Roma- CSKAVrebac je napisao/la:Zato iduce kolo 0/4 ce biti
Man utd - Juve
2/2
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Roma- CSKAVrebac je napisao/la:Zato iduce kolo 0/4 ce biti
Pogledaj malo raspored Liverpoola u zadnjih mjesec dana i šta tek slijedi, prenagluješ sa zaključcima.Alen Škoro je napisao/la:Drago mi zbog Napolija samo zbog one jadne igre Lpoola. Fuj! Nadam se da ispadaju iz grupe:
Znam za raspored i upravu si s te strane, ali mene kao gledaoca, ljubitelja fudbala ne zanima raspored vec ovih 90. min sto je biloOsim13 je napisao/la:Pogledaj malo raspored Liverpoola u zadnjih mjesec dana i šta tek slijedi, prenagluješ sa zaključcima.Alen Škoro je napisao/la:Drago mi zbog Napolija samo zbog one jadne igre Lpoola. Fuj! Nadam se da ispadaju iz grupe:
Daleko od prolaska,tek je počelo.Pribliziti se jako prolasku moze ako se uzmu 2 boda Barceloni u iduce dvije utakmice.U svakom drugom scenariju bit ce borba do kraja.rope11 je napisao/la:inter je sebi već djelomično kupio prolazak
Barca s Tottenhamom igra u zadnjem u kolu, a vrlo je moguće da do tada obezbjedi prolaz dalje i prvo mjesto, pa da Ernesto pošalje kombinovani tim. Inter jest u odličnoj poziciji, ali moraju još osvajati bodova, što bi Pape rekao još je 12 bodova u igri.rope11 je napisao/la:pa vidi, vjerujem da će 3 boda na meaci protiv PSV-a značiti da si već bukvalno jednom nogom prošao dalje, što na papiru ne bi trebalo predstavljati problem![]()
u ostale tri utakmice će biti bitno okinuti bar bod, nebitno u kojoj, mada najidealnije protiv kokoški jer oni 200% neće uzeti bodove barseloni tako da vam je ono na wembleyu ključna utakmica.
Pogba je napisao/la:UrbyEmanuelson je napisao/la:Grande Milan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.