NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
velež - ŠIROKI ...
Ako se mislimo uključiti u borbu za vrh i u Europu Velež se mora pobjediti.Vjerujem uz normalno suđenje da to ne bi trebao biti problem.Treba ih odmah napasti,sad zna li Ištuk postaviti tu formaciju

- black hole
- Kontakt:
trebali bi dobro odigrati jer nema razloga da sada padnemo u formi i ako sve bude pošteno ja se nadam 3 boda iz vrapčićaŠB.TRN je napisao/la:Ako se mislimo uključiti u borbu za vrh i u Europu Velež se mora pobjediti.Vjerujem uz normalno suđenje da to ne bi trebao biti problem.Treba ih odmah napasti,sad zna li Ištuk postaviti tu formaciju![]()
![]()
![]()
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
Mislim da ce te igrati solidno,mozda da i postignete neki gol ali 3 boda ostaju u mostarublack hole je napisao/la:trebali bi dobro odigrati jer nema razloga da sada padnemo u formi i ako sve bude pošteno ja se nadam 3 boda iz vrapčićaŠB.TRN je napisao/la:Ako se mislimo uključiti u borbu za vrh i u Europu Velež se mora pobjediti.Vjerujem uz normalno suđenje da to ne bi trebao biti problem.Treba ih odmah napasti,sad zna li Ištuk postaviti tu formaciju![]()
![]()
![]()
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- black hole
- Kontakt:
nada umire posljednja in sperodjak je napisao/la:Mislim da ce te igrati solidno,mozda da i postignete neki gol ali 3 boda ostaju u mostarublack hole je napisao/la:trebali bi dobro odigrati jer nema razloga da sada padnemo u formi i ako sve bude pošteno ja se nadam 3 boda iz vrapčićaŠB.TRN je napisao/la:Ako se mislimo uključiti u borbu za vrh i u Europu Velež se mora pobjediti.Vjerujem uz normalno suđenje da to ne bi trebao biti problem.Treba ih odmah napasti,sad zna li Ištuk postaviti tu formaciju![]()
![]()
![]()
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
5. gol Roskama, još da Varea zaigra kao lani i napad za divno čudo bi bio savršen.
ocekivao sam pobjedu ali ne i razvaljotku..
bravo naši! 2-5

bravo naši! 2-5
-
george town
- Kontakt:
Bravo Široki, je li bilo škripara na utakmici?
- black hole
- Kontakt:
svaka čast na pobjedi sad redom čelik salvija ...

george town je napisao/la:Bravo Široki, je li bilo škripara na utakmici?
dašta nego jest...
svaka čast momci!!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Haha šta im uradismo..razbišmo ih ko panta pitu
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Setnja. Al je Velez dobro stajao u prvom poluvremenu. Wagner strasan, Zakaric takodjer.
Getting pneumonia, but still worth it.
Getting pneumonia, but still worth it.
...Život za Široki...
Jel vas castio Osim za pobjedu u Mostaru

Istakao je kako će on sve častiti tko poslije nas ovdje osvoji 3 boda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
dobro ovo kolo prođe sto se tice glavnih konkurenata, na ruku nam ide ovaj poraz želje , remi borca, (jos samo da je sarajevo remiziralo)...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A biće vam tamam 3-0ŠB_Fidelis je napisao/la:A nista, 5:0 i bit ce dostatno.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hoce s rezultatskog stajalista, medjutim moraju opravdati bezvoljnost i poraz u prvom susretu, tako da ne prihvacam nista ispod pet komada. 
...Život za Široki...
ni ja...ŠB_Fidelis je napisao/la:Hoce s rezultatskog stajalista, medjutim moraju opravdati bezvoljnost i poraz u prvom susretu, tako da ne prihvacam nista ispod pet komada.
a kako se digla prašina, ne bi me čudilo da ih nabuše do kraja...
iako može biti i suprotno doduše..
al realno, mislim da će do 15. minute već biti 2-3:0
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG