A jel?Donnie Darko je napisao/la:jeftha ulazi u edgy teen fazu
ko ja kad sam nick ovaj stavio
hoš kupit profil
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Bokte ovaj Lopetegui ziva prevara, pa Benitez je za njega Pep Guardiola
Ali neka, to je kad izlazis fino iz komforne zone gdje si imao sve i na silu zavalis repku. U fudbalu se zaista sve vrati.
Ali neka, to je kad izlazis fino iz komforne zone gdje si imao sve i na silu zavalis repku. U fudbalu se zaista sve vrati.
27.10.2020
Pa kad mislis izac iz nje?Donnie Darko je napisao/la:jeftha ulazi u edgy teen fazu
ko ja kad sam nick ovaj stavio
hoš kupit profil
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ma ista situacija ko s Benitezom.Obojica su sigurno bolji trenrei od zidanea ali samo to nije dovoljno da bi vodio real.Covjek je pizda rade mu igraci sta hoce.leorey je napisao/la:Bokte ovaj Lopetegui ziva prevara, pa Benitez je za njega Pep Guardiola![]()
Ne ide juego de posicion u Rejalu hehe.MElloo je napisao/la:Ma ista situacija ko s Benitezom.Obojica su sigurno bolji trenrei od zidanea ali samo to nije dovoljno da bi vodio real.Covjek je pizda rade mu igraci sta hoce.leorey je napisao/la:Bokte ovaj Lopetegui ziva prevara, pa Benitez je za njega Pep Guardiola![]()
27.10.2020
Trebaju kontaktirati Husrefa. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa iskreno ne ide, pogotovo na ove igrace.REcimo Modric i Kroos igraju kancer sezonu. Rakitic je babo za njih.leorey je napisao/la:Ne ide juego de posicion u Rejalu hehe.MElloo je napisao/la:Ma ista situacija ko s Benitezom.Obojica su sigurno bolji trenrei od zidanea ali samo to nije dovoljno da bi vodio real.Covjek je pizda rade mu igraci sta hoce.leorey je napisao/la:Bokte ovaj Lopetegui ziva prevara, pa Benitez je za njega Pep Guardiola![]()
Tim predugo ovaj zajedno.Trebaju velike promjene.Trebale jos ljetos.Zizu vidio nece se desit i otisao.Gospodin
Mene sve ovo podsjeća na sezonu 13/14. Osvojit će na kraju najmanje loša opcija. Kad se sjetim kraja te sezone:

Osvoji ti. Ne, osvoji ti.

Po kolicini kikseva mogli bi dobit onu jos jednu Tamudo-Reyes sezonuBlejzer10 je napisao/la:Mene sve ovo podsjeća na sezonu 13/14. Osvojit će na kraju najmanje loša opcija. Kad se sjetim kraja te sezone:
![]()
Vodi ga u Real, a daj vamo Luku.MElloo je napisao/la: Pa iskreno ne ide, pogotovo na ove igrace.REcimo Modric i Kroos igraju kancer sezonu. Rakitic je babo za njih.
Tim predugo ovaj zajedno.Trebaju velike promjene.Trebale jos ljetos.Zizu vidio nece se desit i otisao.Gospodin
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Luka je ocajan ovu sezonu. Ocajan.Derdiyok je napisao/la:Vodi ga u Real, a daj vamo Luku.MElloo je napisao/la: Pa iskreno ne ide, pogotovo na ove igrace.REcimo Modric i Kroos igraju kancer sezonu. Rakitic je babo za njih.
27.10.2020
Kako Ronaldo ode nit ide Real, nit ide Ronalda toliko bas u Juventusu...
Kakav Ronaldo zar nije Modrić glavni igrač Reala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Ronaldo je tušio tim, tušio Benzemu i Bale. Sad, odlaskom njega su ponovo pravim tim, opuštena je atmosfera. Igramo pravi timski fudbal.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad se sjetim da su neki otpisali Atletico iz borbe za titulu nakon prva tri kola 
Don't believe the hype.
Znamo kako vam je braco
Odavno vece ublehe nisu istovremeno sjedile na klupama Barce i Reala.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
NBA ba.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.