FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Poudrav ... Hoce li biti sutra neki link za kup tekmu? Hvala unaprijed!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
ako bude,saznacete i dobit cete.UstanikSBII je napisao/la:Poudrav ... Hoce li biti sutra neki link za kup tekmu? Hvala unaprijed!
lijep pozdrav
-
- Kontakt:
krpa kapiten zelje 

Danas je 75. godina od oslobođenja Tuzle i drugom svjetskom ratu. 

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
veliki pozdrav za druga frantu, olicenje tuzlanske multikulturalnosti i ocuvatelja tekovina nob-a!Penaltiky je napisao/la:Danas je 75. godina od oslobođenja Tuzle i drugom svjetskom ratu. :salut:
To mu je i najveci uspjeh,a i zelja pogotovo kad se vidi utakmica protiv nas u srijedu kako se bori i udara.SmradSariel1987 je napisao/la:krpa kapiten zelje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa Krpu je uvijek i krasila borbenost u igri. Sta ce sad covjek jer igra protiv bivseg kluba setati po terenu. Opravdano, nek se bori na terenu za onog ko mu daje platu. Krpa za sad nije srao nista u medijima protiv Slobode, niti je povlacio neke ruzne teme na racun Slobode, a i sigurno ne bi slavio gol. Tako da, hvala mu za period u Slobodi, logicno da ce se boriti za klub gdje trenutno igra.DamirT je napisao/la:To mu je i najveci uspjeh,a i zelja pogotovo kad se vidi utakmica protiv nas u srijedu kako se bori i udara.SmradSariel1987 je napisao/la:krpa kapiten zelje
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Pa sta je trebao jos srati zavalio nas 150.000 KM. A nije da nije bilo prozivanja kad je izbjegao u Iran.Gifron je napisao/la:Pa Krpu je uvijek i krasila borbenost u igri. Sta ce sad covjek jer igra protiv bivseg kluba setati po terenu. Opravdano, nek se bori na terenu za onog ko mu daje platu. Krpa za sad nije srao nista u medijima protiv Slobode, niti je povlacio neke ruzne teme na racun Slobode, a i sigurno ne bi slavio gol. Tako da, hvala mu za period u Slobodi, logicno da ce se boriti za klub gdje trenutno igra.DamirT je napisao/la:To mu je i najveci uspjeh,a i zelja pogotovo kad se vidi utakmica protiv nas u srijedu kako se bori i udara.SmradSariel1987 je napisao/la:krpa kapiten zelje
Je.bem ga u usta fumfljava.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Senad i Krpa su petljali talili i na kraju Slobodi zavalili...Dijeliti pare bilo je slatko ali bi nam Aik mogo zavaliti glatko.
Koliko znam pare ljudima nisu uplacene.
Ekipa igra dobro i svaka cast ali Nalicu koji to sve drzi i organizuje...Senad mu baca supljake pa vidicemo dokle.
Mi kao klub nismo makli sa mjesta...Skupstine nema finansijskog nema Senad radi "u ostavci"gradjani nemaju pojma na sta se trosi nas budzetski novac plana nema vizije nema.Sve je isto samo eto imamo kakve takve rezultate zahvaljujuci Nalicu....
Ekipa igra dobro i svaka cast ali Nalicu koji to sve drzi i organizuje...Senad mu baca supljake pa vidicemo dokle.
Mi kao klub nismo makli sa mjesta...Skupstine nema finansijskog nema Senad radi "u ostavci"gradjani nemaju pojma na sta se trosi nas budzetski novac plana nema vizije nema.Sve je isto samo eto imamo kakve takve rezultate zahvaljujuci Nalicu....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Brcanskamalta je napisao/la:Senad i Krpa su petljali talili i na kraju Slobodi zavalili...Dijeliti pare bilo je slatko ali bi nam Aik mogo zavaliti glatko.
DJL SLOBODA
DRŽAVA TUZLA!!
- Beduin
- Kontakt:
Taman evo Arezinu kaparisati do kraja sezone jer nam trena kvalitetan veznjak, a ponuditi mu realnu platu pa ako osvojimo sta onda idu bonusi. Sigurno bi i njemu bio motiv da udje u formu i dokaze da je Zeljo kesa od kluba, kao sto go vec i znamo.
Arezina bi u ovoj Slobodi mogao profitirati jer napokon ima dovoljno igraca u timu koji bi trcali za njega, a on bi asistencijama i finim potezima doprinjeo u igri prema napred i dalekometnim sutevima, a i slobodnjake izvodi odlicno. Tako da bi korist bola obostrana, a u timu imamo dovoljno igraca koji trkom mogu pokriti njegovu sporost i manjak te trke.
Arezina bi u ovoj Slobodi mogao profitirati jer napokon ima dovoljno igraca u timu koji bi trcali za njega, a on bi asistencijama i finim potezima doprinjeo u igri prema napred i dalekometnim sutevima, a i slobodnjake izvodi odlicno. Tako da bi korist bola obostrana, a u timu imamo dovoljno igraca koji trkom mogu pokriti njegovu sporost i manjak te trke.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Dugo ga prizeljkujemo dobar je igrac sigurno bi se uklopio kod Nalica.Beduin je napisao/la:Taman evo Arezinu kaparisati do kraja sezone jer nam trena kvalitetan veznjak, a ponuditi mu realnu platu pa ako osvojimo sta onda idu bonusi. Sigurno bi i njemu bio motiv da udje u formu i dokaze da je Zeljo kesa od kluba, kao sto go vec i znamo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Moze arezina jes da nece vidjet repke dok je kod nas al nema veze 

ma mogu kod nas boemi, neshvaceni, sileđije, kabadahije uglavnom svi oni koji su se u nekoj tacki zivota posvađali sa sportskim principima. Al nema veze takvi su nam i treneri, ali ovaj Nala nostalgicar dosao da nas pomete.
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
'Bit će isforsiran, priželjkujem godinama takvog igrača, bit će reprezentativac, dobit će u Želji što nikada nigdje nije dobio, da ne trebamo sada gledati u pare', govorio mi je Misimović i ta mi je priča, kao svakom normalnom godila.
Ovo je ta prica koju bace i nasim igracima. Hocemo se kladiti da ce Krpica za pola godine otjerati?
Ovo je ta prica koju bace i nasim igracima. Hocemo se kladiti da ce Krpica za pola godine otjerati?
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Arezina, Ordaga i Obradovic u januaru i osvajamo Ligu prvaka sljedece godine 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
ovo ti je prica jos otkad, tako ih i kupetuzlak1987 je napisao/la:'Bit će isforsiran, priželjkujem godinama takvog igrača, bit će reprezentativac, dobit će u Želji što nikada nigdje nije dobio, da ne trebamo sada gledati u pare', govorio mi je Misimović i ta mi je priča, kao svakom normalnom godila.
al kad pogledas nije da nemaju konekcije, sto ce rec i repka je privatna prcija kriminalne hobotnice

tesko da ce biti stream,ali ako bude svakako ce se ovdje postaviti jer ima dosta raje iz inostranstva koja bi voljela gledatiUstanikSBII je napisao/la:Momci jel ima nade za neki stream danaskakvo je stanje sa vasom ekipom? Ima li izostanaka? Danas najprije X i mi na penale uzimamo
koliko ja znam svi su u pogonu,vraca se i Smajic.najvjerovatnije da ce biti ista ekipa kao i dosad,ali mozda Nala nesto promjeni
Široki nam nikad nije odgovarao igrom,ali ovo nije ona Sloboda vec nesto potpuno drugarcija u odnosu na ono sto se dosad vidjeli
mozda kazem nerealno ili navijacki da ako budemo u svom elementu da nemate sansi,jer igramo dosta organizovanije i jos na domacem terenu.
vasa najveca sansa je umor nekih igraca jer igramo uglavnom sa istom ekipom od 12-13 igraca
ali ocekuje se jedna Juventusovska tekma.gol dva i mrka kapa

nadam se u vasoj mrezi

"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
Puno je nepoznanica pred danasnji susret,ali sigurno jedna od njih nije ona ko ce biti pobjednik nakon eventualnih penala.UstanikSBII je napisao/la:Danas najprije X i mi na penale uzimamo

tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.