FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Doslo nam 4-sudija.Kosevo preskocio iz sigurnosnih razloga proslo kolo
E cuj igraci i Ahmo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
njemu i hodzicu abd zadnja sezonamoj uzor-S.G je napisao/la:Joj Bekica Allahu Dragi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Radovac, Lelic..DenchiNL je napisao/la:njemu i hodzicu abd zadnja sezonamoj uzor-S.G je napisao/la:Joj Bekica Allahu Dragi
ZZ
Igrači i Ahmo

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Igrači i Bekić
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- muhamedhulk
- Kontakt:
najjace sad ove slike sa treninga (od jucer ili kad vec) i samke i lelic na njima.
ZIVI SU !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- StariGrad071
- Kontakt:
Sto ovo nema pressa?
Je li istina da se u pohodu na Banjaluku, Hordama priključuju militantni Siouxi iz Lukavca?
Kaze mi haver, koji je ispratio posljednje tri tekme FKS, da postoji određena doza dosade u igri ekipe. Navodno se pojedinci ponašaju kao da su došli na posao; daj da odradimo, pa kuci. Znam da je, kao i ja, žestoka upala za Sarajevo, pa me iz te ljubavi strah da fkt nije tako. Jbga pas kad mi je bubu u uho ućero...
- hordasDoboj
- Kontakt:
Daj ako ima neko iz regije Doboja na ovom forumu da bi isao u Kakanj da mi se javi na pp.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- robertkosar
- Kontakt:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/up ... riodu/4862

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
svi u doboj kod kaknja kraj zenice blizu sarajeva!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ta konstatacija mi je malo reći glupa, da izvine ti haver.VenamaHrabrih je napisao/la:Kaze mi haver, koji je ispratio posljednje tri tekme FKS, da postoji određena doza dosade u igri ekipe. Navodno se pojedinci ponašaju kao da su došli na posao; daj da odradimo, pa kuci. Znam da je, kao i ja, žestoka upala za Sarajevo, pa me iz te ljubavi strah da fkt nije tako. Jbga pas kad mi je bubu u uho ućero...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Yebem ja njega... Evo sam dva dana ko na iglama. Odog sutra u Kookanj da se uvjerim. Evo upravo ga muntam da idemo zajednoAlfredNobel je napisao/la:Ta konstatacija mi je malo reći glupa, da izvine ti haver.VenamaHrabrih je napisao/la:Kaze mi haver, koji je ispratio posljednje tri tekme FKS, da postoji određena doza dosade u igri ekipe. Navodno se pojedinci ponašaju kao da su došli na posao; daj da odradimo, pa kuci. Znam da je, kao i ja, žestoka upala za Sarajevo, pa me iz te ljubavi strah da fkt nije tako. Jbga pas kad mi je bubu u uho ućero...
-
Historicar
- Kontakt:
Zavuče ga makJa fino

ako se igra iz zadnjih nekoliko utakmica znatno ne popravi, sutra bi bod bio ko kuca.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Istina, jer ove zadnje 3 utakmice smo baš katastrofalno odigrali ali opet nekim čudom dobili! Čisto sumnjam da će nas sreća i dalje ovako pratiti, nego daj da to riješimo ranije, boljom igrom i trkom!bihuzur je napisao/la:ako se igra iz zadnjih nekoliko utakmica znatno ne popravi, sutra bi bod bio ko kuca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.