Mislim da nece.Schkowrk je napisao/la:Hoće li biti tv prijenos?
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg
HvalaEvolve je napisao/la:Mislim da nece.Schkowrk je napisao/la:Hoće li biti tv prijenos?
Oce li je itko ugurat u gol vise....
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Jedino bitno 3 boda...
Zaslužena pobjeda i to je najbitnije.
Eliomara će bekovi Krupe sanjati večeras,a Barišiću dokle ćemo te više gledati?
Igraj Široki ti si najbolji!
Ova momčad do protivničkog šesnaesterca izgleda kao neka ekipa iz Lige prvaka, ali zadnjih 20ak metara pred gol protivnika isto grupa amatera.
Strana Ćorić - Eliomar brutalno funkcionira.
Danas se pokušavalo prodati par uigranih akcija, ali nike sipalo dobro.
Treba se još bolje uigrati, posebno Babiću naći korisnu ulogu jer ovako leta kao muha bez glave, a vidi se da može i zna.
Strana Ćorić - Eliomar brutalno funkcionira.
Danas se pokušavalo prodati par uigranih akcija, ali nike sipalo dobro.
Treba se još bolje uigrati, posebno Babiću naći korisnu ulogu jer ovako leta kao muha bez glave, a vidi se da može i zna.
- Evolve
- Kontakt:
Patimo se ali bodovi su tu. Sad ide pauza, dobro se odmoriti, dignuti tu realizaciju na tri nivoa vise....
NK Široki Brijeg
Objasni mi ovo za Barisica sad sto si izjavio molim te? Sta danas nije u redu bilo?96BadBoy je napisao/la:Zaslužena pobjeda i to je najbitnije.
Volim te do kraja.96.
Ja sam mu upamtio samo onaj kiks u prvom poluvremenu kad je pokušao zagraditi loptu, pa je kasnije doda u korner. Al .ebo to, ne triba više njega kriviti već upravu, čovik je na nagovor uprave produzio, on je planirao završiti karijeru..Skr1996 je napisao/la:Objasni mi ovo za Barisica sad sto si izjavio molim te? Sta danas nije u redu bilo?96BadBoy je napisao/la:Zaslužena pobjeda i to je najbitnije.
...
Jesi bio na utakmici?Skr1996 je napisao/la:Objasni mi ovo za Barisica sad sto si izjavio molim te? Sta danas nije u redu bilo?96BadBoy je napisao/la:Zaslužena pobjeda i to je najbitnije.
Ako jesi nemam ti šta objašnjavat.
Normalno da sam bio. I barisic je bio solidan danas,kako te nije stid, momak igra tu 5-6 sezona, odigrao je na vrhunskom nivou sve do zadnjih pola godine I ti sad tako pricas. Kad smo kup osvojili, citavo vrijeme je bio nas najbolji igrac, jeo je na terenu. Godinama najveci borac I siguran u obrani. I sad je koristan u ovakvoj rotaciji, da jedan moze odmoriti.96BadBoy je napisao/la:Jesi bio na utakmici?Skr1996 je napisao/la:Objasni mi ovo za Barisica sad sto si izjavio molim te? Sta danas nije u redu bilo?96BadBoy je napisao/la:Zaslužena pobjeda i to je najbitnije.
Ako jesi nemam ti šta objašnjavat.
Volim te do kraja.96.
Da je on najveci borac u ekipi uopce nije upitno,i ima podrsku svih navijaca. Ali,postoji jedno veliko ali. A to je da je on vrlo limitiran igrac i sklon kiksevima. On svaku utakmicu daje 150% od sebe i to treba postovat,al govorit da je dobar stoper,jbg nije
SAMO ŠIROKI!
Šta mene briga je li on bio na nivou do zadnjih pola godine,bilo pa prošlo,više nije pouzdan,vadi ga i gotova stvar.I zbog toga što je on dobro igrao do zadnjih pola godine sad trebamo svaku utakmicu strahovati po vlastiti gol?
Nemam ništa protiv njega,sve to stoji što ste rekli.
Nemam ništa protiv njega,sve to stoji što ste rekli.
Ne kazem ja da je sad dobar, nego treba imati malo postovanja, I obraza. Nije fer tako pisati. Pogotovo nakon ove utakmice gdje je sve bilo super s njegove strane. I valjda trener zna koga ima u ekipi I tko mu treba ili ne treba. Volio bi I ja da je ramos, ali koliko para toliko muzike. Nismo real madrid.
Volim te do kraja.96.
Kako ne kažeš da je sad dobar,pa u postu iznad si napisao da je bio solidan danas.Skr1996 je napisao/la:Ne kazem ja da je sad dobar, nego treba imati malo postovanja, I obraza. Nije fer tako pisati. Pogotovo nakon ove utakmice gdje je sve bilo super s njegove strane. I valjda trener zna koga ima u ekipi I tko mu treba ili ne treba. Volio bi I ja da je ramos, ali koliko para toliko muzike. Nismo real madrid.
A šta to sam ja napisao,napisao sam dokle više ćemo ga gledati,ono što piše i 99% momaka ovdje.
- Evolve
- Kontakt:
Nekontam, jel mi promice nesto?96BadBoy je napisao/la:
15:05
Ovo nisu istine,gasi forum,gasi internet![]()
NK Široki Brijeg
Zar ne vidis naseg vjernog navijaca ToncuEvolve je napisao/la:Nekontam, jel mi promice nesto?96BadBoy je napisao/la:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jel ovo Tonća ili me oci varaju? Trci dolje kad Krpić zabija96BadBoy je napisao/la:
Hahahahaha
It's better when it's live
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.