FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
E ako Jozo dodje, gasi sve.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako je uopšte opcija, gasi sve, kamoli šta više. Radije ću Pragmatika gledati 10 godina.harden je napisao/la:E ako Jozo dodje, gasi sve.
Srećom, mislim da uprava uopšte ne razmišlja o jazavcu, tako da se ne treba obazirati.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
Bundesliga
- Kontakt:
I jest vala, Pragmatičar je za njega Jupp Heynckes.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma dobro i mediji malo preuveličavaju stvari, njima je ovo super kada Bayern pokaže određenu krizu u igri i rezultatima i kada postane opet malo FC HOLYWOOD. Poželili su mediji tu. Iako zaista se spominje malo više to nezadovoljstvo kod Jamesa. Ali i sam James pretjeruje, jer protiv Herthe je on pružio očajnu partiju. Samo naravno Jamesu neki gledaju kroz prste pa se manje kritikuje. On mi je drag igrač, pokazao je da zna igrati lopte, uklopio se kod nas, pokazao veću petlju od određenih drugih igrača i prošle sezone i bio je to sjajan dojam i kada smo igrali u Madridu. Ali James nije toliko dugo tu (ima tu i zaslužnijih igrača, s kojima je Bayern slavio velike uspjehe), a još kada odigra nešto slabije, pa se onda buni što nije igrao narednu, onda je i to pretjeranu. A minutaža je svima skoro bila podjednako raspoređena, posebno hajmo reći ovim glavnim igračima, najvećim zvijezdama.Saurman je napisao/la:Čim se počne komešati u svlačionici obično je znak da je trener pogubio konce, James je vidno flustriran ne bi me čudilo da zatraži povratak u Real.Uli je takođe kritikovao Kovača jer previše rotira ekipu .
Ja nisam promijenio mišljenje o Kovaču i naravno da želim da tu još dugo ostane. Zanimljivo je da se priča o manjku kvaliteta kada rezultati postanu nešto lošiji i kada 2-3 utakmice sve izgleda lošije. ALi isti ti igrači su imali tu sjajnu seriju otpočetka sezone,sve do te utakmice s Augsburgom. Onda može jedini razlog biti da je ekipa malo tada rezultatom poljuljana, a i da su određeni igrači narušili atmosferu. Sada Kovač mora pokazati da to sve može moderirati.
Uli je rekao kako remi protiv Ajaxa nije dramatičan (što stvarno i stoji, jer rezultatski se ništa iznimno dramatično nije desilo), ali je rekao da Niko mora na kraju stajati ispred svojih rezultata, jer on snosi odgovornost za uspjeh ili neuspjeh ovih rotacija.
U svakom slučaju dobro će goriti ako rezultat protiv Gladbacha ne bude štimao i koliko god ja bio pristalica Kovača (a to ću biti dok ne budem uvjeren u suprotno, a 3 lošije utakmice nakon serije dobrih nisu razlog za tako nešto), mislim da će mu biti jako teško se izvući iz te situacije, jer jednostavno pritisak je u Bayernu veliki i uvijek se očekuju dobri rezultati. Pogotovo što bi mi ako sve naopako krene mogli imati -4 u odnosu na Dortmund. Ali svakako vjerujem da će rezultat protiv Gladbacha biti pozitivan. S tim da će biti puno tijesnije, nego što sam to mislio prije par dana, jer ipak je Ajax unio više nemira u ekipi i ipak je nastala mini kriza.
Svakako da nabrojani igrači trebaju dobiti pauzu. Muller je dobro počeo sezonu, isto kao i Boateng (zaboravlja se da je tokom ove početna pobjedonosne serije i on jako dobro izgledao), ali obojica su poslije izgledala dosta blijedo. Kod Mullera je upitno šta je za njega najbolje da proradi, za početak možda jedna pauza ne bi škodila, dok ipak mislim da će opet doći utakmice u kojima će on jednostavno proraditi. Ali i pored toga što je meni kao i mnogim drugim navijačima drag, Thomas je dosta kredita potrošio, zato jednostavno mora odmoriti. ALi ja njega ne otpisujem i očekujem njegov povratak. Kod Boatenga za ove oscilacije svakako postoji opravdanje i u tome što ga je uprava željela prodati pred sezonu, o tome je bar razmišljala, a i sam se žalio da nema dovoljnu podršku uprave. Neki je igrači apsolutno imaju, pa opet znaju da ne briljiraju. A Niko ima dosta povjerenja u Jeromea i dobro je da ga je zadržao. Veliki broj stručnjaka, među njima i Effenberg su rekli kako su kritike na račun Boatenga prestroge i da on vremenom se opet može vratiti na onaj najviši nivo na kojem je bio prije neke dvije godine.Saurman je napisao/la: Nadam se da će meč u subotu biti prekretnica za izlazak iz mini krize i da je Niko konačno shvatio da Boateng,Muller,Ribery nisu za prvih 11, ako će i dalje nastaviti po svom i svaki put kad izbaci nekog od dvojca Rib/Robb objašnjavati im pored aut linije zašto je to uradio onda od takvog trenera nema ništa.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
schickeria
- Kontakt:
Pobjeda danas pod muss!Bvb eventualnom pobjedom odlazi na 4boda a vec je i bremen ispred nas.Cak i ne toliko zbog bodova koliko zbog narusene atmosferu oko kluba
Dolazi gladbach koji je izvrstan ove sezone i zadnjih godina vjerojatno najneugodnija ekipa za nas .
Niko nastavlja sa rotacijama tako da očekujem goretzku sulea i gnabrya u prvih 11,ribery boateng i javi ce pretpostavljam vanka .Moguće i da james odmjeni mullera
Dolazi gladbach koji je izvrstan ove sezone i zadnjih godina vjerojatno najneugodnija ekipa za nas .
Niko nastavlja sa rotacijama tako da očekujem goretzku sulea i gnabrya u prvih 11,ribery boateng i javi ce pretpostavljam vanka .Moguće i da james odmjeni mullera
Izgleda da je Niko vec ima problem u svlacionici, najvise sa Jamesom i Hummelsom. I ja bih se zalio da ispred mene igraju dva najlosija igraca na terenu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jbt dan i Muller...daj vise posalji ga na tribine...ja ne znam koji su q.urac Gnabrya dovodili ako ce momak sjediti non stop na klupi..i kakve Niko Kovac spominje rotacije...ko fol rotacija a Muller igra svaku...mislim da je samo na jednoj utakmici ostao na klupi
PS: Jos haman Jamesa stavio na lijevo krilo
tako je Niko.. olizi paksu Mulleru...podredi cijelu ekipu njemu..a on ce ti vratit tako sto ces dobiti otkaz do Bozica...
PS: Jos haman Jamesa stavio na lijevo krilo
Takticki smo inferiorni
Kažem ja, bod protiv Ajaxa je top rezultat. Rokaj Niko, boli te qrac! 
41.21.1.
Mislim da Jupp u ovome trenutku ubjedjuje zenu da mu dopusti preuzimanje ekipe....
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jupp gasi telefon , ili je blokirao ullia i rumenigea..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
smiješi nam se sudbina Intera
-
Huseinagic
- Kontakt:
Bojim se da igraci, namjerno igraju protiv trenera..iako se nadam da ce na kraju biti 4-2
Niko uspješno odrzava mir u svlacionici
Čijoj? Gladbacha ili Dortmunda?harden je napisao/la:Niko uspješno odrzava mir u svlacionici
41.21.1.
FC HollywoodS-Y-L-A-R je napisao/la:Čijoj? Gladbacha ili Dortmunda?harden je napisao/la:Niko uspješno odrzava mir u svlacionici
-
Huseinagic
- Kontakt:
Ovo je patnja ua gledat postala..svi su losi, ali Miler je nevidjeni antitalenat..
-
fcbmunchen2018
- Kontakt:
Otislo sve u helac
Man utd vs newcastle 0-2
Bayern vs BMG 0-2
Iz ove dvije premise zaključujemo da.......
Bayern vs BMG 0-2
Iz ove dvije premise zaključujemo da.......
Jozune, dobro nam dosao!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.