NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Je li stvarno zbog toga?LoveSB96 je napisao/la:96BadBoy je napisao/la:Zašto su upaljeni reflektori na Pecari?
Da mladež moze ispec cevape uhljebima i šupkolizcima milog nam Dobročinitelja druga Dragana.
Volim te do kraja.96.
Da.Skr1996 je napisao/la:Je li stvarno zbog toga?LoveSB96 je napisao/la:96BadBoy je napisao/la:Zašto su upaljeni reflektori na Pecari?
Da mladež moze ispec cevape uhljebima i šupkolizcima milog nam Dobročinitelja druga Dragana.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
@hlive jel poznat termin utakmice sa Rijekom?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Proslo je 9 godina od napada kebinih horda na Široki.. BRANIT ĆEMO ONO ŠTO JE NAŠE!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Mislim da je 18hAndroid je napisao/la:![]()
@hlive jel poznat termin utakmice sa Rijekom?
It's better when it's live
Fuck, ne odgovara
. Reci im da pomaknu malo kasnije hah
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Utakmica uzbudljiva ali negledljiva. Da li zbog terena ili igračkih kvaliteta ali 3 pasa nisam vidio. Na kraju vise sreće smo imali. Drago mi je zbog Popa da se vratio i zabio. To je jako važno za njega ai za nas.
- Evolve
- Kontakt:
Umor sa obje strane, teren jako los, sve se to skupilo. Odlicna serija penala, imao sam osjecaj da nam je trebalo jos 5 zabit da bi zabili.Ugrovacaboy je napisao/la:Utakmica uzbudljiva ali negledljiva. Da li zbog terena ili igračkih kvaliteta ali 3 pasa nisam vidio. Na kraju vise sreće smo imali. Drago mi je zbog Popa da se vratio i zabio. To je jako važno za njega ai za nas.
NK Široki Brijeg
bihuzur je napisao/la:
Pusti vodu
- Evolve
- Kontakt:
bravo momci, jedino bitno je bilo proći i to se uspilo i to na teškom gostovanju kod ekipe koja je jako čvrsta ove sezone. Ovo je bilo jako bitno, sad kada se krene u kupu igrat na dvije utakmice ne bojim se nikoga, na Pecari možemo sve.
Sada fokus ide punim na ligu, treba dobit nekako Krupu i onda iskoristit ovu pauzu da se što bolje spremimo za ostatak utakmica do zimske pauze, i tražit priključak vrhu ako bude moguće
Sada fokus ide punim na ligu, treba dobit nekako Krupu i onda iskoristit ovu pauzu da se što bolje spremimo za ostatak utakmica do zimske pauze, i tražit priključak vrhu ako bude moguće
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Ni pauze nemamo,protiv Rijeke utakmica u petak. Tu se stadion mora fino popunit. Sad ne znam hoce li ulaz bit besplatan a kutije za humanitarnu akciju postavljene ili ce se naplacivat ulaz pa to dati u te svrhe. A mozda i oboje 
Dobra stvar je da ce 4.mjesto 99% vodit u Europu jer smo od prvoligasa u kupu ostali samo mi Zrinjski i Sarajevo,tako da nam je to dobra stvar
Dobra stvar je da ce 4.mjesto 99% vodit u Europu jer smo od prvoligasa u kupu ostali samo mi Zrinjski i Sarajevo,tako da nam je to dobra stvar
SAMO ŠIROKI!
Bit će besplatan ulaz sa kutijama za donaciju tko želi donirati.since1948 je napisao/la:Ni pauze nemamo,protiv Rijeke utakmica u petak. Tu se stadion mora fino popunit. Sad ne znam hoce li ulaz bit besplatan a kutije za humanitarnu akciju postavljene ili ce se naplacivat ulaz pa to dati u te svrhe. A mozda i oboje
It's better when it's live
Evo zeljo opet dobije na neke smjesne greske, izgubljenu utakmicu su imali, I ljudi Im poklone pobjedu. Da ne vjerujes.
Volim te do kraja.96.
Hoće li biti tv prijenos?