FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 02 okt 2018, 18:18

SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel ima iko od ovih retardiranih novinara da napise ima li neki prenos iz Kaknja i da li se zabrana gostovanja odnosi na sutra? Ili možda samo znaju pokušavati napisati neki dubokoumni članak kojeg kad pročitaš veze nemaš šta hoće da kaže?
Bordo tim će tako ostati uskraćen za organizovanu podršku navijača na jednoj gostujućoj utakmici, a sve zbog dešavanja na utakmici 8. kola u Zenici, kada je Sarajevo gostovalo ekipi NK Čelik. S obzirom na to da Sarajevo već sutra igra utakmicu Kupa BiH protiv Rudara u Kaknju, Bordo tim neće imati organizovanu podršku na toj utakmici, potvrđeno je za **** iz FK Sarajevo.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 02 okt 2018, 18:20

Svi u Kakanj! Dole ugalj gore nebo igraj rudar moj te ****
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 okt 2018, 18:21

Dobra je situacija što se više niko ne pali na ove izjave, kad se samo sjetim kako se svršavalo na izjave prethodnih rukovodećih struktura kluba.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 okt 2018, 18:22

SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel ima iko od ovih retardiranih novinara da napise ima li neki prenos iz Kaknja i da li se zabrana gostovanja odnosi na sutra? Ili možda samo znaju pokušavati napisati neki dubokoumni članak kojeg kad pročitaš veze nemaš šta hoće da kaže?
Brate, napisao sam ja na ovoj temi dva puta još sam citirao nekoga.
Zabrana organizovanog dolaska Hordi zla važi za sutra što ne znači da ne možeš doći i gledati utakmicu najnormalnije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 okt 2018, 18:22

ima li ikakvog habera za fanshop?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 okt 2018, 18:35

ado-hz je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti ovu sezonu s obzirom da se igra trokruzno.
Kako ce treci krug odrediti domacina?
1.kolo 1-12 2-11 3-10 4-9 5-8 6-7
2.kolo 12-7 8-6 9-5 10-4 11-3 1-2
3.kolo 2-12 3-1 4-11 5-10 6-9 7-8
4.kolo 12-8 9-7 10-6 11-5 1-4 2-3
5.kolo 3-12 4-2 5-1 6-11 7-10 8-9
6,kolo 12-9 10-8 11-7 1-6 2-5 3-4
7.kolo 4-12 5-3 6-2 7-1 8-11 9-10
8.kolo 12-10 11-9 1-8 2-7 3-6 4-5
9.kolo 5-12 6-4 7-3 8-2 9-1 10-11
10.kolo 12-11 1-10 2-9 3-8 4-7 5-6
11.kolo 6-12 7-5 8-4 9-3 10-2 11-1

Idealan scenario bi bio da ostane ovakav raspored na tabeli kao sada sto je. Kuci sa Zrinjskim i Sirokim, a u goste konama,
To znaci da bi igali 7 utakmica u Sarajevu, a 4 u gostima. Tako da treba malo voditi racuna i o ovome.
Po meni postoji jos jedna varijanta a to je da su kone prve, a mi da zavrsimo drugi na tabeli tako da u i toj situaciji igrali bi 7 utakmica u Sarajevu, a samo 4 bi gostovali.
Naravno da sam za ovu prvu varijantu tj. da ostane trenutno stanje na tabeli stim da se nadam da cemo jos vise napraviti bodovnu razliku u odnosu na ostale i mirnije docekati tih zadnjih 11.kola.
Hvala brate na objasnjenju. Uh kako bi dobro bilo ostati prvi do pocetka 3. kruga.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 okt 2018, 18:47

ZILDŽOVIĆ PRED SARAJEVO: Krvavih koljena ćemo napustiti teren
:D :D
Hoće ljudi 90 minuta na nam puše, sunce ti kalajsano :D

BRAZZERS :D

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 02 okt 2018, 19:22

skoroalen je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Ne treba jesti ****. Kad ih nema sere se gdje su, kad se jave evo ih iz pastete
Jave se u pogrešno vrijeme i pričaju o pogrešnoj temi. Poslije Atalante u rupicama, sad priča kakvi nas skauti gledaju i koji dio grada navija za Sarajevo. Ako je već izašla u medije trebala je da brani Husrefa i klub od stvari koje je rekao Žižović, da spomene protekciju malenih u savezu, da se osvrne na sudijske greške koje će nas sutra koštat prvog mjesta.
Slazem se, ali polako izlaze na novi teren :D.

Eto igracima motivacije pred mladost.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 okt 2018, 19:31

Prvi na tabeli ali i dalje se pljuje po upravi :urnebes: pitarluk :ljepota:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 okt 2018, 19:36

Pa sta je slagala da gledaju skauti.Jel bio glavi skaut Benfice na Kosevu jeste.Jel bio Nuno Gomes opet jeste.Jel Husref samo zbog njih ostao jel su oni stali iza njega i evo sta su dobili zbog te odluke prvo mjesto,jesmo pogodili sa Hadzijom ,jesmo i to je spomenula.I sta je slagala nista.Realna izjava.

.Da si ti slusala forum i kurcevu "publiku" i mene prvog koji je lajo u huji i bijesu sad bi nas vodio neki hepek a to sto nas ima dvica jedva na Kosevu to je manje bitno.Bolje se zapitajte kako klub uopste funkcionise na ovaj prosjek ljudi na tribinama a kamoli kako si prvi i guras sta vec guras.Nikome mi pravo nemamo srati jel mi prvi ne doprinisimo nikako napredku kluba u ovom sad stanju.Cak sta vise mislim da domace utakmice zavrsavamo u finansijskom minusu sto je apsurd apsurda.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 okt 2018, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 okt 2018, 19:37

MortemHz je napisao/la:
Zabrana organizovanog dolaska Hordi zla važi za sutra što ne znači da ne možeš doći i gledati utakmicu najnormalnije.
Promaklo mi je to na temi, hvala ti. Samo mi ide na živce što to npr nije objavio ovaj portal ili neki "ozbiljniji", jer ja to ni u jednom mediju nisam vidio.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 okt 2018, 19:40

SarajevoJeBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Promaklo mi je to na temi, hvala ti. Samo mi ide na živce što to npr nije objavio ovaj portal ili neki "ozbiljniji", jer ja to ni u jednom mediju nisam vidio.
Nema na čemu. Objavio je naš klub.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 okt 2018, 19:59

miky_hz je napisao/la:Pa sta je slagala da gledaju skauti.Jel bio glavi skaut Benfice na Kosevu jeste.Jel bio Nuno Gomes opet jeste.Jel Husref samo zbog njih ostao jel su oni stali iza njega i evo sta su dobili zbog te odluke prvo mjesto,jesmo pogodili sa Hadzijom ,jesmo i to je spomenula.I sta je slagala nista.Realna izjava.

.Da si ti slusala forum i kurcevu "publiku" i mene prvog koji je lajo u huji i bijesu sad bi nas vodio neki hepek a to sto nas ima dvica jedva na Kosevu to je manje bitno.Bolje se zapitajte kako klub uopste funkcionise na ovaj prosjek ljudi na tribinama a kamoli kako si prvi i guras sta vec guras.Nikome mi pravo nemamo srati jel mi prvi ne doprinisimo nikako napredku kluba u ovom sad stanju.Cak sta vise mislim da domace utakmice zavrsavamo u finansijskom minusu sto je apsurd apsurda.
Svaka cast, puno se pametuje po fb i forumima, a stadion kao kad nekom u goste dodjes, gotovo sviju poimenicno znas, sramota. Samo joj zamjeram za ono lupetanje o navijacima i ko iz koje mahale navija za koji klub, obzirom da ona nije kompetentna da o tome prica jer i sama dolazi iz Tuzle, a druga stvar nikad u gradu Sarajevu nisi mogao reci da ta i ta mahala sto posto navija za Sarajevo ili Zelju, uvijek je to izmjesano.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 okt 2018, 20:01

Samozdravlje je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Nema sanse da mi 9 bodova uzmemo u tri naredne.Ali daleko je ovo od bilo kakvih kalkulacija.Premala je razlika,odnosno prerano je ovo jos za bilo kakvo racunanje.
Ako nismo u stanju dobiti ovih 5 narednih utakmica , nismo ni zasluzili da budemo prvaci.Imamo super prvu postavu , samo da Velkoski ne igra krilo.Rahmanovic(Velkoski)trebaju da se mjenjaju u toku utakmice i igraju iza napadaca.Rahmanovic trenutno ima prednost,ali ne moze ni on odigrati narednih 11 utakmica(treba ga malo i energetski cuvati ,a i kartoni ce uraditi svoje).Imamo mi sirinu,mozda smo i koristili to,ali poslije ove pauze treba sto vise paziti Adukora,Stanojevica ,u ostalom i sve fudbalere,na svim pozicijama , povremeno odmarati cuvati od povreda.Oni koji ne mogu(Crepulja,Bekic,Sofranc)udaljiti od prvog tima i kad budu fit bujrum.Moze ova ekipa do titule uz podrsku uprave,navijaca i vodjenja tima bez starih privilegija.

E ovako sam pisao 3.9.,poslije Celika.Bas nekako vako ispade.Do bola me strah utakmice protiv Mladosti. Meni i remi ko kuca. Ostajemo prvi pred pauzu.Odlicno smo iskoristili proslu pauzu ,aBd i ovu.Treba odabrati i pripremiti tim za kaljuze. Sad se slazem sa onima koji nisu za euforiju(logicno mjenjam stav,samo budale ne mjenjaju misljenje).Sta me raduje:
1.Bjezimo Zelji 5 bodova(najvecim sportskim rivalima i bitno navijacima) , meni bitnije od Laznih
2.4500 minuta odigrali Akademci , a tendencija se nastavlja.
3.Ove 4 pobjede su 10% titule , a aBd pobjedimo Mladost , samo ta pobjeda je jos 10 % titulr
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 okt 2018, 20:04

Osttribine je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Pa sta je slagala da gledaju skauti.Jel bio glavi skaut Benfice na Kosevu jeste.Jel bio Nuno Gomes opet jeste.Jel Husref samo zbog njih ostao jel su oni stali iza njega i evo sta su dobili zbog te odluke prvo mjesto,jesmo pogodili sa Hadzijom ,jesmo i to je spomenula.I sta je slagala nista.Realna izjava.

Svaka cast, puno se pametuje po fb i forumima, a stadion kao kad nekom u goste dodjes, gotovo sviju poimenicno znas, sramota. Samo joj zamjeram za ono lupetanje o navijacima i ko iz koje mahale navija za koji klub, obzirom da ona nije kompetentna da o tome prica jer i sama dolazi iz Tuzle, a druga stvar nikad u gradu Sarajevu nisi mogao reci da ta i ta mahala sto posto navija za Sarajevo ili Zelju, uvijek je to izmjesano.
Baš nikad? :)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 okt 2018, 20:17

Ili smo mi yebeni mazohisti koji vole losu situaciju u klubu, pa da nas to pali, ili smo totalno nenormalan svijet kad nam nista ne pase, kad sve funkcionise.

Nešta sa nama nije uredu buraz.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 okt 2018, 20:21

Svi koji u ligi ne gotive FK Sarajevo ce uciniti sve da ne pobjedimo FK Mladost . Prije svih Lazni ,ce uciniti sve da Sarajevo ne dobije tu utakmicu. Ova utakmica je 10% titule(vec sam pisao).Ide pauza,a iz prosle smo izasli ok.Bilo bi sjajno da dobijemo tu utakmicu ,a i remi nije kiks.Ostajemo prvi,sto je psiholoski jako bitno.Jedinstvo navijaca je jako bitno ,vidi se da ima problema,ali ko zeli voli FKS i zeli titulu mora ego gurnuti u drugi plan,taman mi i brat bio :thumbup: :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 okt 2018, 20:29

Samozdravlje je napisao/la:Svi koji u ligi ne gotive FK Sarajevo ce uciniti sve da ne pobjedimo FK Mladost . Prije svih Lazni ,ce uciniti sve da Sarajevo ne dobije tu utakmicu. Ova utakmica je 10% titule(vec sam pisao).Ide pauza,a iz prosle smo izasli ok.Bilo bi sjajno da dobijemo tu utakmicu ,a i remi nije kiks.Ostajemo prvi,sto je psiholoski jako bitno.Jedinstvo navijaca je jako bitno ,vidi se da ima problema,ali ko zeli voli FKS i zeli titulu mora ego gurnuti u drugi plan,taman mi i brat bio :thumbup: :thumbup:
Posjeta nam je, blago rečeno, katastrofalna kada uzmemo u obzir da smo prvi sa 12 utamica bez poraza zaredom a od toga 9 su pobjede!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 okt 2018, 20:33

Sarajevo moze igrati na cetiri nacina,taktike postave kako hocete:
1.To je standardna postava koja je i odradila najveci posao(Vekoski,Ahmetovic)
2.To je ona sto je igrala u Krupi (bez Ahmetovica,pojacana Rahmanovicem,Hebibom)
3.To je da imamo dva klasicna krila(Velkoski klupa, in Halilovic,Sisic,Handzic...)
4.Kombinovano zavisno od rezultata(kombinovati ove prve tri)
Volio bih da protiv Mladosti probamo uci sa jednom od varijanti 2,3 ili 4

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 okt 2018, 20:42

MortemHz je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Svi koji u ligi ne gotive FK Sarajevo ce uciniti sve da ne pobjedimo FK Mladost . Prije svih Lazni ,ce uciniti sve da Sarajevo ne dobije tu utakmicu. Ova utakmica je 10% titule(vec sam pisao).Ide pauza,a iz prosle smo izasli ok.Bilo bi sjajno da dobijemo tu utakmicu ,a i remi nije kiks.Ostajemo prvi,sto je psiholoski jako bitno.Jedinstvo navijaca je jako bitno ,vidi se da ima problema,ali ko zeli voli FKS i zeli titulu mora ego gurnuti u drugi plan,taman mi i brat bio :thumbup: :thumbup:
Posjeta nam je, blago rečeno, katastrofalna kada uzmemo u obzir da smo prvi sa 12 utamica bez poraza zaredom a od toga 9 su pobjede!
Neka nam je to najveci problem brate @MortemHz ,to ce se lakse rijesiti , bitno je da Zelji bjezimo 5 boba , a prvi na tabeli.Problem navijaca ce vrijeme izlijeciti .Ne bih pametovao prije prvenstvene pauze.Ne talasat ,nije vrijeme.Oni na koje je vecina navijaca ljuta(pa i ja) ove sezone rade dobar posao. Akademija ,igra,roster,drugarstvo u svlacionici i lideri prvenstva. :thumbup: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Google Adsense [Bot], KarlMarx, Laganini1986, OzmoodPinglewood i 53 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []