, od pocetka sezone 3 situacije su toliko ocigledne da bi se te sudije morale suspendovat do kraja sezone( penal za zeljeznicmar protiv zrinjskog izvan kaznenog prostora, nesudjeni penal za slobodu, i ova lakrdija sinoc penal izvan kaznenog)
Nemojte biti nijemi posmatraci ovog bezobrazluka koji se ponavlja vec koju sezonu, oglasite se, saljite dopis uefi, pravite pritisak na savez, kasno ce biti poslije a pitanje je trenutka kad ce nas pokrasti da nas zaustave
Ma, rajo, i poštovani prijatelji,za sve ste u pravu, ali ne ide da se tim povodom oglašava ni Sabrina ni Valentin niti iko iz rukovodećih struktura kluba, bila bi to otvorena objava rata. Mogao bi to odraditi kvalitetno npr. Ibrak - taj, ne mogu reći bezobrazni, ali namazani lik i kulturni fakin, kojeg bih ja, uprkos mahalskih priča, rado vidio opet u klubu, kao neku sivu eminenciju. "Ubio" se za ovakve stvari.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo jacat timski duh i zajednistvo,da budu kao o sad pravi drugovi,raja da nam se ne desi kao prije il kao i kodd kona sad,a i ako se desiodma momentalno prebit sve ove tipa Hodzica koji je javno narusavao atmosferu.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da nam hoce Savez odraditi teren, da vidimo te dobre odnose s njima. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pozdrav tebi , takodje postovanje tebi,lijepo pises i priznam sjecanje te bolje sluzi.Rekoh i ja sto nam je klub takav i zato sam ponosan ,pisao sam o Refiku i da nije isao u Ljubljanu (i mi popili 6 kom.).Mislio sam na onaj momenat sa Sisojem i onaj TV duel sa Selimovicem. To je kao igla u plastu sijena , ovo iskreno mislim .bordopoeta je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:
Moje osobito poštovanje i lijep pozdrav tebi. Molim te da mi odgovoriš, koji su to "neki momenti koji nam ne idu na čast"? Izvini, ali ja ne znam niti za jedan takav. Svi klubovi su u ono vrijeme imali čovjeka za "mutne" rabote tzv. sivu eminenciju (barem većina klubova). Npr. u CZ je to bio dr.Aca Obradović - kasnije u Olimpiji, kod košpicara sa Grbavice Nusret Mahić, i da ne nabrajam dalje, ali FKS nije nikada imao takvog čovjeka niti imamo ikakvu mrlju u našoj dugogodišnjoj historiji. Pa i Čobo je otjeran iz košpicara jer je prodavao utakmice, a od nas je otišao jer nije mogao to raditi (inače ga smatram najboljim golmanom ikad koji je branio za naš klub). Nije što ja navijam za naš klub, ali zaista se možemo ponositi sa našom historijom, sjeti se samo afere sa Olimpijom i pokušaja potkupljivanja našeg Muftije. Ako ti znaš nešto drugo, a da nisu "čaršijske" priče, molim te da mi odgovoriš. Ponovo NISMO MI KAO ANAMO ONI.
P.S. Ovo "košpicari" se odnosi na FK (NK) "željezničar", jer smo ih tako zvali, pošto su svi oni što su prodavali košpice na utakmicama navijali za njih.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Moze li mi neko objasniti ovu sezonu s obzirom da se igra trokruzno.
Kako ce treci krug odrediti domacina?
Kako ce treci krug odrediti domacina?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sad stigoh pregledati ovaj video o odigovlačenju igrača Radnika.. Pa kupusari su stvarno stoka neopjevana. Iako se Musemic nije ni trebao ni smio spuštati na taj nivo. O Musemicu, kao čovjeku, ionako nemam neko visoko mišljenje. U treneski posao se ne razumijem, pa ga necu ni komentarisati. Dok god smo prvi, pobijeđujemo i dobro igramo, ima moju podršku.
Btw, pitanje; ima li FKS treceg napadača, ili su samo Ahmetović i Handžić?
Tatar i KrsteVenamaHrabrih je napisao/la:Sad stigoh pregledati ovaj video o odigovlačenju igrača Radnika.. Pa kupusari su stvarno stoka neopjevana. Iako se Musemic nije ni trebao ni smio spuštati na taj nivo. O Musemicu, kao čovjeku, ionako nemam neko visoko mišljenje. U treneski posao se ne razumijem, pa ga necu ni komentarisati. Dok god smo prvi, pobijeđujemo i dobro igramo, ima moju podršku.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordopoeta
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la:
Tako je brate @bihuzur okreni cunu na pravu stranu . Psuj majstore halal ti bilo![]()
Tako je, Samozdravlje, cunu na pravu stranu! Možda se sjećaš da prije nismo nikada psovali našim igračima (samo protivničkim). Možda pamtiš r. Kemu Lakaču. E, on bi obavezno kaada smo igrali protiv Dinama, došao iza gola golmana Škorića, koji je bio izvanredan golman i reprezentativac, i povikao: "Guto", našto se ovaj gubio i gotovo redovno primao golove i pružao loše partije.Pitali su novinari Škorića za njegove loše partije na Koševu, i on im je odgovorio da ima jedan navijač koji ga redovno toliko isprovocira da se on jednostavno izgubi. Našima su se upućivali samo poneki zvižduci. Vrlo dobro znam kada su počele psovke i vrijeđanje naših igrača. Krenulo je to na istoku od 2-3 iskopleksirana krezuba lika, klošara, koji se onda okrenu i krevelje. Zvižduci da, ali psovanje našim igračima, od naših navijača, nikad. Vjeruj mi, kada čujem te užasne psovke našima, dođe mi da tom liku grkljan iščupam. Čudi me da se ostali ne obračunaju sa takvima. Sjećam se da je zbog tih psovki, koje je i počele nekako u to vrijeme ili netom ranije, ali nisu bile tako glasne, r. Ešef - otac Nijaza Ferhatovića otišao na tribinu gostujućih navijača (onu pored restorana sa desne strane) i nije više nikada došao na istok, upravo zbog psovki klošara upućenih njegovom sinu.
-
bordopoeta
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:Ljudi, da se mi ne lazemo i ne pretvaramo, dupla kruna je nasa ove sezone.
Davno ja isto napisah.
-
bordopoeta
- Kontakt:
Ma, slučaj o kojem govoriš, je klasični pokušaj podmetanja. Zahvaljujući Dini, koji je kulturno gradsko dijete, on im je kulturno odgovorio, nego je trebao biti Ibrak tu da ga (Sisoja) postavi na pravo mjesto. Poslije te emisije počela su neosnovana naklapanja o našim "mutnim radnjama". Niđe veze!Samozdravlje je napisao/la:Pozdrav tebi , takodje postovanje tebi,lijepo pises i priznam sjecanje te bolje sluzi.Rekoh i ja sto nam je klub takav i zato sam ponosan ,pisao sam o Refiku i da nije isao u Ljubljanu (i mi popili 6 kom.).Mislio sam na onaj momenat sa Sisojem i onaj TV duel sa Selimovicem. To je kao igla u plastu sijena , ovo iskreno mislim .bordopoeta je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:
Moje osobito poštovanje i lijep pozdrav tebi. Molim te da mi odgovoriš, koji su to "neki momenti koji nam ne idu na čast"? Izvini, ali ja ne znam niti za jedan takav. Svi klubovi su u ono vrijeme imali čovjeka za "mutne" rabote tzv. sivu eminenciju (barem većina klubova). Npr. u CZ je to bio dr.Aca Obradović - kasnije u Olimpiji, kod košpicara sa Grbavice Nusret Mahić, i da ne nabrajam dalje, ali FKS nije nikada imao takvog čovjeka niti imamo ikakvu mrlju u našoj dugogodišnjoj historiji. Pa i Čobo je otjeran iz košpicara jer je prodavao utakmice, a od nas je otišao jer nije mogao to raditi (inače ga smatram najboljim golmanom ikad koji je branio za naš klub). Nije što ja navijam za naš klub, ali zaista se možemo ponositi sa našom historijom, sjeti se samo afere sa Olimpijom i pokušaja potkupljivanja našeg Muftije. Ako ti znaš nešto drugo, a da nisu "čaršijske" priče, molim te da mi odgovoriš. Ponovo NISMO MI KAO ANAMO ONI.
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Jadnimi, Napapijri, perodeformero i 23 gosta.