FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 02 okt 2018, 01:59

Možda će nekima biti i smiješno, ali jedno moje zapažanje zbog čega se ove sezone trenutno nalazimo na prvoj pozicji.

Zadnje dvije sezone jedna stvar me uvijek nervirala, a pogotovo prošlu sezonu. To je da smo mi veoma veliki broj utakmica odigrali u nedjelju (možda čak najviše u ligi, (et kad bi neko mogao isčupati taj podatak), znači dan nakon što svi svoje mečeve odigraju. I dosta sam puta pisao na forumu da po meni bismo trebali igrati što više utakmica subotom. Zbog čega to govorim, pa zbog toga što kad nam glavni konkuretni završe mečeva -najčešće pobjedama, onda mi igramo pod impertivom pobjede, a to je najgora situacija. Mi smo najčešće kiksali, dal remi il poraz. Ove sezone ne znam da li smo jedan meč odigrali u nedjelju, a recimo željo je ako se ne varam zadnja dva kiksa krupa i gosk odigrali u nedjelju što isto nešto govori.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 okt 2018, 02:11

Zagor je napisao/la:Možda će nekima biti i smiješno, ali jedno moje zapažanje zbog čega se ove sezone trenutno nalazimo na prvoj pozicji.

Zadnje dvije sezone jedna stvar me uvijek nervirala, a pogotovo prošlu sezonu. To je da smo mi veoma veliki broj utakmica odigrali u nedjelju (možda čak najviše u ligi, (et kad bi neko mogao isčupati taj podatak), znači dan nakon što svi svoje mečeve odigraju. I dosta sam puta pisao na forumu da po meni bismo trebali igrati što više utakmica subotom. Zbog čega to govorim, pa zbog toga što kad nam glavni konkuretni završe mečeva -najčešće pobjedama, onda mi igramo pod impertivom pobjede, a to je najgora situacija. Mi smo najčešće kiksali, dal remi il poraz. Ove sezone ne znam da li smo jedan meč odigrali u nedjelju, a recimo željo je ako se ne varam zadnja dva kiksa krupa i gosk odigrali u nedjelju što isto nešto govori.
Buraz, ovo što si napisao je činjenica.
Igrati pod pritiskom je nešto najgore, a upravo kroz to smo prolazili zadnjih par sezona.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 okt 2018, 02:39

Prvi smo jer smo izgubili samo dva boda na svim terenu.

Odkada se igra zajednicka liga uvjek se desavalo u prvi 12-14 utakmica da smo izgubili od 5-8 bodova kuci i vecina slucajeva to su ove invalidske ekipe

Travnik orasje gosk vitez borackrupa radnik i tim slicne ekipe.Desavalo se da smo gubili i od skretnicara zrinjskog i malo rjede od ubica al su nas utakmice kao ova sad u subotu unistavale nismo bili ustanju dobit te utakmice.

Imalo se i penala i sa go linije se izbijalo rukama borac al nije htjelo u go pa mu **** mater

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 okt 2018, 03:39

Nek prica ko sta hoce za Husa,al jednostavno treba trener autoritet,koji psuje,koji je mangup i koji voli Sarajevo,jer kod nas je mentalitet nikakav,odma igraci misle da su iznad trenera itd sva sreca pa imamo nasu djecu kao Mujakic da ga ne ureknem koji zna sta nam Sarajevo znaci

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 02 okt 2018, 06:45

Konstantnost je glavni krivac ta naše prvo mjesto. Odavno nismo ovoliko pobjeda imali u nizu i bili neporaženi. Svi mi znamo da ovo nije odavno bilo i svi se nadamo toj tituli al ja bi malo zategao ručnu i pričekao trenutak kada padnem malo da vidim kako ćemo se ponašati tada.
I am coming

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 02 okt 2018, 07:37

Ne moda znaciti, ono jednom fol odigrasmo u petak pa nas borac iznenadi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 okt 2018, 08:04

Bordo jutro lideri.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 okt 2018, 08:24

Ova ekipa pokazala je karakter i kontinuitet, kakav ranije mismo imali. Ranijih godina, iz slicnih utakmica, mi bi smo prosuli bar 6-8 bodova. Ocito su i ova djeca doprinjela promjeni mentaliteta ekipe. Da start nije bio malo uspavan, vec bi smo imali znacajnu bodovnu razliku. Sve i da ne uzmemo titulu ove godine, slijedece sezone ako djeca ostanu, mi se setamo ligom.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 02 okt 2018, 08:47

slika
Jesmo se naoštrili za Kakanj

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 okt 2018, 08:54

Samo nemojmo previse letiti jer pad ce svakako doci,ali je vrlo bitno i tada da se pokaze karakter i da se tada sto prije vratimo na pobjednicki kolosjek. Mislim da ova ekipa ima karakter i timski duh sto ce biti vrlo bitno u tom slucaju.
Evo i madjari kako su zapoceli sezonu pa nam sada pusu za vrat sa samo 2 boda zaostatka,bas zato sto imaju taj karakter i pobjednicki mentalitet.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 02 okt 2018, 09:31

Madzarima vise od pola ekipa naguzi u lizi bez borbe :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 02 okt 2018, 09:34

zagorski je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Celo Bajramovic se jedno vrijeme povezivao sa nama
Ne da se povezivao,nego je bio i clan uprave tada. Kasnije je,zbog nekih nesuglasica,napustio i formirao FK Đerzelez,a za trenera je postavio Husrefa Musemica. Mnogi nasi bivsi igraci su tada nastupali za Đerzelez pa su ih medu rajom zvali Sarajevo 2 :)
A kasnije je taj Dzerzelez igrao u zenici i zvao se dzerzelez zenica :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 okt 2018, 09:47

Sjecam se na Kosevu bas tekme kad smo igrali sa njima,rahmetli Ismet na klupi Dzerzeleza sjedi u onom svom crnom dugom koznjaku,nije ga prijatno bilo vidjeti kontra tebe,Husref do njega.Nouken igra u zelenom dresu.Nemogu se bas sjetiti rezultate te utamice ali mi je bas upecatljiva ostala scena zbog njega tu na klupi.

A nekad je kod nas bio na predstavljanju igraca tad kad je bio u upravi,i dan danas ima slika se vrti kada je Vladan Grujic potpisivao i on sa njim.

Husref tad iako je bio na pocetku neke karijere trenerske nije dao pardona nikome,znao se i sa Celom posvadjati ,zato ga je ovaj i volio i cesto je znao reci da je i "ludji" od njega
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 02 okt 2018, 10:31

Ja mislim da smo prvi zato sto imamo najvise boba :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 02 okt 2018, 11:17

miky_hz je napisao/la:Sjecam se na Kosevu bas tekme kad smo igrali sa njima,rahmetli Ismet na klupi Dzerzeleza sjedi u onom svom crnom dugom koznjaku,nije ga prijatno bilo vidjeti kontra tebe,Husref do njega.Nouken igra u zelenom dresu.Nemogu se bas sjetiti rezultate te utamice ali mi je bas upecatljiva ostala scena zbog njega tu na klupi.

A nekad je kod nas bio na predstavljanju igraca tad kad je bio u upravi,i dan danas ima slika se vrti kada je Vladan Grujic potpisivao i on sa njim.

Husref tad iako je bio na pocetku neke karijere trenerske nije dao pardona nikome,znao se i sa Celom posvadjati ,zato ga je ovaj i volio i cesto je znao reci da je i "ludji" od njega

1:1. Dedic branio sve zivo, Skoro za nas dao mescini. Istok pjevo na kraju **** ti mater mirsade, on stao i fol diriguje :D . Lijep, suncan dan na Kosevu bio. Celo odveo pola nase i zeljine ekipe. Dream team.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 okt 2018, 14:53

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 okt 2018, 15:23

https://sportsport.ba/fudbal/porusio-sv ... ama/291941
Nije on vidio kako Glišić i Hadžić kradu. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 02 okt 2018, 15:34

I ponasanje igraca i trenera fk radnik iz bijeljine je zabrinulo rukovodstvo saveza.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 okt 2018, 16:05

Evander je napisao/la:Ova ekipa pokazala je karakter i kontinuitet, kakav ranije mismo imali. Ranijih godina, iz slicnih utakmica, mi bi smo prosuli bar 6-8 bodova. Ocito su i ova djeca doprinjela promjeni mentaliteta ekipe. Da start nije bio malo uspavan, vec bi smo imali znacajnu bodovnu razliku. Sve i da ne uzmemo titulu ove godine, slijedece sezone ako djeca ostanu, mi se setamo ligom.
:tokralju: :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 02 okt 2018, 16:13

Ovaj kup bas hebe koncepciju..mladost trci ko navijena i igraju extra .a opet ti sutra moraju igrati bar 5-6 igrača iz prve..zeznuto Ce u ligi biti protiv ovih drugih kakanjaca

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, ebi46, Napapijri, Vanja8, Venom i 54 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []