Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
jedino su hrvatska i rusija objektivno bolji od nas... a ova francuska s domenechom na celu moze samo da nam ga popusi , dzaba im 100 riberia i anria
Hrvatska vise nije ni blizu sto je bila ali nam ne lezi ni takvi traljavi.
Francuska nedao bog pa igrali 300 bi minuta jednu tekmu i dobili 45 crvenih dok ovi ne bi ostvarili pobijedu.
Rusi-blentavi i kvrgavi a i nepredvidivi u jednoj ga tekmi mozes poderati 5-0 a drugu fasovati isto tako
Irska citaj kao i rusija
Francuska nedao bog pa igrali 300 bi minuta jednu tekmu i dobili 45 crvenih dok ovi ne bi ostvarili pobijedu.
Rusi-blentavi i kvrgavi a i nepredvidivi u jednoj ga tekmi mozes poderati 5-0 a drugu fasovati isto tako
Irska citaj kao i rusija
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slabo ovo s Andorom bi ja mislio bit će goolijada 2-o siromašno Hrv.to odradi!
Volio bi Maksimir pun vidjeti Hrv-Bih-a prijateljsku !
A za sad Njemci pa mi-golemo!
Zenica tekma snimka na BHTv je 5.4.kažu u 14 30h,pogledajte u miru uživajte!
Volio bi Maksimir pun vidjeti Hrv-Bih-a prijateljsku !
A za sad Njemci pa mi-golemo!
Zenica tekma snimka na BHTv je 5.4.kažu u 14 30h,pogledajte u miru uživajte!

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
slazem se da bi sudije bile na strani francuske ,ali ne znam koliko sudija u takvim utakmicama moze pomoci jer ipak baraz je baraz a svaki sudija zeli napredovati...... francuska je igracki najjaca i to stoji ali im je trener katastrofa bar s emeni tako ciniharishp je napisao/la:Hrvatska vise nije ni blizu sto je bila ali nam ne lezi ni takvi traljavi.
Irska citaj kao i rusija
koliko se u barazu igra utakmica?jel jedna u gostima a jedna na svom terenu?
ili na neutralnom terenu?
ili na neutralnom terenu?
sinosnju historiskiu pobjedu nisam imao s kim da proslavim,daleko sam od svoje voljene domovine,pa tako sam "ludo" razmisljao o nasoj repki.citao sam na nekim web stranicama kako se daju prijedlozi za ime nase repke(iskreno nikad glupljih i bezveznijih naziva nisam cuo al .,.,)ono da bude poznata i popularna pod tim imenom.znam da nas ima dosta na ovoj stranici i da je sportsport jedna od boljih nasih stranica ,prijedlog je da pokusamo dati jedno lijepo ime za nasu voljenu repku.pisite ovdje svoje prijedloge i svoje misljenje o tome.evo ja cu dati svoj prijedlog ::: BH ANDJELI ::::
- MentalitaUltras
- Kontakt:
ja mislim da ih već sada svi zovu ĆIRINI LAVOVI.......ili samo LAVOVI......
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ima jos puno da se igra i tesko je reci ko ce biti drugi u svojim grupama, ima reprezentacije koje su sada na drugim mjestima, a igrali su vise utakmica ili igrali sa slabijim protivnicima iz grupe pa tako da je tu jos dosta neizvjesnosti, trebamo ici utakmicu po utakmicu, gledati i nas a i druge pratiti po drugim grupama i vidjeti ko bi nam mogao biti suparnik u barazu, ali to tek nakon septembra kada se odigraju jos dva kola kvalifikacija, tada ce biti mnogo jasnije.
Mi imamo dobar raspored, imamo dobre igrace i selektora, i akoBogda idemo u baraz, u to nimalo nesumnjam.
Mi imamo dobar raspored, imamo dobre igrace i selektora, i akoBogda idemo u baraz, u to nimalo nesumnjam.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
heh, neki ih zovu zlatni ljiljani, neki lavov, neki cirini sinovi, neki zmajevi, na fifa-i nas zovu golden boys a eto poceli i bh andjelihujka je napisao/la:sinosnju historiskiu pobjedu nisam imao s kim da proslavim,daleko sam od svoje voljene domovine,pa tako sam "ludo" razmisljao o nasoj repki.citao sam na nekim web stranicama kako se daju prijedlozi za ime nase repke(iskreno nikad glupljih i bezveznijih naziva nisam cuo al .,.,)ono da bude poznata i popularna pod tim imenom.znam da nas ima dosta na ovoj stranici i da je sportsport jedna od boljih nasih stranica ,prijedlog je da pokusamo dati jedno lijepo ime za nasu voljenu repku.pisite ovdje svoje prijedloge i svoje misljenje o tome.evo ja cu dati svoj prijedlog ::: BH ANDJELI ::::

pa izaberi

100% sportski i krajnje opušten potpis
Ja bi rado Madjare da dobijemo,samo da se osvetimo za prosle kvalifikiacije za EURO 2008,kad su nas dvaput pobjedili.Hocemo Madjare!!!!!!!!!!!!!! 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Evo tek sam sad dosao sebi od utakmice.Nisam bio na utakmici reprezentacije jos od Danske i koseva.Bilo bi bolje da se igra sa Turcima i Spancima na BP-u ali eto.Svaka cast navijacima, ali sam ja brate prestar za ovo. 

Madjari imaju tezak raspored do kraja, igraju sa Portugalom u gostima i kod kuce, igraju sa Danskom u gostima i sa Svedskom u Madjarskoj, zaista tezak raspored, a normalno volio bi i ja madjareBIHfan je napisao/la:Ja bi rado Madjare da dobijemo,samo da se osvetimo za prosle kvalifikiacije za EURO 2008,kad su nas dvaput pobjedili.Hocemo Madjare!!!!!!!!!!!!!!
ko god da dode imati ce posle protiv ovakve postave
.................................................................hasagic
...........................pandza........................nadarevic.........................spahic..................................
....berberovic..........................................................................................................salihovi
..............................................rahimic.......................bajramovic.....................
..............................................................misimovic
..........................................ibisevic..............................dzeko
NE BOJIM SE NIKOGA
...........................pandza........................nadarevic.........................spahic..................................
....berberovic..........................................................................................................salihovi
..............................................rahimic.......................bajramovic.....................
..........................................ibisevic..............................dzeko
NE BOJIM SE NIKOGA
- eldaroniBIH
- Kontakt:
Svaka CAST!!!dzenidm je napisao/la:ko god da dode imati ce posle protiv ovakve postave
NE BOJIM SE NIKOGA
vozdra, vozdra, crveni "djavolcici" .. (:
Sigurno da je postava extra, imamo sigurno odlicne igrace, a imamo i dobru klupu, vjerujem da ce Bajramovic biti u odlicnoj formi u septembru, Salihovica bi valjalo vise prema naprijed ali koga onda izbaciti iz veznog reda, i Jahic je odlicno igrao lijevog beka u Zenici a i zadnjeg veznog u Genku pa i on treba konkurisati za prvi sastav, ma neznam ali stvarno ce biti tesko izabrati prvih 11, ali eto majstor Ciro ce to vidjeti ko ce najvise zasluziti po igridzenidm je napisao/la:ko god da dode imati ce posle protiv ovakve postave
NE BOJIM SE NIKOGA
To je idealan sastav stvarno

do sledece utakmice ce se opet neko povrijediti, tako to ide u profesionalnome nogometu. pa i ako dodje do toga neka bude u ofanzivi, tamo imamo solidnih zamjena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.