Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Principatus
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Sada mogu da kazem:
CIRO LEGENDO! MAJSTORE NAS!
CIRO LEGENDO! MAJSTORE NAS!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Molim vas bez svadje veceras iz postovanja prema njima svima bez obzira ko koga gotivi a ko koga ne!
AMAR OSIM!!!
Aferim majstore!Kralj_Tvrtko je napisao/la:Ne, on sebe svejedno laže, može on pričat što god ga volja, pretpostavljam (po retoirici kojom se služi) da nema više od 20 godina, ali svejedno popio svu pamet svijeta, još će proć vremena da dečko sazrije.
Sumnjam da se ikad kod ikojeg trenera u povjesti nogometa na ovim prostorima moglo jasnije crno na bijelo vidjet koliko je pozitivnih stvari napravljeno kao sada kod Ćire, od preuzimanja reprezentacije do danas, gledajući na sve vanjske i unutarnje faktore koji to prate. Niti će ga bit tako skoro, tako da je u ovim trenucima kukanje ništa drugo nego stanje duha, a ne nekakvih argumentiranih činjenica i stvarnog stanja, i šta će tek onda bit sa ostalima nakon Ćire?!
Problem je i u tome što ovdje postoji nekoliko milijuna selektora, i oni koji ne trebaju su uvijek najglasniji, i još jedan veliki problem, balkan će sve oprostit, ali uspjeh nikada.
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
csh... Nema tu nikakvog vrijeđanja, upravo suprotno, zašto bi se žmirilo i pristajalo na kompromis s dežurnim pljuvačima, upravo ovo je obrana časti najzaslužnijih za taj uspjeh, kako selektora, njegovih igrača (samim time i svih navijača) ili jednostavnije, promocija i obrana Istine i zdravog razuma.
ma ili su ljudi iskompleksirane neznalice ili su oni mrtvi kontrasi koji uvijek samo idu u kontruKralj_Tvrtko je napisao/la:csh... Nema tu nikakvog vrijeđanja, upravo suprotno, zašto bi se žmirilo i pristajalo na kompromis s dežurnim pljuvačima, upravo ovo je obrana časti najzaslužnijih za taj uspjeh, kako selektora, njegovih igrača (samim time i svih navijača) ili jednostavnije, promocija i obrana Istine i zdravog razuma.
ja od sinoc cekam ime jednog trenera od Beca do Teherana koji je sad trenutno jaci od Cire i koji bi dosao na Balkan da vodi jedan savez.
Ne mora kod nas posto se kriticari vade na nas los savez, eto nek vodi Hrvatsku, oni su najjaci ovdje
cekam i cekam
Uvijek sam podrzavao Ciru, i to cinim i sada, ljudi covijek je unio jedno veliko jedinstvo u svlacionicu reprezentacije, kojeg do sada nije bilo, a i kao strateg je sigurno za cistu desetku, veceras je horilo Bilino Polje od podrske nasem Ciri, Horilo se CIRO, CIRO, CIRO ..., to sve govori koliko ga navijaci vole i cijene.
Ciro ucinio si nam ovih 5 dana sa svojim momcima zaista slatkih 5 dana, 5 dana koje nikada necu zaboraviti
Ciro ucinio si nam ovih 5 dana sa svojim momcima zaista slatkih 5 dana, 5 dana koje nikada necu zaboraviti
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
PIIIIIIIIIIROOOOOOOOOOOOO CEEEEEEEEEEDEEEEEEEEEEEEEEER 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DinceManijak
- Kontakt:
Samo mi nije jasno, kako onako leti preko igralista kao perka, i to s 73-74 godine 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- Principatus
- Kontakt:
Hehe kako covjek trci, na HQ:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ćiro Blažević želi da ga pokopaju pored Tita u Kući cvijeća?
Aktualni bosanskohercegovački nogometni izbornik Miroslav Blažević bi da ga, kada umre, pokopaju u beogradskoj Kući cvijeća gdje počiva i pokojni jugoslavenski predsjednik Josip Broz Tito. Kako u četvrtak piše sarajevsko "Oslobođenje", Ćiro je grobno mjesto kroz šalu pokušao rezervirati uz posredovanje svog prijatelja Veljka Smajevića, kustosa Muzeja povijesti Jugoslavije u Beogradu. Taj je muzej nastao spajanjem Memorijalnog centra "Josip Broz Tito" i Muzeja revolucije naroda i narodnosti Jugoslavije.
"Veljko, sine, molim te gledaj da mi odmah nađeš mjesto kod Tita u Kući cvijeća", kazao je Ćiro Smajeviću u nedavnom telefonskom razgovoru vođenom uz posredovanje njihova zajedničkog prijatelja Mensuda Bečića.
Smajević je, po sarajevskom listu, brzo reagirao poručivši Ćiri kako mu je teško povjerovati da će on uopće umrijeti.
"Ćiro, ti si besmrtan i ako odeš svi ćemo s tobom", kazao je Smajević koji je potvrdio i to kako bi rado napravio izložbu posvećenu Blaževiću.
Aktualni bosanskohercegovački nogometni izbornik Miroslav Blažević bi da ga, kada umre, pokopaju u beogradskoj Kući cvijeća gdje počiva i pokojni jugoslavenski predsjednik Josip Broz Tito. Kako u četvrtak piše sarajevsko "Oslobođenje", Ćiro je grobno mjesto kroz šalu pokušao rezervirati uz posredovanje svog prijatelja Veljka Smajevića, kustosa Muzeja povijesti Jugoslavije u Beogradu. Taj je muzej nastao spajanjem Memorijalnog centra "Josip Broz Tito" i Muzeja revolucije naroda i narodnosti Jugoslavije.
"Veljko, sine, molim te gledaj da mi odmah nađeš mjesto kod Tita u Kući cvijeća", kazao je Ćiro Smajeviću u nedavnom telefonskom razgovoru vođenom uz posredovanje njihova zajedničkog prijatelja Mensuda Bečića.
Smajević je, po sarajevskom listu, brzo reagirao poručivši Ćiri kako mu je teško povjerovati da će on uopće umrijeti.
"Ćiro, ti si besmrtan i ako odeš svi ćemo s tobom", kazao je Smajević koji je potvrdio i to kako bi rado napravio izložbu posvećenu Blaževiću.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
jesamli ja kad reko da je ciro los trener???ja koliko znam nisam...nego sam reko da mi se ne svidja kad je doso, mislim da su ga svi pljuvali kad je tek doso...svi su govorili da je doso u nezgodno vrijeme, da je doso da spasi savez, sto je svaklako i uradio vrhunski...a sad svi nakon dva tri dobra rezultata svi ga vole i govore da je najbolji, OK, osvijio je covjek trece mjesto na SP, svaka castt, respect...al covjek je vodio 50 klubova i napravio 2-3 dobra rezultata, ako cemo tako gledati tu ima i puno boljih trenera od njega....
a Tvrtko ako te interesuje koliko imam god. recu ti...
5, septembra punim 20...kad cemo mi poderati armeniju...
a Tvrtko ako te interesuje koliko imam god. recu ti...
5, septembra punim 20...kad cemo mi poderati armeniju...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Bilo je i prije jedinstva u reprezentaciji. Bilo je i vece euforije nego danas. Bilo je i kvalitetnijih igrača, ali ruku na srce nikada nije bilo ovakvog selektora.
Zato Ćiri kapa dole.
Zato Ćiri kapa dole.
Ma slusaj ti zeljo do groba@, postajes stvarno predosadan sa svojim glupim komentarima, previse pametujes a nemas pojma, sta ti imas pricati prptiv jednog velikog CIRE, izmisljas svoje gluposti i lazi o njemu i kako on nema pojma,ZELJO DO GROBA je napisao/la:joj amire kako mi ides na ****....."strucnjaci"
pa bolan ovdje svi znaju bolje od tebe o fudbalu....
a sto se tice cire, njegov kvalitet kao trenera nije upitan (mozda), al brate dragi on krade najvise od svih trenera koji su prosli kroz reprezentaciju, on prodaje svoje igracepreko reprezentacije, dokj su drugi selektori dobijali iz saveza koga treba da stave, a ne kazem da ni sad on ne dobija iz saveza upute, al on prodaje svoje igrace preko reprezentaije, a o proslosti da ne govcorim...pa covjek bi dijelio Bosnu, a mozda bi ste i vi djelili???
ova tvoja recenica je stvarno pravo glupa, spusti se na zemlju, "nek ti imas pojma o fudbalu" samo se provaljivas sa svojim glupim argumentima protiv Cire, stvarno te je vise dosta, brisi sa ove teme.
Ja poceo lijepo sa tobom da pricamo o Ciri a ti pocinjes vrijedjati, e pa stvarno sa tobom se nemoze lijepo.
Zadnja izmjena: amir, dana/u 02 apr 2009, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Nisam zelio da neka svadja ili bilo sta drugo neprimjerno pokvari atmosferu koja je sinoc bila fenomenalna,na to sam mislio i ni na sta drugo.....Kralj_Tvrtko je napisao/la:csh... Nema tu nikakvog vrijeđanja, upravo suprotno, zašto bi se žmirilo i pristajalo na kompromis s dežurnim pljuvačima, upravo ovo je obrana časti najzaslužnijih za taj uspjeh, kako selektora, njegovih igrača (samim time i svih navijača) ili jednostavnije, promocija i obrana Istine i zdravog razuma.
AMAR OSIM!!!
fifti,ne obaziri se na ove gluposti!!Na forumu ima par balavaca ,poput Zeljo do groba i slicnih koji konstatno pljuju i najavljuju poraze ,pa se usute poslije pobjede!!To su Djeca koja prave sastav ekipe,koji ne bih tunguziju pobjedio!!To su djeca koja pojma nemaju o nogometu nego "vise 24.7 na forumu "i lupaju gluposti!!Dalje traze kodru nazad,ja iskreno pojma nema zasto,lik pojma nema o trenerskom poslu,dobar je za saveza ali daleko od trenerske klupe!!Sama izjava igraca "da nikad nije bolja u atmosfera u timu od kad igraju ra repku "je dokaz ko ista je ciro!!Bezsmisleno je se sa njima prepirati jer pojma nemaju...Ciro kad je najavio da ce Dzeko biti bolji od ibrahimovica raja ga pljuvala....Za pojedince je cak i ibisevic bolji od dzeke...
- Principatus
- Kontakt:
Taj razgovor smo upravo imali, price o prodavanju igraca je uprazna i samo topli vazduh da bi se poneki mogli malo ispustiti.
Bilo je prije mozda 2 nedjelje ljudi koji su se zalili zbog cega je Supic ubacen, i da je to samo radi prodaje, a mislim da poslje ove druge utakmice svima drago sto je igrao. A sto se toga tice, bas se nadam da ce se covjek prodati, bolje za njega i za nas.
U utakmici protiv Slovenije taj Zmaj je dao dva gola, jedan odmah u 2 minuti, izvukao jedan penal i pripremio jedan goal. Dakle 2 gola i 2 tako reci pripremljena, a mi smo pobijedili sa 4. 2+2=4
To uplasi svakog protivnika i Belgija je odahnula kad su culi da nemoraju protiv njega i Salihovica. Dzabe, zaboravili su sjajnog Dzeku.
Citava, fudbalski jaka Njemacka se divi obojici, dakle mozemo i mi.

Iskreno je ovo poredjenje nepotrebno i vise samo stvar ukusa. Posebno ovo "cak" Ibisevic. Nemoraju se smanjivati njegovi uspjesi samo sto je covjek povrijedjen. Ko god da je gledao Bundesligu (ja je redovno gledam) i nije samo gledao statistike, zna sta je jedan Ibisevic. A same statistike kazu da je covjek ubacio 18 golova i 7 pripremio. Pa covjek jos uvjek vodi tablu (sa Grafite), to je ludilo.doe78 je napisao/la:Za pojedince je cak i ibisevic bolji od dzeke...
U utakmici protiv Slovenije taj Zmaj je dao dva gola, jedan odmah u 2 minuti, izvukao jedan penal i pripremio jedan goal. Dakle 2 gola i 2 tako reci pripremljena, a mi smo pobijedili sa 4. 2+2=4
To uplasi svakog protivnika i Belgija je odahnula kad su culi da nemoraju protiv njega i Salihovica. Dzabe, zaboravili su sjajnog Dzeku.

Principatus je napisao/la:Taj razgovor smo upravo imali, price o prodavanju igraca je uprazna i samo topli vazduh da bi se poneki mogli malo ispustiti.Bilo je prije mozda 2 nedjelje ljudi koji su se zalili zbog cega je Supic ubacen, i da je to samo radi prodaje, a mislim da poslje ove druge utakmice svima drago sto je igrao. A sto se toga tice, bas se nadam da ce se covjek prodati, bolje za njega i za nas.
Iskreno je ovo poredjenje nepotrebno i vise samo stvar ukusa. Posebno ovo "cak" Ibisevic. Nemoraju se smanjivati njegovi uspjesi samo sto je covjek povrijedjen. Ko god da je gledao Bundesligu (ja je redovno gledam) i nije samo gledao statistike, zna sta je jedan Ibisevic. A same statistike kazu da je covjek ubacio 18 golova i 7 pripremio. Pa covjek jos uvjek vodi tablu (sa Grafite), to je ludilo.doe78 je napisao/la:Za pojedince je cak i ibisevic bolji od dzeke...
Potpis mislim da je stvarno glupo govoriti koje bolji Dzeko ili Ibisevic.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
U Hrvatskoj su novine pune Bosne i Ćire, prati se stalno i sve više navija za BiH ovdje kod nas. Uglavnom zbog Ćire su ljudi sretni jer kada nam je najveće uspjehe donosio vrijeđali su ga navijači, pa nek sad uživa dok može. Ipak je on stvorio Vatrene i pokrenio kotač koji nas sada drži na 7.mjestu na svijetu.
Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće! Dinamo-BBB-Zagreb
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.