svrakino1921 je napisao/la:SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pobacali sta su imali u rukama i latili se noge, ni policija ih nije mogla sticiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:E jbga sada. Trebali su im se najavitchily-rz je napisao/la:Ma uzeli ljude na prepad bakljama i flašama i to ničim izazvani i onda gas gdje te noge nose..mojne brato lovačkih.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Brato pojma ti nemas ko je napadnut. Niko nije dirao normala simpatizere cak sta vise na drugim mjestima u starom gradu se sa simpatizerima cugalo. Nisu oni momci papci da otimaju zastave penzionera Udinezea ili reprezentativne transeve![]()
Neuki evo ti educiraj se malo sta je Aberden
![]()
brato tek sada vidim da gubim vrijeme objasnjavajuci
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Prica se da je bilo i nekih trofeja, al samo za gostujuce navijace. Navodno navijaci aberdena ponijeli po kamen za uspomenuBronson je napisao/la:Pobacali sta su imali u rukama i latili se noge, ni policija ih nije mogla sticiNeretvanskaPastrmka je napisao/la: E jbga sada. Trebali su im se najavit![]()
Moja muda su zauzeta oko Tuzlankidzelllo je napisao/la:Bujrum na megdan,ako imate muda
Ma samo vi s konama kamena s ramena, poznat nam je taj ultra hercegovacki mentalitet.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: E jbga sada. Trebali su im se najavit![]()
Bronson je napisao/la:Moja muda su zauzeta oko Tuzlankidzelllo je napisao/la:Bujrum na megdan,ako imate muda
Meni bila prije 2 godine,najbolja do sad
lezVe do bagro
dzelllo je napisao/la:Bronson je napisao/la:Moja muda su zauzeta oko Tuzlankidzelllo je napisao/la:Bujrum na megdan,ako imate muda![]()
Meni bila prije 2 godine,najbolja do sad
Ima li druga Mexica? Jel ziv?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Daleko je od vaseg brato. Vi ste mislim jedina grupa na svijetu koja je otela reprezentativni trans navijacima svoje zemlje i kacila ga po netu ko trofejchily-rz je napisao/la:Ma samo vi s konama kamena s ramena, poznat nam je taj ultra hercegovacki mentalitet.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: E jbga sada. Trebali su im se najavit![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Sjebaše Robija i Fukare temu, Virto, kanto vrati se molim te sve ti je oprošteno. Ti za njih vještačka inteligencija
Selam mojoj braći sa druge strane, opet zahvaljujem Bogu što nam je dao vas za vječite rivale, a ne Čelik i Slobodu.
Ma mi se bolan i ne qrcimo, ne treniramo, fina gradska raja.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Daleko je od vaseg brato. Vi ste mislim jedina grupa na svijetu koja je otela reprezentativni trans navijacima svoje zemlje i kacila ga po netu ko trofej![]()
![]()
- samoposteno
- Kontakt:
Jos samo da ste u istoj ligiBeton je napisao/la:Sjebaše Robija i Fukare temu, Virto, kanto vrati se molim te sve ti je oprošteno. Ti za njih vještačka inteligencija
Selam mojoj braći sa druge strane, opet zahvaljujem Bogu što nam je dao vas za vječite rivale, a ne Čelik i Slobodu.
Dohakali ste i vi sa:tenkistom,virslama,Udbom,Osimovom namjestaljkom,Hasetovim pijanstvima,Sabrinom,itd.Beton je napisao/la:Sjebaše Robija i Fukare temu, Virto, kanto vrati se molim te sve ti je oprošteno. Ti za njih vještačka inteligencija
lezVe do bagro
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kako niste. Pa kurcite se na simpatizerima reprezentacije svoje zemljechily-rz je napisao/la:Ma mi se bolan i ne qrcimo, ne treniramo, fina gradska raja.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Daleko je od vaseg brato. Vi ste mislim jedina grupa na svijetu koja je otela reprezentativni trans navijacima svoje zemlje i kacila ga po netu ko trofej![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Daj ba vi pričate o tučama u kojima niste sudjelovali i koje ni na snimcima vidjeli niste. Sve neki lafo mangupi, naučite se prepucavati i zajebavati kao sav normalan svijet.dzelllo je napisao/la:Dohakali ste i vi sa:tenkistom,virslama,Udbom,Osimovom namjestaljkom,Hasetovim pijanstvima,Sabrinom,itd.Beton je napisao/la:Sjebaše Robija i Fukare temu, Virto, kanto vrati se molim te sve ti je oprošteno. Ti za njih vještačka inteligencija
-
belosevic28
- Kontakt:
svrakindolac vrati se oprastamo ti i Dalka i teta Ninoslavu
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma brato malo zajebancije lozenja i prcanja. Oni su mi prije bili najdrazi ali fukare i Sloboda pali kurcu za usi. Ovi iz zenice su feniks isto ko i mi. Nedaju se. Samo da se kutarisu sabanizmaBeton je napisao/la:Daj ba vi pričate o tučama u kojima niste sudjelovali i koje ni na snimcima vidjeli niste. Sve neki lafo mangupi, naučite se prepucavati i zajebavati kao sav normalan svijet.dzelllo je napisao/la:Dohakali ste i vi sa:tenkistom,virslama,Udbom,Osimovom namjestaljkom,Hasetovim pijanstvima,Sabrinom,itd.Beton je napisao/la:Sjebaše Robija i Fukare temu, Virto, kanto vrati se molim te sve ti je oprošteno. Ti za njih vještačka inteligencija
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Robovi i vrapcicani prekucali. Zasad je neriješeno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ma ja,najbolje da pricamo gdje je ko bio u ratu i slicne pizdarije.To ostavljamo vama iz "Metropole".
Zadnja izmjena: dzelllo, dana/u 04 okt 2018, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
lezVe do bagro
- svrakino1921
- Kontakt:
Kako je pizdunebelosevic28 je napisao/la:svrakindolac vrati se oprastamo ti i Dalka i teta Ninoslavu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.