izveo ga na poluvremenu, povlačim rečenoMoggi je napisao/la:starter u el, civic nema nikakve prednosti nad njim
Bojan Nastić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Bojan Nastić
Zarathustra
Koja **** od igrača...Moggi je napisao/la:izveo ga na poluvremenu, povlačim rečenoMoggi je napisao/la:starter u el, civic nema nikakve prednosti nad njim
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Danas ni na klupi nakon grozote od utakmice koju je odigrao u Evropa Ligi, izgleda da mu slijedi noga iz Genka.
Pricao sam danas s njim, ne izgleda mi previse uzrujan iskreoHankMoody je napisao/la:Danas ni na klupi nakon grozote od utakmice koju je odigrao u Evropa Ligi, izgleda da mu slijedi noga iz Genka.
BHF
Uzrujano, ne uzrujano, nema mjesta u ekipi.Miske01 je napisao/la:Pricao sam danas s njim, ne izgleda mi previse uzrujan iskreoHankMoody je napisao/la:Danas ni na klupi nakon grozote od utakmice koju je odigrao u Evropa Ligi, izgleda da mu slijedi noga iz Genka.
Nazalost... trube su nam lb trenutnoHankMoody je napisao/la:Uzrujano, ne uzrujano, nema mjesta u ekipi.Miske01 je napisao/la:Pricao sam danas s njim, ne izgleda mi previse uzrujan iskreoHankMoody je napisao/la:Danas ni na klupi nakon grozote od utakmice koju je odigrao u Evropa Ligi, izgleda da mu slijedi noga iz Genka.
BHF
Trebao je pozvat Kolasinca. I rovit Seo je bolji od ove dvojice. I ovako bi Nastica stavio ispred Civica koji je blago receno katastrofa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
poslusao te selektorCartman je napisao/la:Trebao je pozvat Kolasinca. I rovit Seo je bolji od ove dvojice. I ovako bi Nastica stavio ispred Civica koji je blago receno katastrofa.
Jos nisam prokljuvio, pod kojim nikom, sa Robi pojavljuje na forumumahic je napisao/la:poslusao te selektorCartman je napisao/la:Trebao je pozvat Kolasinca. I rovit Seo je bolji od ove dvojice. I ovako bi Nastica stavio ispred Civica koji je blago receno katastrofa.
Aferim selektoremahic je napisao/la:poslusao te selektorCartman je napisao/la:Trebao je pozvat Kolasinca. I rovit Seo je bolji od ove dvojice. I ovako bi Nastica stavio ispred Civica koji je blago receno katastrofa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sta solidna, vrhunska partija uz ovo sto je prikazao i Kolasinac mora biti zabrinut za mjesto!Bazinga12345 je napisao/la:Solidna partija Bojana.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Dobar, puno puno bolji nego u debiju protiv Crne Gore.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Robi bi trebao razmisliti da mu ukaže povjerenje i u ponedjeljak, pošto je Ćivić prilična kocka.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Klasa za Ćivića, ono što sam vidio večeras dosta mi je. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
I danas.HankMoody je napisao/la:Klupa ponovo.
Danas na klupi, mada Genk igra odlicno i prvi su na tabeli, nisu izgubili u ligi jos. Dok je tako, on vjerovatno nema mjesta. Trebao bi negdje na zimu otici.
U zadnjih 10 utakmica Genka, Nastic je odigrao svega 45 minuta. Danas je opet na klupi.
Trenutno korisnika/ca: al87, alemsa, AshburtonG, BaiMai, Beduin, Blizzard, Brokula, DanijelTZ, darker10, exampLe., Faraon iz Visokog, GrbavicaHrammm, Gunner4, HalaMadrid, harko35, Iceplayer, J1897, JHam, karajlo, LondonBlues, Maroon1946, MaroonBjelave, miki09, Napapijri, Pensioner26, Poligon10, PSV, RaZuti, rukometubih23, SanaBosna, Saurman, signalidunapark, Smaja, soccerfan, StevieG8, Tihi, tutankamon1905, ubipara, unavita, UtdBiH21, VibeTribeX, Wilshere10, zikerrz21 i 316 gostiju.