Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Reprezentativci (fudbal)
Visca el Višća!
Ma naravno. Sto bi vjerovao cinjenicama sto govore da je bio povrijedjen kad mozes vjerovati nekim konspiracijama. A Miske citav zivot zivi u Njemackoj i moze kupit i Dodika i citavu njegovu porodicu ako zeli. Boli njega neka stvar za ronhila.gruezi je napisao/la:samo lud covjek moze misliti da je misimovic bio povrijedzen...mislim da nije 3 dana kasnije zaigrao protiv nurnberga vjeroovatno bi mu povjerovao ali ovako nema sanse...mislim cak da je i dodik tu umjesao svoje prste
The flowers of English football, the flowers of Manchester
donio vam lik ultrazvuk ostecenog koljena,.a ko vam garantuje da je to bio ultrazvuk NJEGOVOG koljena?cak iako jeste,kako onda moze povrijedzen igrat za klub a nemoze za repku i to u najvaznijoj tekmi u historiji...Cartman je napisao/la:Ma naravno. Sto bi vjerovao cinjenicama sto govore da je bio povrijedjen kad mozes vjerovati nekim konspiracijama. A Miske citav zivot zivi u Njemackoj i moze kupit i Dodika i citavu njegovu porodicu ako zeli. Boli njega neka stvar za ronhila.gruezi je napisao/la:samo lud covjek moze misliti da je misimovic bio povrijedzen...mislim da nije 3 dana kasnije zaigrao protiv nurnberga vjeroovatno bi mu povjerovao ali ovako nema sanse...mislim cak da je i dodik tu umjesao svoje prste
gruezi je napisao/la:donio vam lik ultrazvuk ostecenog koljena,.a ko vam garantuje da je to bio ultrazvuk NJEGOVOG koljena?cak iako jeste,kako onda moze povrijedzen igrat za klub a nemoze za repku i to u najvaznijoj tekmi u historiji...Cartman je napisao/la:Ma naravno. Sto bi vjerovao cinjenicama sto govore da je bio povrijedjen kad mozes vjerovati nekim konspiracijama. A Miske citav zivot zivi u Njemackoj i moze kupit i Dodika i citavu njegovu porodicu ako zeli. Boli njega neka stvar za ronhila.gruezi je napisao/la:samo lud covjek moze misliti da je misimovic bio povrijedzen...mislim da nije 3 dana kasnije zaigrao protiv nurnberga vjeroovatno bi mu povjerovao ali ovako nema sanse...mislim cak da je i dodik tu umjesao svoje prste
TIpicno bosansko razmisljanje. Posteno pa ko, koga zahebe, jel de?
Samo nemoj zaboravit da ima jos postenog svijeta.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kakvo je to bolan omalovazavanje? To je kapitenski posao, samo steta sto nam je taj covjek kapiten jer od nogometa stvarno nema pojmaŽeljovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Daj ba,kako to mozes reci,Mravac nema pojma a nikako Spahic..Kakvo je to bolan omalovazavanje? To je kapitenski posao, samo steta sto nam je taj covjek kapiten jer od nogometa stvarno nema pojma
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Evil Genius
- Kontakt:
Imamo mi ekipu za EP. To je valjda svima jasno. Ali nemamo trenera ni za petu ligu zapad.Evil Genius je napisao/la:nevjerovatno je sta bod u albaniji moze uradit - od susica kao najgoreg trenera na svijetu preko reprezentacije koja nema ni mrvu kvaliteta u kojoj je dzeko prosjecan igrac u masi ispodprosjecnih igraca do kapitena koji od nogometa stvarno nema pojma . . ma drama brate
Ma to su sitnice,u datome momentu Spahic je odlucio da "otjera" Pjanica,nista strasno,bezpotrebno i raspravljati o tome..A_d_0 je napisao/la:Spaha je trebao otjerati nekog od lopte a taj neko je trebao biti umrli Misimovic koji ocito nemoze dobaciti pa iz ocaja suta ko rudonja slobodnjak. A Pjanic svaki sut opasnost al opet Misimovic uzima loptu. Da je Spaha bio frajer i otjerao Misimovica al hajd bilo pa proslo.
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To je to. Kad je Barbarez bio kapiten, niko se nije mogo zayebavat i svi su imali isti tretman. Iako Barba nikad nije nikoga ovako "osramotio". On je samo dizao moral ekipe. A trenutno mi se cini da ima jedna grupa igraca koji misle da su oni iznad svega. Tu su prvenstveno Dzeko i Spahic. A mogu se spomenut i Hasagic i Misimovic. Svaka cast Spahicu, ali ko je on da nekom govori da je okrenuo ledja reprezentaciji? Pogotovo nakon onoga sto je on uradio prije par godina. Ako se vrati Bajramovic, on treba dobit kapitensku traku. Ako ne, onda Rahimic ili Salihovic.gruezi je napisao/la:ako je taj spaha frajer sto tom misimovicu i dzeki u brk nerekne sta misli o njihovom zalaganju,,,
Inace treba pohvalit Vedada sto je odma doso do Pjanica da mu digne glavu. Svaka cast.
Protiv Albanije, je Misimovic izborio onaj slobodni udarac i on je htjeo da ga i izvede a to je htjeo i Pjanic i to je to, izveo je ga Misimovic ali vrlo lose i nema vise tu sta.
Mislim da Spahic nikad nebi to uradio bilo kojem igracu a kamoli Pjanicu, to sto neki tvrde ovdje na forumu.
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Visca el Višća!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma bezveze, takvih situacija na utakmicama bude milion. Pogledajte na primjer kada protivnik ima korner ili slobodnjak, kako Spahic *ebe mamu svima koji ne pokrivaju dovoljno dobro svog igraca. "Omalovazava" ih, sto bi rekao autor ovog videa....
Visca el Višća!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sto se tice psovki. Na terenu se psuje, udara, bude mnogo prljavih trikova... Kada poslije utakmice obuku frakove i odu svi zajedno na vecer poezije, onda neka razmjenjuju lijepe i kulturne rijeci.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, ajaca, AmorVincitOmnia, ArtemisFowl, bavariapivo, Bosnjo22, Brokula, Cautinho, cole-ch, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, dariolovrinovic00, darker10, DeeWa, eaglebvb09, Edincapitano, Elddar, enobarca, FerdinandF, Frankie, Fudo, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, Hajdeee, haklamas, HalaMadrid, Helemnejse, Invincibles14, JohannWolfgang, johntravolta123, Kaunas, KockarVicin007, Kylian, lakilone, LeCoq, lol89, Lynx, moreno123, Muumii, nebeskasila, PeppermintSA, Radioglava, RajvoSa89, Rauber33, RaZuti, riki46, rishovski, rossonero85, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Saurman, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, StevieG8, THEC, tuzlanskinacin, Venom, Wlad55, zemuntrg i 396 gostiju.