Rekonstrukcija stadiona u BiH
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Stigli brojaci! Oni veliki od 2 metra
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
I veceras su upaljeni reflektori, znaci nije jos hibrid zavrsen...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zar nije bila vijest da je "otvaranje" hibrida za utakmicu protiv Celika ili to bi samo za brojace?
Nece nam trebati brojaci protiv celika :/ kako igraju moci ce na prste prebrojati navijace,sorry za offtopic
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Bit ce tu dosta problema kad budu brojaci radili. Ljudi nisu navikli ulaziti tako. Pa kartu uguruaju 2 i vise puta pa se ponisti i ne vrijedi, pa ne uđu u zadanom roku dok brojac oslobodi rotaciju itd itd
Kako su u Zelji kontali rijesiti godisnje karte? Ako su vec odavno kupljenje, kako ce ih ubaciti u sustav? Jesu unaprijed prodavali kartice sa zavojnicom unutra?
Kako su u Zelji kontali rijesiti godisnje karte? Ako su vec odavno kupljenje, kako ce ih ubaciti u sustav? Jesu unaprijed prodavali kartice sa zavojnicom unutra?
It's better when it's live
hlive je napisao/la:Bit ce tu dosta problema kad budu brojaci radili. Ljudi nisu navikli ulaziti tako. Pa kartu uguruaju 2 i vise puta pa se ponisti i ne vrijedi, pa ne uđu u zadanom roku dok brojac oslobodi rotaciju itd itd
Joj mi od svega napravimo visu matematiku,cuj nece znati ljudi ulazit... Pa nece upravljat avionom,na Bilinom ljudi najednostavnije prodju,ko ne zna pokazu mu redari i hajd zdravo... ko da ce biti 50000 na utakmici pa ce zbrka nastat...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Napisao sam iznad koji problemi znaju biti.Isto je bilo i u Širokom i u Rijeci i u Zg itdrishovski je napisao/la:hlive je napisao/la:Bit ce tu dosta problema kad budu brojaci radili. Ljudi nisu navikli ulaziti tako. Pa kartu uguruaju 2 i vise puta pa se ponisti i ne vrijedi, pa ne uđu u zadanom roku dok brojac oslobodi rotaciju itd itd
Joj mi od svega napravimo visu matematiku,cuj nece znati ljudi ulazit... Pa nece upravljat avionom,na Bilinom ljudi najednostavnije prodju,ko ne zna pokazu mu redari i hajd zdravo... ko da ce biti 50000 na utakmici pa ce zbrka nastat...
A drugo pitanje se odnosilo na nekog ko je upoznat načinom na koji će riješiti godišnje ulaznice koje su već kod navijača. Ukoliko nisi upoznat i nisi uopće navijač Želje molio bih da zaobiđeš moj post/pitanje.
Svaki novitet u zivotu donosi novu dozu neznanja, tj. ne znamo sta je to, kako funkcionira itd. Ovi brojaci nisu neka visa fizika, lako se skonta. Ne znam ni kad sam se prvi put s njima susreo, vjerojatno na Maksimiru, jer tu imaju takve i jednostavno dok stojis u redu vidis od ljudi ispred sebe sta rade i kako udju i to prodje bez problema. U Sirokom nisu ovakvi brojaci ako sam upratio dobro. Onakve kao u Sirokom imaju u Areni Zagreb i princip je isti, a po meni su takvi brojaci puno bolji, da ne kazem pitomiji. Ovi visoki su mi malo krkanluk, kao da broje divlju stoku i boje se da ce biti preskakanja 
- svrakino1921
- Kontakt:
Rekli su iz kluba da je generalna proba sa brojacima na Grbavici protiv Celika
E sad je pomjerena utakmica dan ranije zbog izbora
I poznavajuci nas mozda i nece biti probe
E sad je pomjerena utakmica dan ranije zbog izbora
I poznavajuci nas mozda i nece biti probe
Ma upravo sam to i htio reci. Cisto komentirao iz naseg iskustva da nece sve ici glatko i kod brojaca se dosta guzva pravi. A gle svaki ima svoju prednost. Jezevi (ovi kod Zelje) su tocniji tj manje je moguca manipulacija ( ne mozes proci ispod ili sa strane ili preci preko) ali su malo sto kazes "nezgodni naizgled".Signore je napisao/la:Svaki novitet u zivotu donosi novu dozu neznanja, tj. ne znamo sta je to, kako funkcionira itd. Ovi brojaci nisu neka visa fizika, lako se skonta. Ne znam ni kad sam se prvi put s njima susreo, vjerojatno na Maksimiru, jer tu imaju takve i jednostavno dok stojis u redu vidis od ljudi ispred sebe sta rade i kako udju i to prodje bez problema. U Sirokom nisu ovakvi brojaci ako sam upratio dobro. Onakve kao u Sirokom imaju u Areni Zagreb i princip je isti, a po meni su takvi brojaci puno bolji, da ne kazem pitomiji. Ovi visoki su mi malo krkanluk, kao da broje divlju stoku i boje se da ce biti preskakanja
- prisonbreak
- Kontakt:
Na Bilinom na tribini zapad i istok moguce je uc i van brojaca, dok na jug i sjever haman da nije moguce.hlive je napisao/la:Ma upravo sam to i htio reci. Cisto komentirao iz naseg iskustva da nece sve ici glatko i kod brojaca se dosta guzva pravi. A gle svaki ima svoju prednost. Jezevi (ovi kod Zelje) su tocniji tj manje je moguca manipulacija ( ne mozes proci ispod ili sa strane ili preci preko) ali su malo sto kazes "nezgodni naizgled".Signore je napisao/la:Svaki novitet u zivotu donosi novu dozu neznanja, tj. ne znamo sta je to, kako funkcionira itd. Ovi brojaci nisu neka visa fizika, lako se skonta. Ne znam ni kad sam se prvi put s njima susreo, vjerojatno na Maksimiru, jer tu imaju takve i jednostavno dok stojis u redu vidis od ljudi ispred sebe sta rade i kako udju i to prodje bez problema. U Sirokom nisu ovakvi brojaci ako sam upratio dobro. Onakve kao u Sirokom imaju u Areni Zagreb i princip je isti, a po meni su takvi brojaci puno bolji, da ne kazem pitomiji. Ovi visoki su mi malo krkanluk, kao da broje divlju stoku i boje se da ce biti preskakanja
N istoku i zapadu ima ograda koja se pomjera ako nesto zapne, dok sjever i jug isto kao kroz kavez prolazis.
I kako znam nije nikad bilo problema s brojacima, osim sto su ih znai ne koristiti
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Neko je pitao za godisnje karte kod Zeljeznicara. One imaju na poledjini bar code.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitanje je bilo za desetogodisnjeAnelZ je napisao/la:Neko je pitao za godisnje karte kod Zeljeznicara. One imaju na poledjini bar code.
Ja mislim da je kolega hlive pitao
Kako oni kroz brojace
Ili tako nesto
Pa koliko znam i oni na pocetku sezonu samo dodju da preuzmu sezonsku ulaznicu
Vidite li vi ovaj teren na rominom stadionu? Mila naša Grbavica
- svrakino1921
- Kontakt:
Mislis na Grbavici boljitheKuPuS je napisao/la:Vidite li vi ovaj teren na rominom stadionu? Mila naša Grbavica
Pa zar nije? Barem u boljem stanjusvrakino1921 je napisao/la:Mislis na Grbavici boljitheKuPuS je napisao/la:Vidite li vi ovaj teren na rominom stadionu? Mila naša Grbavica
- svrakino1921
- Kontakt:
Jest
U pravu si
Kod golmana u petercu i jednom i drugom uzas
Onda kao da je na nekim mjestima zuta trava il se varam
U pravu si
Kod golmana u petercu i jednom i drugom uzas
Onda kao da je na nekim mjestima zuta trava il se varam
- JavierBosnia
- Kontakt:
Travnjak na Grbavici tek uradjen, nov.
Vrijeme ce pokazati da li je posao dobro odradjen.
Vrijeme ce pokazati da li je posao dobro odradjen.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.